fbpx

Injectables tegen wallen

Donkere kringen, zakjes of wallen onder uw ogen kunnen vervelend zijn. Wallen geven een gezicht een vermoeide uitstraling, terwijl u toch zich helemaal niet moe voelt. U kunt injectables tegen wallen laten toepassen om de wallen te verminderen. Een behandeling met een filler als hyaluronzuur geeft uw gezicht weer een frisse uitstraling.

Injectables tegen wallen.
Injectables tegen wallen.
Wat betekenen injectables tegen wallen voor uw ogen?

Wallen onder uw ogen worden veroorzaakt door vet- en vochtophopingen of teveel huid onder uw ogen. Injectables tegen wallen verminderen uw vermoeide en vaak ook verouderde gezichtsuitdrukking. In de loop der jaren worden de wallen beter zichtbaar waardoor u zich kunt gaan ergeren. Dit resulteert bij zowel mannen als vrouwen in:

 • Een gevoel dat u er vermoeid en wellicht boos uitziet.
 • Het gevoel dat u niet op de foto gezet wilt worden.
 • Een negatief gevoel over uw gezichtsuitdrukking.

Tegenwoordig kunt u met injectables tegen wallen de wallen laten verminderen en in sommige gevallen kunnen de wallen volledig verholpen worden. De injectable behandeling tegen wallen is een cosmetische ingreep die u door een ervaren cosmetisch specialist uit moet laat voeren.

Fris en uitgerust uiterlijk, dankzij injectables tegen wallen

Het natuurlijke verouderingsproces van de huid heeft alles te maken met het ontstaan van wallen onder uw ogen. Naarmate de jaren voorbij gaan, wordt de huid slapper en ontstaat een overschot aan huid. Daarnaast kunnen ook erfelijke factoren een rol spelen. Deze aanleg is regelmatig op jonge leeftijd reeds zichtbaar. Injectables tegen wallen is een veilige behandelmethode die de wallen onder uw ogen wegwerkt. Een injectables tegen wallen behandeling begint met een intakegesprek bij de kliniek van uw keuze.

Injectables tegen wallen behandeling

Acura Medisch Centrum heeft ervaren cosmetisch artsen die een injectables tegen wallen behandeling bij u uitvoeren. Voor de behandeling bekijkt de arts uw huid nauwkeurig en wordt bepaald welke behandeling het beste bij uw verwachtingen aansluit. De arts informeert u over de filler die gebruikt kan worden om uw wallen te verminderen. De behandeling wordt voorafgegaan door het nemen van een aantal foto’s van uw gezicht. Vervolgens wordt met behulp van een fijne naald de filler ingespoten. Acura Medisch Centrum werkt met onder meer Stylage, Ellansé, Juvéderm en Juvenus. Direct na de behandeling zijn de resultaten zichtbaar. Afhankelijk van het type filler dat gebruikt worden blijft het resultaat zo’n 6 tot 18 maanden zichtbaar.

Hoe veilig is een injectables tegen wallen behandeling?

Cosmetische behandelingen hebben net als chirurgische operaties een kans op complicaties en bijwerkingen. Een injectable behandeling is doorgaans een veilige ingreep, met een uiterst kleine kans op bijwerkingen. Nevenwerkingen die wél soms kunnen voorkomen zijn blauwe plekjes, lichte zwellingen en wat tijdelijke roodheid van de huid. Deze onschuldige bijwerkingen verdwijnen vanzelf. De behandeling kan zonder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd.
Het gebied onder uw ogen is doorgaans niet erg gevoelig en pijn wordt zelden ervaren. Uiteraard hangt dit mede af van uw eigen pijnsensatie. Heeft u een zeer lage pijngrens, dan is het eventueel mogelijk om gebruik te maken van een verdovende crème die u voor de behandeling aan kunt brengen. Omdat een injectables behandeling een veilige ingreep is, komen de meeste mannen en vrouwen in aanmerking voor een behandeling. Uitzonderingen zijn onder meer minderjarigen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Geef tijdens het intakegesprek ook medicijngebruik aan. Het gebruik van bloedverdunners vergroot de kans bijvoorbeeld op het ontstaan van blauwe plekken. De cosmetisch arts van Acura Medisch Centrum bespreekt uw gezondheidstoestand en de mogelijke complicaties van een behandeling uitvoerig tijdens het intakegesprek.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘injectables tegen wallen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu