fbpx

Lip lift kosten

Bent u benieuwd naar lip lift kosten? Een lip lift kan helpen de zichtbare effecten van veroudering tegen te gaan of van nature dunne lippen voller te maken. Naarmate we ouder worden, wordt de huid slapper. Ook het gebied tussen uw neus en bovenlip is hier gevoelig voor. Niet alleen wordt de bovenlip dunner, de overtollige huid kan ook uw tanden bedekken als u glimlacht. Met een lip lift wordt wat huid verwijderd en de lip naar de neus gebracht, zodat er meer roze van de lip zichtbaar wordt. Lip lift kosten worden niet vergoed.

Lip lift kosten.
Lip lift kosten.
Lip lift operatie

Een lip lift wordt uitgevoerd als een poliklinische operatie, met behulp van lokale anesthesie. De ingreep duurt 45 tot 90 minuten, afhankelijk van de omvang van de operatie. Er zijn verschillende soorten lip lift operaties. De juiste methode voor kan worden bepaald tijdens een consult met een BIG-geregistreerde plastisch of cosmetisch arts. De arts luistert naar uw verwachting en onderzoekt de anatomie van uw lippen, waarna u een behandelvoorstel krijgt. De meeste toegepast lip lift is een zogenaamde Bullhorn lip lift, waarbij de chirurg net onder de neus incisies maakt en de huid verwijdert. Als dit gebeurd is, wordt uw lip gelift en worden de incisies met hechtingen gesloten. De littekens vallen later nauwelijks op.

Herstel van lip lift

U zult enkele dagen wat lichte zwellingen en bloeduitstortingen ervaren. De meeste ongemakken worden verlicht door te koelen en/of het gebruik van pijnstillers. Hechtingen worden meestal binnen 7 tot 10 dagen na de operatie verwijderd. Vergeleken met een facelift of neuscorrectie is een lip lift een relatief kleine plastische ingreep. Net zoals andere operaties bestaat er een kans op algemene bijwerkingen. Ernstige complicaties doen zich zelden voor. Lip lift risico’s zijn onder andere:

 • Nabloedingen.
 • Slechte wondgenezing.
 • Infecties.
 • Abnormale littekenvorming.
 • Veranderd gevoel.

De beste manier om de risico’s te minimaliseren en vlot te herstellen, is door te kiezen voor een ervaren plastisch chirurg.

Alternatieve lip behandelingen

Naast een lip lift is het mogelijk om voor een niet-chirurgische behandeling te kiezen om uw lippen te verjongen en/of voller te maken. Een lipvergroting met op hyaluronzuur gebaseerde fillers, uw eigen vet- of siliconen implantaten kunnen volume toevoegen aan boven- en onderlip. Elke procedure heeft zijn eigen voor- en nadelen. De resultaten van een lip lift zijn permanent. Wanneer u kiest voor een filler behandeling, zijn nabehandelingen nodig om het effect te behouden.

Kosten lip lift als chirurgische ingreep

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Bullhorn lipliftvanaf € 1.495

Een behandeling met fillers is goedkoper. De technieken zijn niet met elkaar te vergelijken. Een chirurgische lip lift is een populaire cosmetische behandeling, die onder de juiste omstandigheden veilig is. Het behandeltraject bestaat uit het consult, de ingreep, nazorg en controles. Resultaat is niet direct zichtbaar. Na de lip lift is uw bovenlip gezwollen. De zwellingen nemen langzaam af. Na een paar maanden wordt het eindresultaat zichtbaar. De reden voor een lip lift is meestal cosmetisch. Zonder medische noodzaak of medische indicatie vergoeden zorgverzekeraars een lip lift niet. Eventueel kan de behandeling in termijnen betaald worden. Onze medewerkers kunnen u in contact brengen met een gespecialiseerde kredietverstrekker. Wanneer u geen krediet of lening af wilt sluiten, kunt u proberen om de kostprijs bij elkaar te sparen.

Cosmetische ingreep

De lip lift is een cosmetische behandeling. Het zoeken en vinden van een goede prijs-kwaliteitverhouding is niet altijd makkelijk. Waar begint u te vergelijken en kijkt u daarbij alleen in uw directe omgeving of is het buitenland misschien ook een optie? Verschil in kostprijs is een van de meest genoemde redenen om een cosmetische ingreep in het buitenland te laten doen. Wanneer u naar de kosten kijkt, valt het op dat met name Turkije goedkope behandelingen aanbiedt. Stel uzelf de vraag of het de moeite waard is om naar het buitenland te reizen en wat er gebeurt bij onverwachte bijwerkingen. Bij Acura Medisch Centrum bent u zeker van ervaren cosmetisch artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen. Wekelijks wordt de lip lift succesvol toegepast. In de kliniek ziet u voorbeelden van eerdere operaties.

Eenmalige investering

Een Bullhorn lip lift is een eenmalige operatie. De resultaten zijn blijvend, al kan de huid met de jaren wel licht verslappen. Uw mond ziet er mooi uit en uw gezicht heeft een jeugdige uitstraling. Wanneer u zich stoort aan een te dunne bovenlip en/of regelmatig ouder wordt ingeschat dan uw werkelijke leeftijd kan een lip lift verbetering geven. Online vindt u veel informatie over de lip lift en alternatieve lipvergroting behandelingen. U leest hoe een behandeling wordt gedaan en welke resultaten daaraan zijn verbonden. Naar welke behandeltechniek uw voorkeur uitgaat is persoonlijk. Heeft u een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek? Laat de behandelmethodes toelichten en vraag de cosmetisch arts welke techniek bij u het gewenste resultaat biedt. Eventueel kan een lip lift gecombineerd worden met een andere cosmetische behandeling.

Lip lift ervaringen

Als u een cosmetische operatie laat doen, dan heeft u een bepaalde verwachting van de ingreep en het resultaat. Niet altijd komt iemand met een realistische verwachting naar een consult. De artsen van Acura Medisch Centrum praten uitgebreid met u over de verwachting die u heeft en hoe dit overeenkomt met de realiteit. Wanneer u een verkeerde verwachting heeft, kan het eindresultaat als een teleurstelling worden ervaren. Om te zien hoe anderen de lip lift ervaren, leest u reviews en ervaringen met de operatie.

Gratis adviesgesprek

Bent u ontevreden met de verhoudingen in uw gezicht? Wilt u weten of een Bullhorn lip lift u een frisse uitstraling geeft? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij Acura Medisch Centrum in Weert. Onze ervaren cosmetisch artsen beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van cosmetische ingrepen, zoals de lip lift. Stel de vragen die u heeft en beantwoord de vragen die de arts u stelt. Heeft u medische documentatie en/of gebruikt u medicijnen? Neem dit mee naar het consult. Het stelt de arts in de gelegenheid om een verantwoord behandelvoorstel te doen. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu