fbpx

Injectables Nederland

Door de natuurlijke veroudering van de huid ontstaan in het gezicht lijnen en plooien. Vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar maakt uw lichaam minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan. Met het verstrijken van de jaren neemt ook de veroudering verder toe. Wordt uw huid veel blootgesteld aan de zon, dan komt dit uw huid niet ten goede. Om de gezichtsveroudering tegen te gaan, kunt u kiezen voor injectables Nederland bij Acura Medisch Centrum.

Injectables Nederland.
Injectables Nederland.
Rimpels en injectables Nederland

Niet iedereen krijgt te maken met dezelfde rimpels die voor onvrede zorgen. Waar de een te maken heeft met de bekende kraaienpootjes, heeft een ander meer last van frons- en lachrimpels. Injectables Nederland maakt verschil tussen de zogenaamde dynamische en statische rimpels. Dynamische rimpels kunnen met een Botox behandeling gevuld worden en bij statische rimpels wordt gebruik gemaakt van tijdelijke fillers, waaronder Restylane. Het is altijd aan te raden om injectable klinieken in Nederland met elkaar te vergelijken als u een rimpelbehandeling overweegt. De schoonheidsklinieken hanteren allemaal eigen tarieven. U krijgt pas een adequaat inzicht in de tarieven als u bij meerdere klinieken een consult heeft gehad.

Verschillen injectables Nederland en het buitenland

Cosmetische behandelingen nemen toe in populariteit. Met de toename in populariteit stijgt ook het aanbod van buitenlandse klinieken. Vaak kunnen deze aanbieders goedkopere behandelingen aanbieden dan in Nederland. Dit is voornamelijk gebaseerd op de lagere arbeidskosten. Injectables Nederland en injectables buitenland kunt u online gedeeltelijk met elkaar vergelijken. Als u nauwkeurig de kostenoverzichten vergelijkt komt u soms tot de verrassende conclusie dat injectables in Nederland onder de eindstreep tóch beter betaalbaar zijn. U hoeft immers niet meerdere keren naar het buitenland op en neer te reizen of een verblijf ter plaatse te betalen. Bij een injectables behandeling in Nederland wordt bovendien in uw eigen taal gecommuniceerd.

Mogelijke risico’s injectables in Nederland

Een injectables behandeling is en blijft een cosmetische ingreep, waar minimale risico’s als complicaties aan verbonden zijn. De specialisten van Acura Medisch Centrum informeren u tijdens het eerste consult uitvoerig over de eventuele complicaties die zich voor kunnen doen tijdens en na een injectables behandeling.
De ingreep wordt toegepast met gebruik van fijne injectienaalden. Door de injecties kunt u kort na de behandeling last hebben van een lichte zwelling of branderigheid van uw huid die gepaard gaat met jeuk. Deze klachten verdwijnen in de loop van de dag, maar kunnen in sommige gevallen ook enkele dagen aanhouden. Ook het ontstaan van kleine blauwe plekjes en zwellingen zijn een regelmatig voorkomende bijwerking. Als u wordt behandeld met het veilige hyaluronzuur dan is de kans op een allergische reactie slechts 0,1%. Andere gebruikte fillers kunnen een iets grotere kans op allergische reacties geven. Uiteraard worden uw allergieën tijdens het consult met de behandelend arts besproken, om de mogelijkheid op complicaties zo klein mogelijk te houden.

Resultaten van injectables Nederland

Injectables hebben als groot voordeel dat ze direct na de behandeling zichtbaar zijn. De zichtbaarheid houdt gemiddeld 9 tot 12 maanden aan. Dit hangt af van het type filler dat wordt gebruikt. Na het onderhuids inspuiten van de filler neemt deze de eigenschappen van uw huid aan. Met het verstrijken van de tijd wordt de gel door het lichaam langzaam afgebroken en verdwijnt dit geleidelijk aan in zijn geheel.
Als de ingespoten filler is verdwenen, kunt u opnieuw kiezen voor een behandeling. De kosten van een injectables behandeling met filler is persoonlijk. U krijgt na het consult in de kliniek een persoonlijk behandelvoorstel met een prijsopgave. Het gebruik van de verschillende fillers wordt toegelicht en het aantal te behandelen gebieden wordt met u besproken. Nazorg na de injectables behandeling is bij Acura Medisch Centrum een vanzelfsprekendheid. U kunt altijd een beroep doen op de ervaren specialisten en verpleegkundigen als u vragen heeft of als zich complicaties voordoen.
Overweegt u een injectables behandeling in Nederland? Eigenlijk is ‘injectables’ een verzamelnaam. Dit kunnen namelijk onder andere botox en fillers zijn. In Nederland bestaan een groot aantal aanbieders van deze behandeling. We kunnen ons daarom voorstellen dat het behoorlijk lastig kan zijn om een geschikte kliniek te vinden. U wilt namelijk natuurlijk behandeld door de beste en meest ervaren artsen en bovendien behandeld worden tegen scherpe tarieven. Het is daarom verstandig om verschillende injectable klinieken in Nederland met elkaar te vergelijken, om hier een beter beeld van te krijgen. Onder andere op diverse fora en op Kliniekervaringen.nl kunt u een groot aantal interessante injectables ervaringen vinden. Daarnaast is het vaak ook interessant om online te zoeken naar voor en na foto’s van de injectable behandeling. Dankzij dergelijke voor en na foto’s kunt u namelijk een beter beeld krijgen van wat u kunt verwachten van de behandeling.

Botuline Toxine of fillers in Nederland of een ander land?

Voordat u een behandeling ondergaat, is het belangrijk dat u zich probeert voor te stellen wat u van de desbetreffende behandeling precies verwacht. Probeer uw wensen en verwachtingen helder te krijgen. Wanneer u bijvoorbeeld alleen rimpels wilt opvullen, kan de injectable behandeling een zeer geschikte behandeling zijn. Het is echter ook mogelijk dat u iets aan een rokershuid wilt doen. Soms is een andere behandeling of een combinatie met een andere behandeling dan een betere optie. Afgelopen jaren zijn de fractional CO2 laser en de Ultherapie behandeling bijvoorbeeld erg populair geworden. Wanneer u weet wat u precies wilt, kunt u dit duidelijk communiceren aan de arts. De arts kan dan aangeven wat er wel of juist niet mogelijk is.

Kosten van injectables in Nederland

Wanneer we online kijken naar de kosten van de injectables behandelingen in Nederland, kunnen de prijzen sterk verschillen per aanbieder. Het is bovendien mogelijk dat de kosten ook per persoon verschillen. De voornaamste reden hiervan is dat de kosten van deze behandeling onder andere afhankelijk zijn van het aantal te behandelen zones. Wanneer er meer zones behandeld moeten worden, zullen de kosten evenredig toenemen. Wilt u een indicatie van de behandelprijs ontvangen? Het is mogelijk om een afspraak in te plannen met één van de artsen van Acura Medisch Centrum, zodat er een persoonlijke offerte kan worden opgesteld.
De injectables kosten van Acura Medisch Centrum zijn erg scherp. Wij staan bekend als één van de goedkoopste injectables klinieken van Nederland.

Injectables in het buitenland?

Twijfelt u tussen een behandeling met injectables in Nederland of het buitenland? Vrijwel overal ter wereld worden tegenwoordig cosmetische ingrepen uitgevoerd. De kwaliteit kan echter sterk verschillen per land en per kliniek zelf. Denkt u er over na om injectables in het buitenland te laten inbrengen? Het is mogelijk om dit relatief dichtbij te doen, bijvoorbeeld injectables in België of in Duitsland. Het is echter ook mogelijk om hiervoor verder af te reizen, naar bijvoorbeeld Turkije. Turkije staat bekend om het cosmetische toerisme. Let op dat dit echter wel meestal geldt voor de duurdere behandelingen. Veel mensen gaan bijvoorbeeld naar Turkije voor ooglaseren, een haartransplantatie of cosmetische tandheelkunde. Op deze manier kan soms veel geld worden bespaard. Injectables zijn relatief goedkoop. Daarom zijn er minder mensen die naar Istanbul of Turkije gaan, speciaal voor deze behandeling.
Let op dat dergelijke ingrepen in een ander land ook risico’s met zich mee kunnen brengen. Een voordeel van injectables in Turkije is dat de prijzen hier gemiddeld vaak lager zijn dan in Nederland. Hier staat echter wel tegenover dat er een serieus probleem ontstaat, wanneer er bijvoorbeeld complicaties optreden na de behandeling. Dergelijke problemen kunnen dan niet eenvoudig worden opgelost.
Om deze reden raden we altijd aan om een weloverwogen beslissing te maken als het aankomt op een injectables behandeling in het buitenland. Let niet alleen op de tarieven van de behandeling, maar ook op de kwaliteit en diverse andere zaken.

Injectables per provincie
 • Injectables provincie Drenthe
 • Injectables provincie Flevoland
 • Injectables provincie Friesland
 • Injectables provincie Gelderland
 • Injectables provincie Groningen
 • Injectables provincie Limburg
 • Injectables provincie Noord-Brabant
 • Injectables provincie Noord-Holland
 • Injectables provincie Overijssel
 • Injectables provincie Utrecht
 • Injectables provincie Zuid-Holland
 • Injectables provincie Zeeland
Injectables grootste steden
 • Injectables Amsterdam
 • Injectables in Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp
 • Injectables in Den Haag, Leiden of Zaanstad
 • Injectables in Eindhoven of Veldhoven
 • Injectables in Groningen of Enschede
 • Injectables in Maastricht, Zwolle of Almere
 • Injectables in Nijmegen of Arnhem
 • Injectables in Rotterdam of Barendrecht
 • Injectables in Utrecht of Amersfoort
 • Injectables in Zaanstad, Zaandam, Den Bosch (’s-Hertogenbosch)
 • Injectables in Purmerend, Roosendaal, Lelystad, Leidschendam-Voorburg
 • Injectables in Helmond, Hilversum
 • Injectables in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo
 • Injectables in Delft, Venlo, Deventer, Sittard
 • Injectables in Dordrecht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn
 • Injectables in Apeldoorn, Hengelo of Zoetermeer
 • Injectables in Alkmaar, Emmen, Westland, Naaldwijk
 • Injectables in Houten, Middelburg, Waalwijk
 • Injectables in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert
 • Injectables in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen
 • Injectables in Den Helder, Drachten, Barneveld, Hoogeveen
 • Injectables in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum
 • Injectables in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Hardenberg
 • Injectables in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen
 • Injectables in Almelo, Hoorn, Gouda
Injectables overige steden
 • Injectables Aalsmeer, Alblasserdam, Ameland, Appingedam
 • Injectables Baarn, Beemster, Best, Beverwijk
 • Injectables Blaricum, Borne, Boxmeer, Brielle
 • Injectables Castricum, Coevorden, Cuijk, Culemborg
 • Injectables De Bilt, Defzijl, Diemen, Dronten
 • Injectables Edam, Eemnes, Eiburg, Emmen
 • Injectables Enkhuizen, Etten-Leur, Goes, Goirle
 • Injectables Haren, Harderwijk, Harlingen, Heemstede
 • Injectables Heemskerk, Heilo, Hellevoetsluis, Hillegom
 • Injectables Houten, Huizen, IJsselstein,
 • Injectables Kampen, Kapelle, Kerkrade, Krimpen aan den IJssel
 • Injectables Landgraaf, Leerdam, Leiderdorp, Leusden
 • Injectables Lisse, Lochem, Loppersum, Maassluis
 • Injectables Medemblik, Meppel, Moerdijk, Montfoort
 • Injectables Nederweert, Nieuwkoop, Nijkerk, Noordwijk
 • Injectables Oirschot, Oldenzaal, Ommen, Oud-Beijerland
 • Injectables Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Purmerend, Putten
 • Injectables Rheden, Rhenen, Ridderkerk, Rijswijk
 • Injectables Schagen, Schiedam, Someren, Steenbergen
 • Injectables Terneuzen, Texel, Tiel, Tubbergen
 • Injectables Uitgeest, Uithoorn, Urk
 • Injectables Valkenswaard, Veendam, Veenendaal, Veldhoven
 • Injectables Vianen, Vlieland, Vlissinge, Voorschoten
 • Injectables Waddinxveen, Wageningen, Weesp, Woerden
 • Injectables Zaltbommel, Zeewolde, Zandvoort, Zwijndrecht
Injectables Nederland FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over injectables Nederland. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat zijn injectables precies?
Injectables worden gebruikt om tekenen van het ouder worden te corrigeren. Met behulp van fillers worden lijntjes en rimpels opgevuld en zachter gemaakt, maar ook kan meer volume gecreëerd worden. Uw gezicht krijgt een uitgeruste, frisse uitstraling. Hierbij kan een verschil gemaakt worden tussen statische en dynamische rimpels. Statische rimpels worden met tijdelijke injectables, fillers, zoals Ellansé en Restylane behandeld. Dynamische rimpels daarentegen komen eerder voor een Botox behandeling in aanmerking.

2. Kan ik in Nederland kiezen voor permanente injectables?
Het gebruik van permanente fillers voor cosmetische doeleinden is sinds 2015 verboden in Nederland. Permanente fillers lossen niet op en hebben een behoorlijk risico op complicaties. Bovendien zijn permanente fillers niet gemaakt van lichaamseigen stoffen, wat bij tijdelijke hyaluronzuur fillers wel het geval is. Acura Medisch Centrum past uitsluitend injectables behandelingen toe met natuurlijke, tijdelijke fillers.

3. Kan ik in het buitenland wel behandeld worden met permanente injectables?
De wet- en regelgeving verschilt per land. Permanente injectables komen regelmatig negatief in het nieuws en dan met name door de complicaties die zich voor kunnen doen. Permanente injectables kunnen onder meer abcessen, ontstekingsreacties en verhardingen veroorzaken. Het is niet zomaar het geval dat het gebruik van dit soort fillers in Nederland is verboden en dat artsen adviseren om ook in het buitenland uitsluitend voor tijdelijke fillers te kiezen.

4. Zijn tijdelijke fillers of injectables veilig?
Ja. Acura Medisch Centrum werkt met fillers die bestaan uit lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur en collageen. Dit maakt dat er nauwelijks sprake is van allergische reacties en/of huidirritaties. Na een zekere periode wordt de ingebrachte stof op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en kan een behandeling herhaald worden.

5. Kunnen injectables verwijderd worden?
In Nederland is alleen het gebruik van tijdelijke fillers toegestaan. Het effect van dit soort fillers kan met behulp van hyaluronidase ongedaan gemaakt worden. Deze stof zorgt ervoor dat de hyaluronzuur fillers oplossen. Het effect treedt binnen enkele dagen in werking.

6. Hoe lang houden de effecten van Nederlandse injectables aan?
Meteen na een behandeling zijn de eerste effecten zichtbaar. Afhankelijk van het soort en merk filler dat wordt gebruikt, zijn de effecten 3 tot 36 maanden zichtbaar. Wanneer het effect is uitgewerkt, kunt u een nieuwe behandeling overwegen. De resultaten kunnen langer aanhouden na een aantal injectables behandelingen.

7. Wat als ik toch allergisch blijk te zijn voor de gebruikte filler?
Ondanks het feit dat allergische reacties zelden tot nooit voorkomen, is het goed om te weten hoe een eventuele reactie eruit ziet. Na de behandeling kunt op de injectieplaatsen wat rode, gezwollen plekjes hebben. Dit is een normaal verschijnsel dat binnen een paar dagen afneemt. Op het moment dat de zwelling en roodheid toenemen, is het verstandig om contact op te nemen met de kliniek. De cosmetisch arts kan de filler eventueel oplossen met hyaluronidase, waarna de klachten alsnog binnen een paar dagen verdwijnen.

8. Ga ik voor injectables naar een kliniek in Nederland of in het buitenland?
Het nemen van een weloverwogen beslissing is niet altijd even vanzelfsprekend. Maak voor uzelf duidelijk wat u verwacht van een injectables behandeling. Laat u uitsluitend rimpeltjes of lijntjes opvullen? Of wilt u misschien meer volume in uw lippen? Is er sprake van een combinatie van behandelingen? Praat met meerdere specialisten en lees ook ervaringsverhalen en reviews van anderen. Bij Acura Medisch Centrum wordt u in uw eigen taal aangesproken en behandeld door een ervaren cosmetisch arts, gespecialiseerd in injectables en filler behandelingen.

9. Zijn er verschillen tussen injectables in Nederland en het buitenland?
Overtuig uzelf ervan dat er gewerkt wordt met tijdelijke fillers. Vermijd de keuze voor een permanente filler. Tijdelijke fillers worden door uw lichaam zelf afgebroken en zien er natuurlijk uit. De samenstelling van permanente fillers is niet natuurlijk en dit soort fillers wordt door het lichaam ingekapseld. Ontstaan er later complicaties of klachten, dan is operatief verwijderden de enige mogelijkheid.

10. Wat kosten injectables Nederland?
De prijzen voor fillers en botox behandelingen lopen uiteen. Iedere kliniek stelt zelf tarieven samen. Vergelijken van de kosten kan interessante voordelen opleveren. De prijs is afhankelijk van het soort filler en de hoeveelheid die gebruikt wordt. U ontvangt een persoonlijke prijsopgave tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

11. Zijn injectables in het buitenland goedkoper?
Het is niet ondenkbaar dat u in het buitenland goedkoper terecht kunt. Feit blijft wel dat u ook naar het buitenland toe moet reizen. Kunt u ter plekke communiceren in uw eigen taal? Dan is dat mooi meegenomen, maar wat gebeurt er en waar kunt u terecht op het moment dat u nazorg nodig heeft? Zet alle voor- en nadelen van een injectables behandeling in het buitenland op een rijtje, voordat u een beslissing neemt.

12. Kunnen injectables in Nederland gecombineerd worden met een andere cosmetische ingreep?
Geef uw wensen en verwachtingen duidelijk aan tijdens het consult bij onze cosmetisch arts. In samenspraak wordt gekeken en bepaald of u diverse cosmetische behandelingen kunt combineren.

13. Waarom ga ik naar Acura Medisch Centrum voor injectables?
Onze kliniek is in 2018 verkozen tot Beste kliniek van Nederland door Elsevier Weekblad. Met een gemiddelde beoordeling van 8.7 kunt u rekenen op een veilige, vertrouwde behandeling. Onze artsen en medewerkers zijn vakkundig en nemen alle tijd voor u. Ook na afloop van een behandeling kunt u altijd bij ons terecht met vragen.

14. Verdwijnt het gevoel als ik injectables laat plaatsen?
De resultaten die bereikt worden, zijn natuurgetrouw. Van een vaste of onbeweeglijke gezichtsuitdrukking is geen sprake. Er worden slechts kleine hoeveelheden botox of fillers geïnjecteerd. Uw gezicht ziet er minder vermoeid uit dan voorheen. Gevoelloos wordt uw gezicht of het behandelde gebied niet. Dit kan wel het geval zijn als u overmatig grote hoeveelheden injectables laat inspuiten. Hier werken de artsen van Acura Medisch Centrum echter niet aan mee.

Injectables Nederland FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over injectables Nederland. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Waar kan ik in Nederland terecht voor injectables?
Nederland kent een groot aantal aanbieders van zowel fillers als botox behandelingen. U kunt terecht bij schoonheidsklinieken en ziekenhuizen verspreid over het gehele land. Er is altijd een behandelaar bij u in de buurt.

2. Welke injectables worden in Nederland gebruikt?
In Nederland worden botuline toxine en niet permanente fillers gebruikt. Niet permanente fillers zijn voornamelijk op basis van hyaluronzuur en zijn beschikbaar van diverse fabrikanten. Het gebruik van permanente fillers is in Nederland verboden.

3. Worden injectables in het buitenland aangeboden?
Ja, net zoals in Nederland zijn injectables ook in het buitenland populair. De behandelmethodes kunnen met elkaar vergeleken worden.

4. Is er verschil tussen injectables in binnen- en buitenland?
Waar het gebruik van permanente fillers in Nederland verboden is, is dat niet overal ter wereld het geval. In het buitenland kunnen permanente fillers aangeboden worden. De risico’s en eventuele bijwerkingen van permanente fillers op lange termijn zijn onvoldoende bekend. Onnatuurlijke resultaten kunnen hiertoe behoren. Laat u daarom altijd goed voorlichten over het soort filler dat gebruikt wordt.

5. Wat zijn de risico’s van injectables in Nederland?
Injectables die door een ervaren arts of huidtherapeut worden toegepast, behoren tot de meeste veilige cosmetische behandelingen. Als gevolg van de injectienaalden die gebruikt worden, kunnen lichte zwellingen en blauwe, rode verkleuringen van de huid zich voordoen. Dit zijn echter tijdelijke verschijnselen die snel afnemen. Hyaluronzuur fillers kunnen ongedaan gemaakt worden door hyaluronidase injecties, die de fillers direct oplossen. Een enkele keer kan een allergische reactie ontstaan. Uiteraard wordt er voor de behandeling uitgebreid gesproken over eventuele allergieën waarmee u bekend bent.

6. Wat zijn de kosten van injectables in Nederland?
Kosten worden bepaald door het soort injectables die worden gebruikt en de hoeveelheid die wordt geïnjecteerd. Wat injectables in uw situatie kosten, wordt met u besproken tijdens een persoonlijk intakegesprek.

7. Zijn injectables in het buitenland goedkoper?
Veel cosmetische behandelingen worden in het buitenland goedkoper aangeboden. De oorzaak hiervoor zijn de lagere arbeidskosten en de lagere bedrijfskosten waarmee klinieken in het buitenland te maken hebben. Ook injectables kunnen in het buitenland goedkoper zijn. Let daarbij op de afstand die u moet overbruggen en de kosten die daaraan verbonden zijn. Eens alle kosten bij elkaar zijn opgeteld, kan de behandeling in Nederland alsnog goedkoper uitvallen.

8. Welke resultaten kan ik van injectables in Nederland verwachten?
De resultaten van zowel botox als fillers zijn tijdelijk. Uw lichaam breekt de filler op natuurlijke wijze af. Gemiddeld zijn de effecten 6 tot 24 maanden aanwezig. Dit kan langer zijn, naarmate u de behandeling vaker laat toepassen. Met botox en fillers worden natuurlijke resultaten bereikt, die passen bij uw uitstraling. U hoeft zich geen zorgen te maken over een statische gezichtsuitdrukking of buiten proportionele effecten.

9. Laat ik injectables in Nederland of in het buitenland toepassen?
De keuze voor een kliniek is persoonlijk. Zet de voor- en nadelen tegen over elkaar, lees reviews en ervaringsverhalen van anderen en ga persoonlijk kennismaken met een behandelaar. Want recensies kunnen nog zo positief zijn, er gaat niets boven uw eigen intuïtie en gevoel. Voordelen van injectables in Nederland zijn onder meer het feit dat u in uw eigen taal wordt aangesproken en dat u er zeker van bent dat er geen permanente fillers worden gebruikt.

10. Worden injectables in Nederland vergoed?
Specifieke botox behandelingen bij overmatig zweten, tandenknarsen en/of migraine komen steeds vaker voor vergoeding in aanmerking. Cosmetische botox en filler behandelingen worden vrijwel nooit vergoed. Een enkele aanvullende zorgverzekering heeft beperkte vergoedingsmogelijkheden. Of dit voor u van toepassing is, leest u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

11. Waar vind ik ervaringsverhalen over injectables in Nederland?
Online zijn diverse blogs, vlogs, fora en beauty websites beschikbaar waar meningen en ervaringen besproken en gedeeld worden. Daarnaast leest u informatie over injectables op websites van (schoonheids)klinieken en ziekenhuizen. Leest u ervaringsverhalen? Probeer dan ook om foto’s van resultaten te bekijken.

12. Is een intakegesprek belangrijk bij injectables?
Ja. Een botox of filler behandeling is erg persoonlijk. Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen als het aankomt op het verjongen van de huid en het verminderen van rimpels. Tijdens een intakegesprek wordt uw gezondheid besproken en geeft een cosmetisch arts of huidtherapeut meer uitleg over de verschillende fillers die toegepast kunnen worden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een injectables behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘injectables Nederland een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu