fbpx

Injectables lippen

Mooie volle lippen is iets wat veel vrouwen nastreven. Acura Medisch Centrum geeft weer meer volume aan lippen die door het natuurlijke verouderingsproces dunner zijn geworden of van nature niet vol zijn. Naast het opvullen van de lippen is het ook mogelijk om uw liprand te laten accentueren. Een injectables behandeling voor de lippen wordt uitgevoerd met een oplosbare filler, waarbij Acura werkt met onder andere Restylane.

Injectables lippen?
Injectables lippen?
Sensuele uitstraling met injectables lippen

Als uw lippen met het verstrijken van de jaren hun natuurlijke volume hebben verloren, kunt u zich daar onzeker of geïrriteerd over voelen. Met een injectables lippen behandeling kunnen uw lippen opgevuld of vergroot worden. Een zogenaamde lipopvulling geeft doorgaans een langdurig resultaat. De effecten van een injectables lippen behandeling is gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Nadat de fillers op natuurlijke wijze door uw lichaam zijn afgebroken, kunt u de behandeling herhalen.

Consult injectables lippen

Een injectables behandeling voor vollere lippen is een cosmetische ingreep die een gedegen voorbereiding vraagt. Acura Medisch Centrum verwelkomt u graag tijdens een kennismakingsconsult. De arts luistert aandachtig naar de verwachtingen, wensen en vragen die u heeft op het gebied van een injectables behandeling. Tijdens het gebruik worden uw lippen nauwkeurig bekeken en geeft de arts adviezen over het volume en de vorm van een persoonlijke injectables lippen behandeling. De behandelwijze zelf wordt uitvoerig toegelicht. In het gesprek komen ook de mogelijke complicaties en risico’s die zich voor kunnen doen aan bod en de cosmetisch arts zal uitgebreid vragen naar uw gezondheidstoestand en medisch verleden. Door deze werkwijze wordt een beeld verkregen en de juiste behandeling voorgesteld. Na afloop van het gesprek ontvangt u een behandelplan en een prijsopgave.

Injectables lippen, de behandeling

Om uw medisch dossier compleet te maken, worden voordat de injectables worden ingespoten foto’s gemaakt. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van fillers en een fijne naald. Als uw lippen worden ingespoten met bijvoorbeeld de Restylane filler, worden uw lippen eerst plaatselijk verdoofd. Op het moment dat de verdoving werkt, wordt de Restylane-gel in uw huid aangebracht. De hele behandeling duurt ongeveer een kwartier. Het hoofdbestanddeel van Restylane is het lichaamseigen hyaluronzuur dat volume aan de lippen geeft. De aanwezigheid van natuurlijk hyaluronzuur neemt af naarmate u ouder wordt. Dit kan met injectables worden aangevuld. Een mogelijke complicatie van de behandeling is het ontstaan van zwellingen. In de kliniek wordt uw huid gekoeld. Door direct na de behandeling te koelen worden zwellingen zoveel mogelijk voorkomen. U kunt de kliniek dezelfde dag weer verlaten.

Herstelperiode injectables lippen

Een injectables behandeling met een filler is over het algemeen geen ingrijpende cosmetische behandeling. De aangebrachte lokale verdoving is zo’n 1 à 2 uur na de behandeling uitgewerkt. Uw huid kan enige tijd rood zijn en wat beurs aanvoelen. Dit gevoel trekt na verloop van een aantal uren vanzelf weg. Een kleine zwelling kan een aantal dagen zichtbaar zijn. De meeste mensen gaan echter de volgende dag gewoon weer aan het werk. Heeft u last van kleine blauwe plekjes, dan kunt u deze eventueel camoufleren.

Injectables lippen resultaten

Een injectables behandeling is niet geheel risicovrij. Ernstige complicaties doen zich echter zelden tot nooit voor. Allergische reacties zijn echter niet helemaal uitgesloten, net zoals de kans op een infectie. Het is wel zo dat beide genoemde complicaties het resultaat niet nadelig beïnvloeden. Zwellingen kunnen bij de een wat langer zichtbaar aanwezig zijn dan bij de ander. De behandelend specialist bij Acura Medisch Centrum informeert u tijdens het eerste consult over de bereikte resultaten en de zichtbaarheid hiervan. U krijgt ook voor en na foto’s te zien van patiënten die u reeds naar volle tevredenheid zijn voorgegaan. Na het oplossen van de gebruikte filler van uw eerdere behandeling, kunt u een nieuwe injectables behandeling laten toepassen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor injectables?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘injectables lippen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu