fbpx

Jukbeen lift

Overweegt u een jukbeen lift? Stevige jukbeenderen en goed gevormde wangen passen bij een jeugdige uitstraling. Naarmate u ouder wordt, verliest uw huid aan elasticiteit en stevigheid. Als het onderliggende bind- en vetweefsel begint te zakken, kan uw uitstralingen een vermoeide indruk krijgen. Met behulp van een jukbeen lift kan het volume hersteld worden. Dankzij een cosmetische behandeling worden uw gezichtscontouren sterker en lijntjes in uw gezicht zachter. De lift van een jukbeen kan op meerdere manieren worden toegepast.

Jukbeen lift.
Jukbeen lift.
Herstel de verhouding in uw gezicht

Elk gezicht is anders, net zoals dat ook de gezichtsverhoudingen kunnen verschillen. Als door het natuurlijke verouderingsproces de verhoudingen van uw gezicht veranderen, kan een jukbeen lift dit corrigeren. Ingevallen wangen kunnen de balans in uw gezicht verstoren. Waar dit in het begin nauwelijks zichtbaar is, valt het met het verstrijken van de tijd steeds meer op. De jukbeen lift herstelt de verhoudingen van uw gezicht. Dit herstel kan plaatsvinden met een filler behandeling of door een prothese te laten plaatsen. De cosmetische behandelmogelijkheden om uw gezichtscontouren te versterken, zijn relatief veilig en bieden zowel mannen als vrouwen prima resultaten. Ondanks het feit dat de resultaten goed zijn, mag u geen irreële resultaten verwachten. Probeer de wensen en verwachtingen die u heeft van een jukbeen lift onder woorden te brengen en praat hier uitgebreid over tijdens het eerste consult bij een behandelend specialist. Onrealistische verwachtingen leiden niet zelden tot teleurstellende resultaten. Door uw verwachtingspatroon te omschrijven, kan een arts hier tijdig op inspelen en daar waar nodig bijstellen. Samen met u streeft een arts immers naar het gewenste resultaat.

Filler behandeling als jukbeen lift

Een van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen, is de filler behandeling. Het laten inspuiten van fillers, ook wel injectables genoemd, is een veilige behandeling met direct zichtbare resultaten. Fillers voor een jukbeen lift worden voornamelijk toegepast bij mensen die een dunne en/of verzwakte huid hebben rondom het jukbeen. Ook als u minder volle wangen heeft, zijn fillers vaak een goede oplossing. Filler behandelingen kunnen echter ook contra-indicaties hebben, daarom worden tijdens een consult uw gezondheidstoestand en eventuele ziektes uitvoerig besproken. Het gebruik van bepaalde medicatie kan eveneens een negatieve invloed hebben op fillers. Acura Medisch Centrum werkt met fillers op basis van hyaluronzuur. Het inspuiten van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de aanmaak van het lichaamseigen collageen wordt gestimuleerd. De arts hanteert tijdens de jukbeen lift met fillers een kleine, fijne naald. De fillers waarmee wordt gewerkt bieden tijdelijke resultaten. De ervaren artsen van Acura Medisch Centrum hebben een bewuste keuze gemaakt voor het gebruik van tijdelijke fillers bij een jukbeen lift. Permanente fillers mogen tegenwoordig niet meer worden gebruikt. Met een tijdelijke filler zit u niet vast aan gezichtscontouren die niet mee veranderen met uw leeftijd. Bovendien zijn de effecten van permanente fillers en de complicaties die ze op termijn hebben onvoldoende bekend. Een jukbeen lift met tijdelijke fillers biedt direct zichtbare resultaten. Uw gezicht heeft na een kortdurende behandeling direct weer betere gezichtscontouren. Welk soort filler wordt gebruikt en in welke hoeveelheid, verschilt per filler behandeling. De arts kan dit nauwkeurig bepalen tijdens het consult, waarbij uw jukbeenderen aandachtig worden bekeken. Hoe lang de resultaten zichtbaar zijn, hangt voornamelijk af van het soort filler dat wordt gebruikt. Gemiddeld kunt u rekening houden met een periode van 6 tot 18 maanden, daarna kunt u de behandeling herhalen. De arts wijst u tijdens het consult op het feit dat wanneer u op regelmatige basis voor een nabehandeling kiest, de resultaten steeds langer zichtbaar blijven.

Chirurgische jukbeen lift

Een jukbeen lift met permanente resultaten kan echter wel toegepast worden met behulp van een chirurgische ingreep. Wij voeren onder andere de lipofilling behandeling uit. Er vindt dan eerst een liposculptuur plaats. Het verkregen vet kan vervolgens opnieuw worden gebruikt voor het gezicht, maar ook voor bijvoorbeeld de borsten of de billen.
Sommige klinieken passen ook de jukbeenprothese toe, maar dit wordt in mindere mate gedaan dan fillers of lipofilling. Door het plaatsen van een jukbeenprothese kunnen uw wangen voller gemaakt worden en/of het jukbeen geaccentueerd. Deze ingreep verdient een degelijke voorbereiding en een uitgebreid intakegesprek bij de specialist. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar uw gezicht en de contouren. Uw algemene gezondheid en medische situatie is minstens net zo belangrijk. De arts bespreekt samen met u de verschillende prothesen en de resultaten die dat bij een jukbeen lift kan geven. Het is een behandeling die met uiterste precisie en nauwkeurigheid moet worden uitgevoerd. De totale behandelduur is ongeveer 2 uur. De arts maakt een kleine incisie in uw mond, waardoor de prothese, gemaakt van siliconen, op uw jukbeen geplaatst wordt. De jukbeen lift accentueert op natuurlijke wijze uw jukbeenderen en geeft uw gezicht een jeugdigere uitstraling. De arts brengt een zogenaamd pleisterverband aan, dat over het algemeen een week blijft zitten. Nadat u bent bijgekomen van de jukbeen lift, kunt u thuis verder herstellen. Uw wangen kunnen verkleurd en gezwollen zijn. Dit zijn normale reacties op de chirurgische ingreep. In de dagen tot weken na de lift van het jukbeen trekken de zwellingen en verkleuringen vanzelf weg. De arts geeft u advies en tips voor de dagen en weken na de ingreep. De eerste dagen wordt geadviseerd om het rustig aan te doen. Kort hierna kunt u uw huishoudelijke klusjes en werkzaamheden hervatten. In geval van zware lichamelijke arbeid kan de arts anders adviseren om de resultaten te bevorderen. Alhoewel de eerste resultaten direct na de jukbeen lift zichtbaar zijn, is het optimale resultaat pas zichtbaar nadat de zwellingen volledig zijn verdwenen. Uw gezicht heeft verbeterde contouren en de gezichtsverhoudingen zijn verbeterd c.q. hersteld. Er kan sprake zijn van lichte littekenvorming, de effecten zijn blijvend van aard. Indien u later alsnog de prothese wilt laten verwijderen dan is dat eventueel mogelijk.

Risico’s en complicaties jukbeen lift

De jukbeen lift is een relatief veilige cosmetische ingreep. Dat geldt zowel voor een filler behandeling als voor de lipofolling behandeling. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen bestaat een kleine kans op complicaties. Zo kunt u een allergische reactie vertonen op de gebruikte filler en houden verkleuringen of zwellingen langer dan gewenst aan. Een chirurgische ingreep brengt wat meer mogelijke risico’s en/of bijwerkingen met zich mee. Er is bijvoorbeeld altijd kans op nabloedingen, infecties en een slechte wondgenezing. Uw bovenlip kan in de dagen na de jukbeen lift wat verdoofd aanvoelen. De bijwerkingen zijn over het algemeen tijdelijk van aard en niets om u zorgen over te maken. Houden de klachten aan en heeft u veel pijn? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de behandelend arts. Het risico op bijwerkingen kunt u verkleinen door onder meer minimaal drie weken voor de geplande chirurgische ingreep te stoppen met roken. Houd dit ook vol tijdens de weken na de ingreep. Het herstel verloopt daardoor vlotter en u heeft een positieve invloed op het uiteindelijke resultaat.

Resultaten jukbeen lift

De artsen van Acura Medisch Centrum streven samen met u naar een natuurlijk resultaat van een jukbeen lift. De resultaten die bereikt worden verschillen per persoon en hangen af van het soort behandeling en uw verwachtingspatroon. Waar de een kiest voor een subtiele verbetering van de gezichtscontouren met een filler behandeling, kiest een ander voor een meer ingrijpende jukbeen lift door middel van een prothese. Welke resultaten bij u bereikt kunnen worden, vertelt de arts u graag tijdens een persoonlijk intakegesprek in de kliniek in Weert. De jukbeen lift behandelingen bieden zowel tijdelijke als permanente resultaten. Om uzelf voor te bereiden op een eventuele behandeling en een eerste consult kunt u online ervaringsverhalen van anderen lezen. Deze ervaringen worden vaak levendig gemaakt door foto’s van voor en na de jukbeen lift. Regelmatig worden ook foto’s gedeeld van de resultaten kort na afloop van de behandeling die iemand heeft ondergaan. Zo krijgt u een idee wat u kunt verwachten van de herstelperiode die volgt op de jukbeen lift.

Jukbeen lift prijzen

Elke cosmetische behandeling of ingreep is persoonlijk van aard. Iedere behandeling heeft een eigen prijskaartje. Jukbeen lift prijzen worden bepaald door het soort ingreep dat u ondergaat. Een filler behandeling zal goedkoper geprijsd zijn dan het chirurgisch laten inbrengen van uw eigen vet door middel van lipofilling. Het verdient de aanbeveling om meerdere tarieven en mogelijkheden met elkaar te vergelijken. U krijgt hierdoor een idee van wat beschikbaar is voor welke prijs. Vraag altijd verschillende prijsopgaves aan bij een aantal klinieken en specialisten. Om een realistische vergelijking te kunnen maken is het belangrijk om dezelfde behandelingen met elkaar te vergelijken. Welke filler wordt gebruikt? Wat is de exacte hoeveelheid van de filler die wordt geïnjecteerd? Hoeveel zones vet wilt u laten verwijderen voor de lipofilling behandeling? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van belang zijnde vragen als voorbereiding op een jukbeen lift.

Afspraak maken jukbeen lift

Overweegt u een jukbeen lift en bent u benieuwd wat de behandelmogelijkheden zijn die bij u passen? De artsen van Acura Medisch Centrum heten u van harte welkom voor een oriënterend intakegesprek. Het gesprek vindt plaats in de moderne privékliniek, waarbij u alle tijd heeft om vragen te stellen over de jukbeen lift. De arts licht de verschillende behandelingen nader toe en bekijkt welke behandeling in uw geval de beste resultaten biedt. U ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel en een gedetailleerde prijsopgave. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u de deskundige medewerkers van Acura Medisch Centrum telefonisch benaderen.

Jukbeen lift FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over een jukbeen lift. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Hoe wordt een jukbeen lift toegepast?
U heeft de keuze tussen een chirurgische en niet chirurgische jukbeen lift. Het spreekt voor zich dat de chirurgische lift een meer ingrijpende behandeling is, dan wanneer u de jukbeenderen op laat vullen met fillers.

2. Wat houdt een niet chirurgische jukbeen lift in?
Met behulp van fillers kan het volume in uw gezicht hersteld of veranderd worden. Hiervoor wordt gewerkt met hyaluronzuur fillers die op vooraf bepaalde plaatsen worden ingebracht. Fillers zorgen voor een optisch strakkere kaaklijn en een minder diepe neus en lip plooi. Uw gezicht behoudt op deze manier altijd de eigen natuurlijke uitstraling. De fillers worden op natuurlijke wijze door uw lichaam afgebroken, effecten houden zo’n 6 tot 18 maanden aan.

3. Krijg ik geen appelwangen door het gebruik van fillers?
Nee, daar hoeft u zichzelf geen zorgen over te maken. De cosmetisch arts vult de jukbeenderen zo op dat appelwangen worden voorkomen. In sommige gevallen worden uw slapen mee behandeld, zodat een extra mooi resultaat wordt verkregen.

4. Is er een leeftijdsgrens van toepassing voor het behandelen van mijn jukbeenderen met fillers?
Minderjarigen worden niet met fillers behandeld. Van een bovengrens is geen sprake. Het opvullen van de jukbeenderen kan op jong volwassen leeftijd met succes worden toegepast. Het is dan ook een veelgevraagde behandeling voor uiteenlopende leeftijden.

5. Krijgt mijn gezicht een overdreven gelift uiterlijk door een jukbeen lift met fillers?
Het doel van het vullen van de jukbeenderen met fillers is het herstellen van de natuurlijke V-vorm van uw gezicht. Tegelijkertijd wordt een liftend effect aan de bovenkant van het gezicht bereikt. De resultaten zijn echter uiterst natuurlijk en u kunt gewoon lachen zoals u gewend bent. Van een statische gezichtsuitdrukking is geen sprake. U blijft wie u bent.

6. Hoeveel kost het opvullen van mijn jukbeenderen?
De kosten worden berekend aan de hand van het aantal ML dat wordt geïnjecteerd en het soort filler dat wordt gebruikt.

7. Zijn fillers veilig om mijn jukbeenderen op te laten vullen?
Ja, de artsen van Acura Medisch Centrum zijn ervaren en kundig op het gebied van filler behandelingen. Er wordt gewerkt met veilige, bewezen fillers van Stylage, Ellansé, Juvéderm en Juvenus. De risico’s en kans op complicaties zijn uiterst gering en worden met u besproken tijdens een consult. De arts zal dan gelijk de voor- en nadelen van fillers toelichten.

8. Wat houdt een chirurgische jukbeen lift in?
Operatieve ingrepen bieden diverse methodes om de jukbeenderen te liften. Regelmatig wordt er gekozen voor lipofilling in combinatie met liposuctie. Dit is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen vetweefsel en waarbij de kans op afstoting vrijwel nihil is. Een andere manier is het liften van jukbeenderen met behulp van protheses, implantaten, die operatief geïmplanteerd worden.

9. Is lipofilling een geschikte manier voor een jukbeen lift?
Lipofilling is een relatief veilige behandeling. Om voor de behandeling in aanmerking te komen, dient u over voldoende vetweefsel te beschikken dat bijvoorbeeld van uw buik of heupen wordt verwijderd door middel van liposuctie. Nadat het vet is gereinigd, wordt het in de jukbeenderen geïnjecteerd. De resultaten die met lipofilling bereikt worden, zijn natuurlijk en langdurig.

10. Hoe wordt een prothese aangebracht?
Diverse implantaten kunnen worden gebruikt bij een jukbeen lift. De verschillen worden toegelicht tijdens een intakegesprek bij de cosmetisch arts. Het is een vrij ingrijpende chirurgische ingreep die ongeveer 2 uur duurt. Om de prothese te kunnen plaatsen, wordt een incisie in uw mond gemaakt, waardoor de prothese wordt geplaatst. De bedoeling van de prothese is om uw jukbeenderen te accentueren en subtiel te liften. Na de ingreep kunt u naar huis om te herstellen.

11. Hoe lang duurt het herstel na het plaatsen van een jukbeen prothese?
Na de ingreep wordt een pleisterverband aangebracht dat u laat zitten, volgens advies van de arts. Door de jukbeen lift kunnen uw wangen zowel gezwollen als verkleurd zijn, dit neemt af in de dagen na de ingreep. De meeste mensen herstellen vrij vlot van de jukbeen lift. U kunt uw werkzaamheden en sportieve activiteiten hervatten op advies van de arts.

12. Hoeveel kost een jukbeen lift?
De kosten voor de ingreep worden medebepaald door de ingreep die u wilt ondergaan. De cosmetisch arts kan u een prijsopgave verstrekken tijdens een gratis intakegesprek. U kunt dan gelijk uw wensen en verwachtingen bespreken.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een jukbeen lift?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘jukbeen lift’ een consult inplannen voor cosmetische ingreep? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu