fbpx

Injectables België

Tekenen van gezichtsveroudering, waaronder rimpels en lijnen, kunt u laten verzachten. Hiervoor is lang niet altijd een chirurgische ingreep noodzakelijk. Is een facelift niet wat u zoekt dan kan een behandeling met injectables vaak uitkomst bieden. Injectables in België hebben een tijdelijk effect en na een aantal maanden kan de behandeling herhaald worden. Het feit dat de behandelingen herhaald moet worden maakt het soms prijstechnisch interessant om voor een injectables bij een scherp geprijsde kliniek te kiezen als Acura Medisch Centrum. Wij hebben veel klanten uit Duitsland en België.

Injectables België?
Injectables België?
Waarom injectables België

In uw zoektocht naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor een injectables behandeling, kunt u concluderen dat injectables in België soms iets goedkoper is dan in Nederland. Injectables in België kunnen zowel voordeliger zijn op het gebied van Botox behandelingen als een rimpelbehandeling met fillers. De Belgische specialisten en schoonheidsklinieken hebben namelijk in bepaalde gevallen lagere loonkosten dan in Nederland, wat ze soms doorberekenen in de prijs. De kwaliteit en de mate van serviceverlening is behoorlijk hoog. Naast injectables in België is het ook mogelijk om een behandeling in een ander land te overwegen. Landen als Thailand, Cuba en ook Zuid-Afrika winnen snel aan populariteit op het gebied van cosmetische ingrepen. Goedkope injectables worden in deze landen aangeboden. Het is voor de gewenste eindresultaten van belang dat u let op de kwaliteit en de manier waarop de behandelingen worden uitgevoerd. Een injectables behandeling in België ondergaat u meestal in uw eigen taal. De afstand van en naar kliniek is te overzien en het is vrij eenvoudig om ervaringen van de Belgische schoonheidsklinieken te lezen. Omdat injectables een relatief goedkope behandeling is, moet u wel rekening houden met de extra reiskosten naar klinieken in het buitenland.

Injectables België zijn vaak van prima kwaliteit

In vergelijking met Nederland ligt de maatstaf van de Belgische gezondheidszorg ook behoorlijk hoog. Dit geldt voor botuline toxine en fillers. Zowel cosmetisch chirurgen, artsen als verplegend personeel worden regelmatig bijgeschoold en informeren zichzelf over innovatieve behandeltechnieken. Laat injectables in België daarom wel altijd bij een erkende kliniek of een gespecialiseerd cosmetisch chirurg inspuiten. Net als in Nederland hanteert de ene kliniek andere tarieven dan de andere. De hygiëne is over het algemeen van hoogstaand niveau bij een injectables klinieken in België behandeling. Wilt u zichzelf er van overtuigen dat u de keuze voor de juiste kliniek maakt? Ga dan eerst kennismaken en vraag of u een rondleiding in de kliniek kunt krijgen. Gerenommeerde klinieken en ervaren specialisten beantwoorden al uw vragen en nemen de tijd om kennis met u te maken. De arts onderzoekt uw huid en legt uit welke rimpelbehandeling de beste resultaten zal geven. Net als in Nederland krijgt u uitleg over het type filler dat gebruikt wordt en hoelang de resultaten zichtbaar zijn. De prijzen voor een injectables België behandeling zijn afhankelijk van het aantal zones dat behandeld wordt en welk type filler hiervoor gebruikt wordt. Alle gegevens worden overzichtelijk weergegeven in een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave die u ontvangt aan het einde van het gesprek.

Vergelijk injectables klinieken in België voor de beste behandeling

Voor welk land u ook kiest bij de keuze voor een cosmetische behandeling, vergelijk altijd de mogelijkheden met elkaar. Leg een Belgische prijsopgave naast een prijsopgave uit Nederland en kijk goed naar de materialen die gebruikt worden en de zorg die is inbegrepen. Acura Medisch Centrum geeft u altijd een volledige prijs die inclusief de behandeling en de nazorg is. Voor alle cosmetische ingrepen is het bovendien belangrijk dat u weet dat zich complicaties voor kunnen doen. Een injectables behandeling is doorgaans veilig en niet aan grote of ernstige complicaties onderhevig. Toch kunt u te maken krijgen met infecties, blauwe plekken, zwellingen of een allergische reactie. Het is een geruststellende gedachte dat u in geval van bijwerkingen altijd een beroep kunt doen op de behandelend arts die de injectables heeft ingespoten. Vergelijken van de diverse aanbiedingen is daarbij een prima uitgangspunt en voorkomt dat u achteraf met bijkomende kosten wordt geconfronteerd.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor injectables?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘injectables België’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu