fbpx

Lip lift ervaringen

Zoekt u lip lift ervaringen? Een lip lift is een chirurgische ingreep waarbij een kleine strook huid onder de neus wordt verwijderd. Het gebied tussen de neus en bovenlip, het filtrum, wordt ingekort waardoor uw lippen voller lijken. Het is een aanpasbare operatie die wordt gedaan met lokale anesthesie en die niet langer dan 45 tot 90 minuten duurt. De ingreep maakt uw mond voller en geeft uw gezicht een jongere en frissere uitstraling. Lip lift ervaringen zijn doorgaans zeer positief.

Lip lift ervaringen.
Lip lift ervaringen.
Voor- en nadelen lip lift

Cosmetische ingrepen, zoals een lip lift hebben voordelen en nadelen. De pluspunten van een lip lift zijn:

 • U heeft permanent vollere lippen, nabehandeling is niet nodig.
 • Het is een relatief eenvoudige vorm van plastische chirurgie die onder plaatselijke verdoving wordt toegepast.
 • Omdat de procedure de lippen lift en geen materiaal toevoegt, houdt uw mond een natuurlijke uitstraling.
 • Een lip lift geeft uw mond een betere verhouding, wat u een jeugdiger uiterlijk geeft.

De nadelen die daar tegenover staan:

 • Als er per ongeluk teveel huid wordt verwijderd, is het lastig om de lengte te herstellen.
 • Een gedeelte van uw boventanden wordt zichtbaar. Als deze verkleurd of ongelijk zijn kan dat het beeld van de lip lift verstoren.
 • Er zal altijd een fijn litteken achterblijven.
Lip lift ervaringen geschiktheid

Niet iedereen is een geschikte kandidaat voor een mooi lip lift resultaat. De afstand tussen uw neus en bovenlip is minimaal 1 cm. Een arts wil graag weten welk beeld en verwachting u van de ingreep heeft. Sommige mensen willen een uitgesproken ‘cupidoboog’ en anderen niet. De meest voorkomende redenen om een lip lift te overwegen zijn:

 • Het hebben van een lange lip. Sommige mensen hebben een bijzonder lange bovenlip, dit kan met een lip lift aangepast worden.
 • Het aanpakken van veroudering. De huid tussen de onderkant van uw neus en de bovenkant van uw bovenlip worden langer naarmate u ouder wordt. Hierdoor lijkt het alsof uw lippen er kleiner uitzien.
 • Niet iedereen wil regelmatig fillers in de lippen laten injecteren.
 • Uw tanden worden beter zichtbaar, waardoor u er jonger uit kan zien.
Herstel na lip lift ervaringen

De meeste mensen gaan na ongeveer zeven dagen weer aan het werk. De incisies zijn een week tot tien dagen rood en gezwollen. Blauwe plekken kunnen zichtbaar zijn. Als u lip lift ervaringen leest, ziet u dat de zwellingen tegengegaan worden door regelmatig te koelen. Het is belangrijk om de eerste weken na de operatie niet te roken en voorzichtig te kauwen. Om het gemak tijdens de herstelperiode te verbeteren kan de arts het advies geven om met een extra hoofdkussen te slapen. Als er uitsluitend oplosbaar hechtdraad wordt gebruikt, hoeft u niet naar de kliniek terug te komen. Wanneer er ander hechtdraad bij u is gebruikt, worden de hechtingen binnen 10 dagen na de ingreep verwijderd. De ergste zwellingen zijn binnen twee weken volledig verdwenen. Het litteken kan met behulp van make-up gecamoufleerd worden. Het duurt ruim 12 maanden voordat littekenweefsel volledig tot rust is gekomen.

Blijvend resultaat

Hoelang het verse littekenweefsel bij u nodig heeft om te stabiliseren is afhankelijk van uw lichamelijke gezondheid en herstelvermogen. De ene persoon herstel sneller dan de andere persoon. Om het risico op infecties en ontstekingen te verminderen kan een arts ontstekingsremmers en/of een antibioticakuur voorschrijven. De meeste mensen die de ingreep ondergaan, spreken over een positieve ervaring. Het resultaat sluit aan bij de verwachting en de herstelperiode verloopt meestal zonder bijwerkingen. De resultaten zijn permanent.

Lip lift ervaringsverhalen

De wereld van de plastische en cosmetische chirurgie leeft als nooit tevoren. Veel mensen verdiepen zich in het beschikbare behandelaanbod en tonen interesse in eerder toegepaste ingrepen. Ervaringsverhalen worden geplaatst op websites van behandelend artsen en klinieken. Ook cosmetische fora, lifestyle magazines en beauty websites plaatsen regelmatig lip lift ervaringen. Deze verhalen zijn interessant om te lezen, omdat het duidelijk maakt hoe iemand de behandelprocedure ervaart. Bekijk zeker ook foto’s en/of video’s die bij de reviews geplaatst zijn. Een goede review bevat enkele belangrijke punten:

 • Locatie van de kliniek.
 • BIG-registratie ervaring van de behandelend specialisten.
 • Toegepaste techniek.
 • Behandeltarief.
 • Herstelperiode, nazorg en controles.
 • Voldoet het eindresultaat aan de eerdere verwachting.

Lip lift ervaringen leest u onder andere op Kliniekervaringen.nl, ook reviews van buitenlandse klinieken en behandelmogelijkheden helpen bij het voorbereiden en herstellen van een cosmetische ingreep.

Betaalbare lip lift

De kostprijs van de lip lift is uiteraard ook van invloed op de keuze die u maakt. Cosmetische chirurgie wordt niet door zorgverzekeraars vergoed en het is logisch dat u naar de beste prijs-kwaliteitverhouding zoekt. Acura Medisch Centrum biedt uitstekende kwaliteit en ervaren cosmetische artsen voor een betaalbaar tarief. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Bullhorn lipliftvanaf € 1.495

U kunt kort na het beëindigen van de operatie de kliniek verlaten en naar huis gaan. Het is verstandig om u op te laten halen. U heeft mogelijk wat last van napijn, waardoor de aandacht al snel kan afdwalen. Behandeltarieven zijn inclusief nazorg en controles. U kunt het tarief vergelijken met binnen- en buitenlandse klinieken waar de lip lift wordt aangeboden. Het is zelfs mogelijk om de behandeling in praktische termijnen te betalen. Vraag tijdens het adviesgesprek naar de mogelijkheden.

Persoonlijk adviesgesprek lip lift

Bent u na het lezen van lip lift ervaringen benieuwd of de behandeling bij u toegepast kan worden? Maak een afspraak voor een gratis consult bij de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert. Onze artsen zijn BIG-geregistreerd en passen dagelijks cosmetische ingrepen en behandelingen toe. Ervaringen over en met onze kliniek vindt u online. Tijdens het consult laten de artsen u beelden zien van eerder toegepaste behandelingen en kunt u vragen stellen over de lip lift. Gebruikt u medicijnen of heeft u kortgeleden een medische ingreep ondergaan? Bespreek dit met de cosmetisch arts. Eventueel kan het doseringsschema aangepast worden en/of kan geadviseerd worden om nog even te wachten met het toepassen van de lip lift. Om vlot te herstellen is het belangrijk dat u lichamelijk in goede conditie verkeerd. Meer weten of een afspraak maken? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu