fbpx

Injectables onder ogen

Donkere kringen of wallen onder uw ogen. Het zijn veel voorkomende verschijnselen die uw gezicht een vermoeide uitstraling kunnen geven. Om hier iets aan te laten doen, is niet altijd een ingrijpende chirurgische behandeling nodig. Door injectables onder ogen toe te laten passen, bereikt u soms een veel sneller en stralender resultaat dan met een operatieve ingreep.

Injectables onder ogen?
Injectables onder ogen?
Een minder vermoeide blik door injectables onder ogen

Vaak krijgt uw gezicht een zogenaamde vermoeidheidsschaduw, omdat uw jukbeen wat minder opvallend aanwezig is. Het natuurlijke verouderingsproces van de huid zorgt ervoor dat het gezicht volume verliest en dat rimpels en lijnen ontstaan. Door het verlies aan volume kunnen de zakjes, wallen, onder de ogen beter zichtbaar worden. Op wat voor manier uw gezicht dan ook aan volume verliest, het effect is vrijwel altijd een vermoeide gezichtsuitdrukking. U hoeft meestal niet direct tot ingrijpende plastische chirurgie ingrepen over te gaan om uw gezicht een frissere uitstraling te geven. Injectables onder ogen, waarbij gebruik wordt gemaakt van oplosbare fillers, zijn vaak een uitstekend alternatief.

Behandeling injectables onder ogen

Als het volumeverlies in uw gezicht zich voornamelijk voordoet bij uw ooghoeken, dan kan een injectables behandeling een stralend resultaat opleveren. Acura Medisch Centrum maakt gebruik van filler of lipofilling, met eigen vet, voor een injectables onder ogen behandeling. Beide varianten zijn een goede optie en geven uitstekende resultaten. Zit het volumeverlies niet alleen onder uw ogen, maar loopt het enigszins door richting uw wang, dan zal de cosmetisch arts aanraden om meerdere gebieden van het gezicht te laten behandelen. Een filler geeft een natuurlijk en bovendien langdurig effect. Door het volumeverlies in de omgeving van uw jukbeen op te vullen, krijgt u weer een mooiere overgang van de wang naar uw onderooglid. Resultaat is een minder vermoeide blik en een jeugdigere uitstraling.

Laat u voorlichten over injectables onder ogen

De ervaren cosmetisch chirurgen van het Acura Medisch Centrum hebben gedegen kennis over de fillers die toegepast kunnen worden. Voordat een behandeling wordt uitgevoerd, vindt eerst een consult plaats bij de kliniek. De behandelend specialist bekijkt uw huid nauwkeurig en stelt u vragen over uw gezondheid en medische achtergrond. Als u medicijnen gebruikt, geef dit dan van tevoren aan. Het is van belang voor het verloop van de behandeling met injectables onder de ogen. Aan de hand van de verkregen informatie stelt de arts een behandelplan voor u samen en ontvangt u een prijsopgave voor de behandeling met injectables tegen de wallen. U heeft tijdens het gesprek de gelegenheid om vragen te stellen en u kunt foto’s bekijken van behandelingen die in de kliniek werden uitgevoerd.

Vergelijken van injectables onder ogen ervaringen

Iedere cosmetische behandeling is een persoonlijke ingreep die door iedereen op zijn of haar eigen manier wordt beleefd. Als u meer wilt weten over ervaringen van anderen, dan vindt u online een bron aan informatie. Diverse injectables en cosmetische chirurgie fora zijn actief. Hier leest u de ervaringen van anderen en is het mogelijk om vragen te stellen. Waar u in de kliniek doorgaans foto’s ziet van voor en enige tijd na de ingreep, delen lotgenoten op een forum vaak ook foto’s van de ontwikkeling van het resultaat tijdens de dagen en weken na de behandeling. U krijgt zo een beter en realistischer beeld van een injectables behandeling. U kunt uw voordeel doen door ervaringen met elkaar te vergelijken. Soms kunt u ook tips en adviezen vinden die het eindresultaat ten goede komen. Behandelingen zijn persoonlijk, dat zijn ervaringen ook. Lees daarom altijd mee op een forum met een objectieve blik. De beste antwoorden krijgt u nog steeds van de ervaren chirurg of behandelend specialist die op regelmatige basis een injectables behandeling uitvoert.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een inectables behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘injectables onder ogen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu