fbpx

Lip lift voor en na

Zoekt u voorbeelden van lip lift voor en na de behandeling? Of voorbeelden van de bullhurn lip lift? Deze minimaal invasieve chirurgische ingreep helpt bij het krijgen van vollere, jeugdigere lippen door middel van het liften van de bovenlip. Uw tanden worden beter zichtbaar en uw gezicht heeft een frissere uitstraling. Online is het aantal lip lift voor en na foto’s groot. Zowel klinieken, plastisch chirurgen als mensen die de ingreep hebben laten doen, laten foto’s van voor en na de operatie zien.

Lip lift voor en na.
Lip lift voor en na.
Dunne lippen verbeteren

Tijdens een lip lift maakt een plastisch chirurg een kleine incisie in het lipgebied en/of vlak onder de neus. De overtollige huid wordt verwijderd om zo het uiterlijk van de lippen te liften en te verbeteren. Uw boventanden worden beter zichtbaar als u lacht en uw mond ziet er voller uit.

Verschil lip lift en lipfillers / lipvergroting

Een lip lift is een chirurgische ingreep waarbij een arts incisies maakt om de vorm, positie en volheid van uw lippen te verbeteren. Een lip liftwordt onder plaatselijke verdoving gedaan. Narcose is niet nodig voor de ingreep die niet langer dan 45 tot 90 duurt. Resultaten van een lip lift zijn blijvend. Een andere mogelijkheid om het uiterlijk van uw lippen en mond te verbeteren is met lipfillers. Fillers zijn injecties op basis van hyaluronzuur en zijn bedoeld als opvulling. Wanneer u een cosmetische behandeling overweegt en een voorkeur heeft voor een blijvend resultaat, is een lip lift een betere keuze. Een lip lift kan meer voordeel opleveren dan lipfillers. Niet iedereen reageert evengoed op fillers. Als de lippen niet goed gevuld worden, kan dat zogenaamde ‘eenden lippen’ opleveren. Iets wat de meeste mensen juist willen vermijden.

Ervaringen lip lift

De lip lift is geen chirurgische ingreep die uitsluitend is voorbehouden aan oudere mensen die zich storen aan dunne lippen. Volwassenen van alle leeftijd hebben interesse in de ingreep die hun gezichtsuitdrukking versterkt. Geschikte kandidaten zijn onder meer:

 • Gezonde volwassenen die hun lip lijn willen verbeteren en gezichtsverjonging zoeken.
 • Mensen die een ruimte hebben tussen de neus en bovenlip van minimaal 1 cm.
 • Mensen die niets voelen voor een behandeling met fillers.

Het kan gebeuren dat de arts u niet geschikt acht voor een lip lift. Dit is onder andere het geval bij:

 • Mensen die last hebben van mondinfecties.
 • Mensen die opzien tegen littekens ondanks dat deze klein en onopvallend zijn.
 • Rokers die niet bereid zijn om te stoppen voor en na de lip lift.
 • Mensen die lijden aan diabetes, lupus of ziekten die het vermogen van het bloed om te stollen beïnvloeden.
Lip lift voor en na instructies

Voordat u een lip lift ondergaat, krijgt u van de cosmetisch arts aanbevelingen zoals:

 • Eet en drink niet vanaf minimaal 6 uur voor de geplande operatie.
 • Stop 4 weken voor de operatie met roken en houd dit ook na de ingreep 4 weken vol. Roken vermindert de doorbloeding wat van invloed is op uw herstel.
 • Drink 48 uur voor de operatie geen alcohol.
 • Neem geen aspirine en/of bloedverdunners in de dagen voor de operatie.
Instructies na een lip lift

Na de lipoperatie is het belangrijk om uw mond met zorg te behandelen, zodat deze kan genezen. Een paar aanbevelingen om het operatiegebied goed te laten genezen, zijn onder meer:

 • Doe het de dag na de ingreep rustig aan.
 • Beperk uw sportieve activiteiten 7 tot 14 dagen.
 • Neem zacht voedsel dat niet te veel moet worden gekauwd en vermijd warme dranken en zoute voedingsmiddelen de eerste 48 uur na de ingreep.
 • Vermijd inspannende activiteiten de eerste dagen en til geen zware voorwerpen.
 • Open uw mond niet te ver.
 • Poets uw tanden voorzichtig met een kleine, zachte tandenborstel.
 • Spoel uw mond na iedere maaltijd en maak de incisies schoon.
 • Hydrateer uw lippen met een verzorgende lipbalsem.
Bijwerkingen en risico’s lip lift

Succesvolle lip lift operaties worden dagelijks gedaan, maar er is altijd een zekere kans op bijwerkingen. Zo bestaat er een risico op infecties, het opengaan en slecht genezen van de wond en overmatige littekenvorming. Om de kans op bepaalde bijwerkingen voorkomen volgt u de instructies van de arts op. Ernstige complicaties zoals trombose, vochtophopingen en verlies van gevoel zijn zeldzaam. Wanneer u in de dagen of weken na de operatie last heeft van aanhoudend hoge koorts en/of andere onbekende verschijnselen is het goed om contact met de arts op te nemen.

Vergelijk lip lift voor en na foto’s

Wanneer u een cosmetische operatie overweegt, is het interessant om te zien welke resultaten mogelijk zijn. Tegenwoordig heeft u met internet wereldwijd toegang tot klinieken en artsen die de lip lift uitvoeren. Online zijn duizenden voor en na foto’s van cosmetische ingrepen te zien. Het geeft een idee van de resultaten die bereikt worden. Als u kijkt op een persoonlijke blog of misschien actief bent op een beauty forum, probeer dan beelden te bekijken van de periode die tussen de voor en na foto zit. U heeft niet direct na het beëindigen van de operatie het eindresultaat. Pas een paar maanden na de operatieve ingreep is het resultaat definitief. Tussentijdse foto’s laten zien hoe de zwellingen en bloeduitstortingen afnemen en de littekens langzaam, maar zeker tot rust komen. Door de incisies zo dicht mogelijk in de neusplooien te maken, vallen de littekens later nauwelijks op.

Uw persoonlijke lip lift ervaring

De lip lift is een eenvoudige, cosmetische ingreep die bij gezonde volwassenen van alle leeftijden gedaan wordt. U kunt uw gezichtsuitdrukking verbeteren met een stralende, jeugdige mond. Ook oogt een bovenlip voller door de lip lift. Wilt u meer weten over de kosten van de operatie of wilt u zien wat u van de ingreep kunt verwachten? Onze artsen laten u lip lift voor en na foto’s zien van ingrepen die in de kliniek zijn gedaan. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Acura Medisch Centrum in Weert. Dit kan door het invullen van het contactformulier, het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen. U kunt ons bereiken op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu