fbpx

Bent u benieuwd naar een lip lift in Rotterdam of omgeving? Met het verstrijken van de jaren zijn ons gezicht en de gezichtshuid vatbaar voor natuurlijke veranderingen. Deze omvatten volume verlies in de diepe en oppervlakkige weefsels en botafbraak. Bovendien verslapt het gezichtsbindweefsel, waardoor de overtollige huid naar beneden zakt en zo uw gezichtscontouren veranderd. Vooral het gebied rondom de mond is gevoelig voor het verouderingsproces en de ruimte tussen de neus en de bovenlip, lijkt groter dan eerder. Met een lip lift is het mogelijk uw jeugdige glimlach terug te krijgen. Voor advies over een lip lift Rotterdam nodigen we u graag uit in onze kliniek in Weert.

Succesvolle lip lift Rotterdam

Lippen spelen een grotere rol in uw uiterlijk en uitstraling. Samen met de ogen vertegenwoordigen lippen het deel van uw gezicht dat cruciaal is voor de aantrekkelijkheid. Volle lippen geven uw gezicht jeugdigheid en sensualiteit, terwijl smallere lippen en rimpels een strenger en ouder uiterlijk weergeven. Het gebied rond de mond ondervindt de meeste ongemakken van het verouderingsproces en vertoont opvallende veranderingen. Hierdoor lijkt de afstand tussen de neus en bovenlip groter, wat de lippen nog smaller doet lijken. Om het effect van vollere lippen te bereiken, zijn er verschillende methoden voor tijdelijke en permanente lipvergroting. Voor een langdurig resultaat is een bullhorn lip lift de aangewezen methode.

Afstand tussen neus en bovenlip verkleinen

Een bullhorn lip lift is een chirurgische vorm van lipvergroting, waarbij onze cosmetisch artsen de afstand tussen uw neus en bovenlip inkorten. Het rode van de bovenlip is door de lift zichtbaar en geeft uw mond volle, mooie gevormde lippen. De ingreep dankt de naam aan het feit dat de incisie de vorm heeft van stierenhoorns – bullhorn. De lip lift gebeurt poliklinisch en de arts verdooft het behandelgebied plaatselijk. Na het aftekenen van de ideale afstand tussen de neusbrug en de bovenlip, volgt de incisie die direct in de natuurlijke plooien van de neus valt. De arts verwijdert de overtollige huid en sluit de wond met meerdere lagen hechtdraad. Bij een goede wondgenezing en wondverzorging zijn de littekens na genezing zo subtiel dat ze niet opvallen.

Geschikte behandelmethode

Of een bullhorn lip lift het gewenste resultaat mogelijk maakt, of de juiste behandelmethode is, ontdekt u in een persoonlijk adviesgesprek. Een chirurgische lip lift creëert een vollere bovenlip en gaat het verouderingsproces en de zwaartekracht tegen, door de lip in te korten. De resultaten zijn langdurig, al valt het natuurlijke verouderingsproces niet te stoppen, en u heeft langer plezier van een bullhorn lip lift dan van een vergroting met fillers. Bovendien leidt een fillerbehandeling bij een smalle lip, vaak niet tot het gewenste natuurlijke resultaat. Maak een afspraak voor een adviesgesprek en laat onze specialisten uitleggen wat het verschil tussen de verschillende behandelmogelijkheden is en welke techniek in uw persoonlijke situatie de beste keuze is.

Voordelen bullhorn lip lift

Een chirurgische lip lift heeft interessante voordelen:

• Grotere bovenlip met meer volume.
• Optische gezichtsverjonging.
• Geen zichtbare littekens.
• Poliklinische ingreep, geen verblijf in de kliniek nodig.
• Langdurige resultaten.

Herstel en nazorg lip lift

Welke nazorgadviezen u krijgt, is afhankelijk van de gebruikte methode. Bij een fillerbehandeling is er weinig hersteltijd en is hervatting van de werkzaamheden meteen mogelijk. Houd de injectieplaatsen na een behandeling schoon en breng de eerste dagen geen lippenstift aan. Sportieve activiteiten zoals sauna bezoek en zwemmen moet u een aantal weken vermijden. Voor chirurgische ingrepen, zoals een bullhorn lip lift, geldt een langere hersteltijd. Gemiddeld duurt het twee tot drie weken, voordat de zwellingen en blauwe plekken grotendeels zijn verdwenen. Doe het gedurende deze periode rustig aan, vermijd contactsporten en/of activiteiten die een risico vormen voor uw gezicht of mond.

Veilige cosmetische behandeling

In de regel zijn er geen ernstige complicaties te verwachten. Na de behandeling kunnen roodheid, zwellingen en gevoeligheid optreden. Deze verdwijnen na een paar dagen meestal vanzelf. In zeldzame gevallen komt het voor dat het geïnjecteerde filler materiaal niet gelijkmatig is verdeeld, waardoor een vervolgbehandeling nodig is. Zoals bij elke operatie kan een chirurgische lipvergroting problemen met wondgenezing en infecties veroorzaken die behandeling met antibiotica nodig hebben. Als er op het moment van de geplande ingreep acute huidinfecties zijn of als u last heeft van andere klachten, kan de ingreep worden uitgesteld. Uw gezondheid en welzijn staan altijd voorop.

Behandelmethoden vergelijken

Door de jaren heen zijn er verschillende methoden voor een lipvergroting ontwikkeld. Minimaal invasieve methoden met fillers zijn populair. Specialisten injecteren hyaluronzuur rechtstreeks in uw lip. Resultaten zijn direct zichtbaar, maar houden slechts enkele maanden aan. Daarna frist u het effect op met een nieuwe behandeling. In dat opzicht biedt de bullhorn lip lift opvallende voordelen:

• De bullhorn lip lift heeft een laag risico, met nauwelijks zichtbare littekens.
• Na de ingreep is geen lange herstelperiode voorzien. Als na een paar dagen zijn de meeste werkzaamheden te hervatten.
• Resultaten zijn natuurlijk, omdat er geen fillers worden geïnjecteerd blijft een ‘opblaaslip’ effect uit.
• Langdurige resultaten, terwijl fillerbehandelingen alleen maar tijdelijke resultaten geven.
• Jeugdig uiterlijk. De bullhorn lip lift resulteert in gezichtsverjonging rondom de mond, wat een frisse uitstraling geeft.
• Kosten van behandelmethoden variëren. Bij een bullhorn lip lift heeft u te maken met eenmalige kosten, terwijl fillerbehandelingen herhaalde kosten met zich meebrengen.

Verblijvend behandeladvies lip lift

Wilt u meer weten over mondverjonging en de lip lift methoden? Onze specialisten geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies in onze kliniek in Weert. We stellen een behandelconcept voor u op en lichten de kosten van lip lift toe. Aangezien het behandelplan persoonlijk is en gebaseerd op uw persoonlijke wensen en fysieke vereisten, variëren de kosten van de behandeling. We laten voorbeelden van bereikte resultaten mee en uw vragen worden beantwoord. Als u vragen heeft, helpen we u graag verder. Naast lip lift behandelingen zijn de artsen van Acura Medisch Centrum gespecialiseerd in plastische en cosmetische behandeling op maat. Maak een afspraak en krijg advies over een lip lift en een stralende glimlach met volle lippen. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op +31495547848, maar u mag ook het contactformulier invullen.

Menu