fbpx

Injectables prijzen

Bent u op zoek naar scherpe injectable prijzen, in combinatie met de beste kwaliteit? Naarmate u ouder wordt, verandert uw gezicht en verliest de huid onder meer haar natuurlijke elasticiteit. U wordt geconfronteerd met het ontstaan van rimpels en uw gezicht verliest aan volume, waardoor de gezichtscontouren kunnen veranderen. Rimpelbehandelingen met Butuline Toxine – Botox en hyaluronfillers kunnen het verouderingsproces verminderen en u weer een frisse uitstraling geven. Injectables prijzen verschillen bij de klinieken onderling en zijn van diverse factoren afhankelijk.

Injectables prijzen.
Injectables prijzen.
De opbouw van injectables prijzen

Net zoals geen rimpel of lijntje hetzelfde is, verschillen ook de diverse rimpelbehandelingen van elkaar. Injectables prijzen zijn gebaseerd op een persoonlijk behandelplan en bestaan uit meerdere onderdelen. Hierbij kunt u onder meer denken aan de naamsbekendheid van de kliniek en de cosmetisch specialist die u de behandeling uit laat voeren, maar ook het aantal gebieden dat behandeld wordt en het type filler dat hierbij toegepast wordt, zijn medebepalend voor de uiteindelijke injectables prijzen. Vergelijken van injectables prijzen is mogelijk, maar wel pas op het moment dat u een persoonlijk prijsvoorstel van een kliniek heeft ontvangen. De meeste klinieken hanteren op de website een zogenaamd vanaf tarief voor rimpelbehandelingen. U heeft dan een eerste uitgangspunt. Wilt u meer volume in uw lippen? Dan is een lipvergroting mogelijk een oplossing.

Persoonlijke injectables prijzen

Om u een persoonlijk prijsvoorstel te kunnen doen, is een eerste consult bij een kliniek noodzakelijk. Ieder gezicht is anders en iedere huid kan op een andere manier behandeld worden. Een intakegesprek laat u kennismaken met de kliniek, de behandelend specialist en stelt u in staat om vragen te stellen over de behandeling en de resultaten na afloop. De arts vraagt over uw gezondheid, naar operaties die u in het verleden heeft ondergaan en het gebruik van medicijnen. Met name bloedverdunners kunnen de eindresultaten negatief beïnvloeden. Op het moment dat de arts een totaal beeld van u heeft, ontvangt u een behandelplan voor een rimpelbehandeling. In het gesprek wordt besproken welk soort behandeling het beste bij u past en welke ingreep voor de mooiste resultaten kan zorgen. De injectables prijzen worden in het behandelplan vermeld.

Vergelijk injectables prijzen met elkaar

De persoonlijke injectables prijzen kunt u met elkaar vergelijken. Het is belangrijk dat u daarbij let op de behandeling die wordt aanbevolen, het type filler dat gebruikt wordt en de aanvullende zorg die bij het tarief is inbegrepen. Rimpelbehandelingen zijn doorgaans een veilige cosmetische behandeling, waarbij een geringe kans op risico’s en complicaties aanwezig is. Deze bijwerkingen doen zich dus niet vaak voor. Na een behandeling kan het behandelde gebied licht rood zijn. Lichte zwellingen en kleine blauwe plekjes verdwijnen na verloop van een aantal dagen. Krijgt u toch te maken met meer ernstige complicaties, zoals een allergische reactie? Dan is extra nazorg mogelijk wel nodig. Let daarom bij het vergelijken van injectables prijzen altijd op of de nazorg is inbegrepen. U vermijdt hierdoor onnodige bijkomende kosten en kunt met vertrouwen de behandeling ondergaan. De botox kosten en fillers kosten kunnen behoorlijk verschillen.

Injectables prijzen Acura Medisch Centrum

Acura Medisch Centrum heeft ervaren en vakbekwame cosmetisch artsen die zich dagelijks bezighouden met het toepassen van rimpelbehandelingen. Hiervoor volgen de artsen regelmatig bijscholingen en laten ze zich informeren over innovatieve behandeltechnieken die resultaten verbeteren en waarbij de mogelijke complicaties nog verder verkleind worden. Naast een behandeling met Botuline Toxine kunt u ook voor een rimpelbehandeling met fillers als Stylage, Ellansé, Juvéderm en Juvenus bij Acura Medisch Centrum terecht. De artsen informeren u graag over de mogelijkheden om huidveroudering te verminderen en rimpelvorming tegen te gaan. Past de gewenste rimpelbehandeling niet bij de conditie van uw huid? Dan zal de arts de overige cosmetische behandelmogelijkheden met u bespreken. Op deze manier krijgt u een helder inzicht in de verschillende behandelingen die mogelijk zijn. Het maken van een afspraak voor een intakegesprek is de eerste stap naar een jeugdigere en minder vermoeide gezichtsuitdrukking.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een injectables behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘injectables prijzen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu