fbpx

Lipofilling prijs

Zoekt u een betaalbare lipofilling prijs? Als een van de meest populaire soorten cosmetische chirurgie, is lipofilling geschikt voor het verbeteren van de lichaamscontouren en gezichtsverjonging. Vrouwen die hun borsten willen laten vergroten met eigen vet, hebben met lipofilling een bijkomende optie voor een subtiel resultaat. Voordat u een lipofilling behandeling overweegt, is het belangrijk om de voor- en nadelen van de techniek te kennen. Is lipofilling de prijs waard en welke resultaten zijn realistisch?

Lipofilling prijs.
Lipofilling prijs.
Lipofilling prijs berekenen

Het bepalen van de gemiddelde kosten voor een lipofilling behandeling is niet direct te zeggen, omdat elke patiënt uniek is. De voornaamste manier om erachter te komen hoeveel een lipofilling behandeling kost, is door te praten met een ervaren cosmetisch arts. Deze maakt op basis van uw unieke behoefte een behandelplan waarin de lipofilling prijs uiteen is gezet.

Kosten voor lipofilling uitgesplitst

Meerdere factoren hebben invloed op de lipofilling kosten. De omvang van het te behandelen gebied is een belangrijke factor. Er wordt rekening gehouden met de hoeveelheid vet die nodig is om het gewenste resultaat te behalen. De keuze voor het type anesthesie is van invloed, net zoals de ervaring van de cosmetisch arts. Eventuele verzekeringsdekking maakt eveneens deel uit van de kostenvergelijking. In sommige gevallen is lipofilling een medische noodzaak in plaats van een cosmetische behandeling. Het combineren van lipofilling met een andere cosmetische procedure kan de kosten beïnvloeden.

Eén of meerdere behandelingen

Een andere factor om rekening mee te houden is het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat. Van het geïnjecteerde vet gaat een percentage verloren. Na een paar weken is het effect optimaal en kan eventueel de volgende sessie plaatsvinden. Lipofilling lijkt in eerste instantie een duurder alternatief voor een fillerbehandeling. Effecten van fillers zijn echter tijdelijk en herhaling is nodig voor het behoud. Lipofilling is blijvend en daarmee op de lange termijn goedkoper dan fillers.

Vergoeding lipofilling prijs

Lipofilling die om puur cosmetische redenen wordt gedaan, kent uiterst beperkte vergoedingsmogelijkheden. Als de procedure een medische noodzaakt heeft, zoals bij het herstellen van littekens of het corrigeren van de borst na borstkanker, is vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. U dient hiervoor aan bepaalde voorwaarden te voldoen:

 • Het volumetekort van de borst heeft een diameter van minimaal 2 centimeter en ligt in het decolleté.
 • Tussen beide borsten zit een verschil van twee of meer cupmaten.
 • Complicaties of pijnklachten als gevolg van kapselcontractie na plaatsing van een prothese.

U kunt uw cosmetisch arts of zorgverzekeraar vragen naar de vergoedingsmogelijkheden voor de lipofilling die u overweegt.

Financieren lipofilling

Cosmetische behandelingen zijn kostbaar en niet iedereen heeft de mogelijkheid om de kosten in een keer te voldoen. Lipofilling kan in termijnen betaald worden. Wanneer u tijdens het consult bij een cosmetisch arts spreekt over betalingsmogelijkheden, krijgt u informatie over het financieren van de ingreep. Acura Medisch Centrum werkt samen met Cosmetic Finance. Op basis van uw kredietverleden, gezins-, woon- en werksituatie kan een doorlopend krediet of persoonlijke lening aangevraagd worden. U leent het behandelbedrag en betaalt de lening in maandelijkse termijnen af. De kredietmaatschappij brengt hiervoor rente en andere kosten in rekening. Bereken van tevoren de gevolgen voor het afsluiten van een lening. Wat gebeurt er als u plotseling minder inkomsten heeft? Is het mogelijk om boetevrij sneller af te lossen? Een en ander heeft invloed op uw toekomstige kredietwaardigheid.

Vergelijken lipofilling prijs in binnen- en buitenland

Het is normaal om prijzen van cosmetische behandelingen te vergelijken. Het aanbod is groter dan ooit en zelfs groepskortingen zijn interessant. Natuurlijk is het interessant om te weten waar de beste prijs-kwaliteitverhouding wordt geboden en of een goedkope aanbieding ook echt zo goedkoop is. Waarom is lipofilling in het buitenland goedkoper? Hoe is de ervaring van cosmetisch artsen die lipofilling aanbieden? Het vergelijken van de kosten is minder eenvoudig dan gedacht. Het is belangrijk om met bepaalde factoren rekening te houden:

 • Omvang van het behandelgebied, de hoeveelheid vet die wordt afgezogen.
 • Het aantal behandelingen dat is inbegrepen.
 • De ervaring van de behandelend arts.
 • Hoe zijn nazorg en controles geregeld?
 • Zijn er bijkomende kosten en zo ja, welke?
Problemen lipofilling buitenland

Gaat u voor lipofilling naar het buitenland, dan zijn de reis- en verblijfkosten bijkomend. Lipofilling heeft geen ziekenhuisopname nodig en u verlaat de kliniek nog dezelfde dag. Niets is zo fijn om in uw eigen, vertrouwde omgeving te herstellen van de behandeling. Dit is moeilijk als u in het buitenland bent. Direct een vliegtuig terugpakken is lang niet altijd mogelijk en ook een meerdaagse autoreis is niet aangenaam. Bestaat de lipofilling uit meer dan één behandeling? De reis- en verblijfkosten kunnen de behandeling fors duurder maken. Het gebeurt regelmatig dat mensen eenmaal ter plaatse, niet of onvoldoende kunnen communiceren met de cosmetisch artsen en zorgmedewerkers. Dit is vervelend en het geeft een gevoel van onmacht als u niet in staat bent u zelf duidelijk te maken.

Korting lipofilling

Cosmetische ingrepen hebben de naam duur te zijn. Wanneer u verschillende technieken of behandeling met elkaar combineert, kan dit van invloed zijn op de prijs die u betaalt. Lipofilling en een andere ingreep combineren? Vraag een arts welke combinatie in uw situatie geadviseerd wordt en/of er andere kortingsmogelijkheden beschikbaar zijn.

Persoonlijke lipofilling offerte

Spreekt lipofilling u aan? De techniek maakt het mogelijk om uw gezicht te verjongen of bijvoorbeeld de borsten en billen subtiel te liften. Lipofilling is een relatief veilige ingreep met een kleine kans op risico’s en complicaties. Jaarlijks vinden bij Acura Medisch Centrum honderden succesvolle cosmetische behandelingen, operaties en ingrepen plaats. Onze artsen zijn ervaren, BIG-geregistreerd en specialisten in het eigen vakgebied. Online vindt u reviews van lipofilling en andere cosmetische behandelingen die in onze moderne kliniek in Weert hebben plaatsgevonden. Met een gemiddelde beoordeling van 9.0 is een ruime meerderheid van de patiënten tevreden met de bereikte resultaten. Alhoewel de mening van anderen niet leidend is voor uw keuze, is het interessant om te lezen hoe anderen de behandeling ervaren. Probeer ook lipofilling voor en na foto’s te bekijken van eerdere behandelingen. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijke lipofilling kostenopgave ontvangen? Maak een afspraak voor een gratis consult.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu