fbpx

Injectables aanbieding

Overweegt u een rimpelbehandeling, omdat de rimpels in uw gezicht u beginnen te storen? Injectables kunnen mogelijk een oplossing zijn. Diverse injectables behandelingen zijn beschikbaar, maar hoe weet u welke methode het beste bij u past? Acura Medisch Centrum informeert u graag over de behandeling en geeft u na een eerste intakegesprek een overzichtelijke injectables aanbieding. Wilt u op de botox kosten of fillers kosten besparen? Lees dan snel verder.

Injectables aanbieding?
Injectables aanbieding?
De injectables aanbieding die bij u past

De stap die u neemt om iets aan de rimpels en lijnen in uw gezicht te laten doen is voor veel mensen behoorlijk groot. U verwacht goede resultaten die aansluiten bij de wensen die u heeft. Voor een geslaagde behandeling is het belangrijk dat u goed wordt voorgelicht door een cosmetisch arts. Ervaren en vakbekwame artsen zetten een injectables aanbieding om in bevredigende resultaten. In een intakegesprek wordt door de arts bepaald welk soort filler of wellicht botox bij uw dynamische of statische rimpels past. Het gesprek is zowel voor u als voor de arts belangrijk. De arts wil meer weten over uw gezondheid, uw medisch verleden, uw medicijngebruik en uw verwachtingspatroon van een rimpelbehandeling. U heeft op uw beurt alle gelegenheid om vragen te stellen en u voor te laten lichten over de mogelijkheden. Nadat de arts uw huid heeft onderzocht ontvangt u een persoonlijke injectables aanbieding.

Lees en vergelijk een injectables aanbiedingen

Een injectables aanbieding vergelijken met een willekeurige prijs die u online vindt is vrijwel onmogelijk. Een rimpelbehandeling is een persoonlijke ingreep die per persoon anders is. Geen gezicht is hetzelfde. Als u meerdere persoonlijke behandelplannen met een prijsopgave heeft ontvangen, kunt u deze met elkaar vergelijken. Geen injectables aanbieding is volledig als u niet met een behandelend arts heeft gesproken. De aanbieding kan zowel een vanaf prijs als een richtprijs bevatten. Weet u voordat u de behandeling ondergaat niet wat de totale prijs is voor de injectables aanbieding, dan kunt u achteraf met bijkomende kosten geconfronteerd worden. Acura Medisch Centrum geeft u altijd een volledige prijsopgave, waarbij naast de behandeling ook de voor- en nazorg zijn inbegrepen. U weet voor de ingreep precies waar u aan toe bent waardoor u met veel vertrouwen de behandeling kunt ondergaan.

Hoe ervaren anderen een injectables aanbieding

Zeker als u overweegt om een rimpelbehandeling te ondergaan kunt u veel hebben aan ervaringen van anderen. Cosmetisch artsen laten u voorbeelden zien van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Wilt u vergelijkingsmateriaal hebben? Online zijn meerdere fora en andere website te vinden waar ervaringen van anderen worden weergegeven. Lees alles over de behandelwijze, de gebruikte fillers, ervaringen met Botox en de resultaten. U kunt op een forum ook vragen stellen en mee discussiëren. Sommige mensen plaatsen ook foto’s van een behandeling en de ontwikkeling van de resultaten in de dagen en weken na een behandeling.

Prijzen injectables aanbieding

De prijzen van een rimpelbehandeling hangen af van de behandeling die de cosmetisch arts u voorstelt. Zo zijn een klassieke facelift, een lipofilling en een MACS-lift duurder dan een Botox behandeling of een injectables met fillers. Iedere behandeling is anders en zo is ook iedere kliniek anders. De prijs van de behandeling wordt ook bepaald door de ervaring van de kliniek, de aanwezigheid van operatie- en behandelfaciliteiten en de vakbekwaamheid en ervaring van de cosmetisch chirurg die de ingreep bij u uitvoert. Acura Medisch Centrum is aangesloten bij diverse kwaliteitsinstanties en zowel de verpleegkundigen als de cosmetisch specialisten worden op regelmatige wijze bijgeschoold. Trainingen en congressen met betrekking tot innovatieve behandeltechnieken dragen bij aan de hoge kwaliteit van de kliniek. U bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek voor de door u voorgenomen injectables behandeling.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor injectables?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘injectables aanbieding’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu