fbpx

Injectables kosten

Cosmetische injectables behandelingen zijn erg persoonlijk. Geen gezicht of huid is hetzelfde. Injectables kosten hangen onder meer af van de soort filler die gebruikt wordt en het aantal zones dat u laat behandelen. In een persoonlijk consult bij een specialist van Acura Medisch Centrum worden de mogelijkheden uitgelegd en ontvangt u een op maat samengesteld injectables kosten overzicht.

Injectables kosten?
Injectables kosten?
Injectables als rimpelbehandeling

Injectables worden voor uiteenlopende cosmetische behandelingen gebruikt. De behandeling kent de grootste bekendheid als rimpelbehandeling. Injectables kosten hangen dan ook voornamelijk af van de behandeling waarbij ze toegepast worden. Naast gebruik bij een rimpelbehandeling kunnen injectables ook toegepast worden als remedie bij overmatig transpireren en als zogenaamde tijdelijke neuscorrectie. Injectables kosten worden voor de behandeling altijd duidelijk uiteen gezet, waarbij het altijd mogelijk is om een combinatie van behandelingen uit te laten voeren. Injectables als rimpelbehandeling geven uw huid weer een jeugdige, frisse uitstraling. Voorafgaand aan de behandeling heeft de cosmetisch arts met u besproken welke filler gebruikt wordt.

Injectables kosten Botox

Een Botox behandeling is geschikt voor de vermindering en voorkoming van rimpels in uw gezicht. De Botox kosten en fillers kosten kunnen behoorlijk verschillen. Injectables waarbij gebruik wordt gemaakt van Botox, worden met name toegepast voor de rimpels op uw voorhoofd, de zogenaamde kraaienpootjes naast de ogen en de fronsrimpel tussen uw wenkbrauwen. Botox is een veilig middel dat al jaren met tevredenheid door specialisten wordt ingespoten. Nadelige bijwerkingen op de lange termijn zijn (nog) niet waargenomen. De ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum werken met deskundige merken Botox die hun effectiviteit hebben bewezen. Wilt u andere rimpels of lijntjes op laten vullen dan is een ander soort filler wellicht meer geschikt dan Botox. Injectables kosten Botox zijn afhankelijk van het gebied dat u laat behandelen. De resultaten van een Botox rimpelbehandeling zijn zichtbaar na 3 tot 5 dagen en na 2 weken is het effect maximaal. U kunt de eindresultaten positief beïnvloeden door de ingespoten spieren direct na de behandeling te gebruiken. Resultaten van een Botox behandeling zijn niet blijvend en verschillen per persoon. Na 3 tot 6 maanden kunt u de behandeling laten herhalen. Uw specialist adviseert u hierover.

Injectables kosten fillers

Fillers zijn effectief als u rimpels en plooien in het gezicht wilt laten opvullen. Acura Medisch Centrum werkt met oplosbare fillers. Door het natuurlijke verouderingsproces verandert uw gezicht in de loop der tijd. Door te kiezen voor oplosbare fillers blijft uw gezicht de natuurlijke contouren behouden. De duur van de zichtbare resultaten is afhankelijk van het product dat gebruikt wordt en het gebied dat u laat behandelen. In het consult voorafgaand aan de behandeling bekijkt de arts samen met u welk product het meest geschikt is voor uw wensen en verwachtingspatroon. Gemiddeld zijn de resultaten van 6 maanden tot 1,5 jaar zichtbaar. Na verloop van tijd wordt de filler door het lichaam afgebroken en op natuurlijke wijze opgelost. U kunt er dan voor kiezen om de behandeling te herhalen of u laten adviseren voor een meer permanente cosmetische ingreep.

Hebben injectables ook bijwerkingen?

De kans dat injectables samen gaan met complicaties en/of risico’s is mogelijk. Cosmetische ingrepen zijn niet geheel vrij van risico’s of bijwerkingen. Een behandeling met injecties kan altijd reacties opleveren die als vervelend beschouwd kunnen worden. De meeste bijwerkingen verdwijnen vanzelf na een aantal dagen. Regelmatig voorkomende reacties zijn bijvoorbeeld blauwe plekken, zwellingen, gevoeligheid op de plaatsen waar uw huid geïnjecteerd is, roodhuid en jeuk. De specialist geeft u direct na de behandeling een coolpad om het gebied af te laten koelen. Hiermee worden ook mogelijke blauwe plekken en zwellingen zoveel mogelijk tegengegaan. Een ervaren arts informeert u al tijdens het eerste consult over de mogelijke bijwerkingen en wat u kunt doen om een zo bevredigend mogelijk eindresultaat te behalen. Acura Medisch Centrum staat bekend om de scherpe injectables kosten. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

Injectables kosten FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over injectables kosten. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat zijn de kosten voor een behandeling met injectables?
De kosten voor injectables lopen sterk uiteen. Zo zit er een verschil in het soort injectable dat wordt gebruikt en de hoeveelheid die wordt geïnjecteerd. Het is een erg persoonlijke behandeling, waarbij een behandelend cosmetisch arts of een huidtherapeut u een gericht behandeladvies kan geven.

2. Is er een verschil in de kosten voor botox en fillers?
Ja. De manier waarop de tarieven berekend worden verschilt. Bovendien zijn het twee totaal verschillende producten die u niet met elkaar kunt vergelijken. Botox is een spierverzwakker, terwijl fillers echte vulmiddelen zijn.

3. Worden de kosten van injectables vergoed?
De kosten voor botox behandelingen komen voor vergoeding in aanmerking als het een behandeling betreft tegen overmatig zweten, tandenknarsen en/of overmatig zweten. Fillers worden zelden tot nooit vergoed door zorgverzekeraars. De voorwaarden om van een vergoeding gebruik te maken staan vermeld in uw zorgpolis.

4. Zijn injectables in het buitenland goedkoper?
Online vindt u tal van buitenlandse aanbieders van injectables behandelingen. U kunt hier prijzen bekijken en vergelijken met Nederlandse klinieken. Het kan zijn dat buitenlandse klinieken goedkopere behandelingen. Vaak heeft u te maken met bijkomende reiskosten die de behandeling alsnog duurder maken dan in Nederland.

5. Kan ik de kosten voor injectables in termijnen betalen?
Injectables zijn relatief betaalbare cosmetische ingrepen, waarvoor kredietverstrekkers niet snel een lening zullen verstrekken. Ook met het oog op bijkomende (rente)kosten is het beter om door te sparen en zo het bedrag zelf in één keer te betalen. Duurdere en meer ingrijpende cosmetische behandelingen kunnen overigens wel in maandelijkse termijnen betaald worden.

6. Kan ik de kosten voor injectables aftrekken van mijn belastingaangifte?
Medische kosten die u zelf betaalt en die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden, kunnen soms in mindering worden gebracht op uw jaarlijkse belastingaangifte. De belastingdienst hanteert hiervoor strikte voorwaarden en vraagt geregeld om de onderliggende documentatie, zoals nota’s en medische verklaringen, te overleggen. Alvorens een injectables behandeling in mindering te brengen, kunt u zich laten informeren door een belastingconsulent. Dit kan een hoop narigheid met de belastingdienst voorkomen.

7. Waarom zit er zo’n groot verschil in injectables kosten per kliniek?
Klinieken, artsen en huidtherapeuten zijn vrij om tarieven samen te stellen. Bij het berekenen van de kosten voor injectables wordt rekening gehouden met de naamsbekendheid en locatie van de kliniek. Daar komt ook de ervaring van de behandelend specialist bij en de producten die gebruikt worden. Het vergelijken van de tarieven kan interessant zijn.

8. Ik zie regelmatig goede aanbiedingen voor injectables. Zijn deze behandelingen veilig?
Injectables zoals fillers en botox behoren tot de meest gevraagde cosmetische behandelingen van Nederland. Het aanbod is divers en dat geldt ook voor de aanbiedingen die gedaan worden. Zoek altijd of er reviews of ervaringsverhalen beschikbaar zijn van degene die de aanbieding doet. Hoe hebben anderen de behandeling ervaren en hoe zijn de resultaten? Ga ook kennismaken met de arts of huidtherapeut en zie hoe uw eigen gevoel is.

9. Kan ik korting krijgen op een injectables behandeling?
Regelmatig worden zogenaamde groepskortingen beschikbaar gesteld, waar u gebruik van kunt maken. Belangrijk is wel dat het een behandeling betreft die voldoet aan uw verwachtingen. U kunt ook tijdens een intakegesprek bij een kliniek vragen naar kortingsmogelijkheden. Kijk altijd aandachtig naar de voorwaarden die gehanteerd worden, dit kan nare verrassingen achteraf voorkomen.

10. Wordt de behandeling goedkoper als ik deze laat herhalen?
De effecten van injectables behandelingen houden tussen 6 en 18 maanden aan, daarna kunt u de behandeling laten herhalen. Tegenwoordig bieden steeds meer aanbieders een vorm van een abonnement aan. Zeker als u regelmatig injectables laat aanbrengen, kan dit een interessante mogelijkheid zijn om korting te krijgen. Vraag tijdens een consult naar de mogelijkheden die de kliniek biedt.

11. Zit er een verschil in de injectables kosten voor mannen en vrouwen?
Nee. Tarieven voor injectables hangen onder andere af van de hoeveelheid en het product dat wordt gebruikt. Hierbij maakt het niet uit of u een man of vrouw bent die de behandeling ondergaat.

12. Zijn duurdere injectables beter dan goedkope behandelingen?
Staar uzelf niet blind op de kosten die voor injectables gehanteerd worden. Een goedkope behandeling kan een prima resultaat geven, terwijl een dure behandeling niet per definitie de beste is. Heeft u vertrouwen in degene die de behandeling toepast? Voelt u zich begrepen? Ga af op uw eigen gevoel, dat is doorgaans een beter uitgangspunt dan het lage of juist dure prijskaartje.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor injectables?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘injectables kosten’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu