fbpx

Lipofilling kosten

Zoekt u informatie over lipofilling kosten? Lipofilling is ook bekend als vettransplantatie of vetinjectie. Een lipofilling behandeling verwijdert vet van gebieden waar het zich heeft opgehoopt, zoals de dijen. Vervolgens injecteert het in gebieden die te weinig volume hebben. Plaatsen als uw gezicht, borsten en billen komen voor de ingreep in aanmerking. Deze veilige en minimaal invasieve procedure zorgt voor natuurlijk ogende resultaten. Elk jaar ondergaan duizenden mensen met succes een lipofilling behandeling. Lipofilling kosten variëren en door goed te vergelijken kunt u op de kosten besparen.

Lipofilling kosten.
Lipofilling kosten.
Prijs-kwaliteitverhouding lipofilling kosten

Het selecteren van de beste cosmetisch arts voor een lipofilling behandeling is moeilijk. Hoewel het begrijpelijk is dat de kosten van lipofilling een rol spelen bij uw beslissing, luidt het algemene advies om geen chirurg te kiezen op basis van alleen de prijs. Kijk ook naar de lange termijn voordelen en/of deze in evenwicht zijn met de kosten. Lees reviews en zie hoe ervaren chirurgen zich onderscheiden in het behalen van subtiele resultaten. Het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat u kwaliteitszorg en de resultaten krijgt waarnaar u op zoek bent, in plaats van te kiezen voor een goedkope lipofilling met ontoereikende resultaten.

Lipofilling niet hetzelfde als fillers

Ondanks het belang van het kiezen voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding is lipofilling vaak voordeliger dan een uitgebreider alternatief, zoals een facelift. Lipofilling is duurder dan fillers, maar de resultaten zijn langdurig. In dat opzicht en op lange termijn is lipofilling voordeliger dan fillers die afbreken en herhaald moeten worden om het effect te behouden. De beste manier om de resultaten van een kliniek te beoordelen en te lezen over cosmetisch artsen, is door lipofilling voor en na foto’s te bekijken. Een foto zegt meer dan duizend woorden en door het bekijken van resultaten ziet u de mogelijkheden.

Factoren die kosten van lipofilling bepalen

De totale prijzen van lipofilling variëren afhankelijk van verschillende factoren. Het doel van de ingreep kan variëren. Het is een persoonlijke behandeling waarvan het verloop hetzelfde is, maar waarvan u eigen verwachtingen heeft. De meeste vettransplantaties worden in het gezicht, bij de borsten en billen gedaan. De kosten van het overbrengen van lichaamsvet naar andere plaatsen zijn afhankelijk van de omvang van de ingreep. Met uw eigen vet verbetert een arts uw lichaamscontouren en krijgen uw wangen, borsten of billen meer volume. Veel voorkomende plaatsen om het vet op te zuigen zijn de buik en flanken, de bovenarmen, heupen en dijen. De mogelijkheden die de arts met u bespreekt zijn:

 • Welke gebieden hebben voordeel bij lipofilling?
 • Welke gebieden zijn geschikt voor vetverwijdering?
 • Past lipofilling bij de verwachting die u heeft?
Hygiënische omstandigheden, ervaren artsen

Acura Medisch Centrum hanteert een individuele benadering bij alle uitgevoerde behandelingen. Elke behandeling is afgestemd op de individuele wensen van degene die behandeld wordt. Lipofilling is het proces van het aanbrengen van volume in gebieden die zijn aangetast door veroudering en/of medische behandelingen zoals de ogen, mond en borsten. Door vet in de probleemgebieden te injecteren ziet de huid er voller en frisser uit. Rimpels en lijntjes worden opgevuld en geven uw gezicht een jeugdiger uitstraling. Ook verbetert het de huidstructuur en ziet het resultaat er natuurlijk uit. Eventueel kan gekozen worden voor een combinatie met andere cosmetische ingrepen of behandeltechnieken.

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lipofilling gelaat€ 1.500

Een exacte kostenopgave krijgt u tijdens een consult. De individuele kosten variëren en komen niet altijd voor vergoeding in aanmerking.

Het eerste adviesgesprek

Tijdens het eerste gesprek krijgt u de gelegenheid om uw verwachting te bespreken. De chirurg beoordeelt uw situatie en verduidelijkt of en wat lipofilling voor u kan betekenen. Het is belangrijk om tijdens het gesprek volledig eerlijk te zijn. Breng meerdere foto’s van uzelf op jongere leeftijd mee. Ze kunnen eventueel dienen als een goed referentiepunt voor het bespreken van uw doelen. Vragen die een arts stelt en waar u zich op voorbereid zijn onder andere:

 • Heeft u een medische aandoening of een medicijnallergie?
 • Heeft u eerder operaties gehad?
 • Welke medicijnen en vitaminesupplementen gebruikt u?
 • Rookt u en/of drinkt u regelmatig alcohol?
 • Wat is uw geschiedenis met niet-invasieve cosmetische ingrepen?
 • Welk resultaat verwacht u van lipofilling? Wat is de belangrijkste reden om voor een vettransplantatie te kiezen?
Persoonlijk behandelplan

Op basis van uw verwachting, fysieke kenmerken en de jarenlange ervaring van de cosmetisch arts, krijgt u een aanbeveling en een persoonlijk behandelplan. Het plan bevat informatie over:

 • Een omschrijving van de procedure, inclusief een eventuele combinatie met andere technieken.
 • De uitkomsten en resultaten die u kunt verwachten.
 • De prijs die u voor lipofilling betaalt.
 • Toelichting over risico’s en complicaties.
 • De manier waarop u zich op de lipofilling voorbereidt.

Al in de kliniek kan de arts u lipofilling voor en na foto’s laten zien, van gevallen die vergelijkbaar zijn met die van u. U krijgt antwoord op de vragen die u heeft. Dit zodat u in staat bent een weloverwogen beslissing te nemen. Wanneer u na het rustig doorlezen van het plan aanvullende vragen heeft of een vervolgafspraak wilt maken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag van dienst zijn.

Betaalbare lipofilling behandeling

Liposuctie en lipofilling zijn behandelingen die regelmatig in combinatie toegepast worden. Het zijn bewezen en bovendien veilige technieken die niet alleen de lichaamscontouren verbeteren. De subtiele resultaten geven u meer zelfvertrouwen. Wilt u uw wangen laten opvullen of heeft u gehoord over het liften van de borsten of billen? Lipofilling is een minimaal invasieve techniek met een vlot herstel. Komt u voor lipofilling in aanmerking of bent u benieuwd naar de kosten in uw situatie? Maak een afspraak voor een gratis consult bij Acura Medisch Centrum in Weert. Veel mensen gingen u naar volle tevredenheid voor. Reviews en ervaringsverhalen laten zien hoe anderen de ingreep hebben ervaren en hoe de resultaten zijn. U kunt de kliniek telefonisch bereiken op 0495 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu