fbpx

Lipofilling Turkije

Is er verschil tussen lipofilling in Turkije of Nederland? Lipofilling is een medische/chirurgische ingreep om met eigen vet het volume verlies in delen van het lichaam te herstellen. Lipofilling maakt gebruik van lichaamseigen vet dat op andere plaatsen van uw lichaam wordt weggezogen en na centrifuge in de lippen, billen of borsten wordt geïnjecteerd. Lipofilling Turkije is relatief betaalbaar en er zijn veel ziekenhuizen en privé klinieken die lipofilling aanbieden. Maar is het de moeite waard om voor lipofilling naar Turkije te gaan?

Kliniek lipofilling Turkije

Verspreid over Turkije zijn specialisten en klinieken werkzaam. Istanbul, maar ook kustresorts als Bodrum en Marmaris hebben grote aantallen klinieken die actief naar buitenlandse patiënten en cliënten zoeken. Voordat u een cosmetische behandeling ondergaat, kiest u een gerenommeerde kliniek die bewezen een hoog zorgniveau heeft. Van een kliniek is het nodig om te weten hoeveel succesvolle vergelijkbare ingrepen ze hebben uitgevoerd, hoe ervaren de specialisten zijn en welke kwaliteitskeurmerken ze hebben. Klinieken en specialisten die werken met moderne apparatuur bieden een soepele, succesvolle procedure al blijft het raadzaam om eerst kennis te maken met de arts die de lipofilling toepast.

Prijsverschil

Cosmetische ingrepen in Turkije zijn vaak lager geprijsd dan vergelijkbare behandelingen in Nederland. Wat opvalt bij het zien van de tarieven, is dat sommige aanbieders verschillende behandelingspakketten aanbieden voor lipofilling. Dit komt door factoren, zoals:

 • Leeftijd.
 • BMI-waarde.
 • Spierstructuur van de buik en uw gewicht.
 • Uw levensstijl en voedingsgewoonte.

De arts in de kliniek zal vragen om een paar onderzoeken en tests te doen om uw gezondheidstoestand vast te stellen. Op basis daarvan kan de arts uitleg geven over de behandeling. Krijgt u een aanbieding? Kijk naar de inhoud van de behandeling. Hoe vaak moet u naar de kliniek in Turkije? Wat is er geregeld voor de nazorg en controles? Wie kunt u bellen bij bijwerkingen of complicaties? Een cosmetische behandeling in het buitenland vergt een grondige voorbereiding. Daarmee voorkomt u dat u later met moeilijkheden te maken heeft.

Voordelen lipofilling Turkije

Lipofilling heeft voor- en nadelen, ook als u voor een cosmetische ingreep naar Turkije gaat is het goed om te weten wat de risico’s en voordelen zijn.
Voordelen lipofilling:

 • Soms lagere tarieven dan gelijkwaardige behandelingen in Nederland.
 • Minimale kans op allergische reacties, de arts gebruikt uw lichaamseigen vet.
 • Ingreep kan in combinatie met liposuctie, een ooglidcorrectie of borstvergroting plaatsvinden.
 • De lichaamscontouren verbeteren en uw gezichtsuitstraling wordt jeugdiger.
 • Verbetering van uw uiterlijk zonder het gebruik van synthetische materialen.
 • Geavanceerde gezichtsverjonging techniek, met langdurige resultaten.
Lipofilling resultaten

Lipofilling geeft natuurlijke resultaten. De populariteit van de ‘vetinjectie’ neemt al jaren toe. Resultaten van de behandeling kunnen er jarenlang perfect uitzien zonder enige correctie of nabehandeling. Omdat het overgedragen vet van een andere plaats op uw lichaam komt, is de kans op allergische reacties nihil. Vetinjecties geven niet alleen meer volume op de injectieplaatsen, maar ondersteunen ook de natuurlijke collageenproductie en verbeteren de kwaliteit van de huid. Om deze reden is lipofilling ook geschikt voor behandeling van littekens. De behandelde plaatsen voelen zacht en natuurlijk aan. Dit in tegenstelling tot siliconen protheses die harder aanvoelen.

Jeugdig, uitgerust uiterlijk

De duurzaamheid van lipofilling is groot. Dankzij moderne behandelapparatuur en geavanceerde technologie zijn de resultaten van lipofilling zo goed als definitief. Een klein percentage van het geïnjecteerde vet gaat verloren. Om het effect te behouden is het belangrijk om niet te veel in gewicht aan te komen en een gezonde levensstijl te hebben. De duur van de resultaten van lipofilling hangt ook af van de injectieplaatsen. Vet smelt sneller in bewegende lichaamsgebieden zoals uw heupen, en blijven langer mooi in gebieden zoals lippen en borsten. Verder kan het resultaat met een of meerdere (na)behandelingen verbeterd worden.

Wel of niet naar Turkije voor lipofilling

De vraag om wel of niet naar Turkije te gaan voor lipofilling, of een andere cosmetische behandeling, is persoonlijk. Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. Wanneer u alleen maar om prijstechnische redenen naar Turkije gaat, bedenk dan dat bijkomende kosten de prijs van de behandeling minder aantrekkelijk maken. Turkse klinieken rekenen tarieven exclusief vliegticket en verblijfskosten. Een paar klinieken hebben een all-in tarief waarin 2 tot 3 overnachtingen in een hotel zijn inbegrepen. Om een goed beeld te krijgen van de uiteindelijke kosten, telt u de reis- en verblijfkosten op bij het behandeltarief. Denk daarbij ook aan het feit dat u ver van huis een chirurgische ingreep toe laat passen. Wanneer u helemaal alleen bent, brengt dat extra spanning met zich mee. Spreekt u daarnaast de taal niet dan kan het gebeuren dat u zich verloren voelt.

Vergelijk lipofilling ervaringen

Lipofilling ervaringen over behandelingen in binnen- en buitenland lopen uiteen. De een is positiever dan de ander en de ene kliniek wordt beter beoordeelt dan de andere. Beauty pagina’s en websites waar cosmetische chirurgie het hoofdonderwerp is, geven aan hoe een behandeling als lipofilling van invloed is op het uiterlijk. Subtiele, natuurlijke resultaten die langdurig meegaan. Prijzen die op lange termijn voordeliger zijn dan terugkerende fillerbehandelingen. Het verschil is prijs is voornamelijk oorzaak van verschillende behandelgebieden, de omvang van de ingreep en het aantal gebieden waar vet wordt weggezogen.

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lipofilling gelaat€ 1.500
Lipofilling consult

Onderzoekt u de verschillen tussen lipofilling in Turkije en in Nederland? Wilt u communicatie problemen voorkomen? Zoekt u zekerheid in een goede prijs-kwaliteitverhouding? De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum hebben jarenlange ervaring met de lipofilling techniek. Jaarlijks vinden honderden succesvolle ingrepen in onze kliniek in Weert plaats. Als u benieuwd bent naar bereikte resultaten en mogelijkheden die bij u passen, maak dan een afspraak voor een gratis consult. Tijdens het consult bespreekt een arts uw gezondheid en medische geschiedenis. Gekeken wordt naar behandelmogelijkheden. Deze ontvangt u in de vorm van een behandelplan met overzichtelijke prijsopgave. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31 495 547848. Stuurt u liever een e-mail? Ook dat is mogelijk, na ontvangst zullen we u zo snel mogelijk een reactie sturen.

Lipofilling Turkije – FAQ

1. Zijn er klinieken in Turkije die lipofilling aanbieden?
Lipofilling en liposuctie zijn behandel technieken die in klinieken wereldwijd gebruikt worden.

2. Is lipofilling in Turkije veilig?
Elke cosmetische ingreep brengt risico’s met zich mee. Kies voor een ervaren arts en een kwalitatief hoogstaande kliniek om een lipofilling behandeling te ondergaan. Met de nodige voorbereiding en de juiste nazorg is de kans op bijwerkingen of complicaties klein.

3. Wat zijn de bijwerkingen van lipofilling in Turkije?
Veel voorkomende bijwerkingen zijn een beurs gevoel, zwellingen en bloeduitstortingen. De zwellingen verdwijnen langzaam. Koel de behandelde gebieden volgens voorschrift en zorg ervoor dat het koelelement niet in direct contact met de huid komt. Een enkele keer injecteert de arts het vet in een ader, wat tot een vetembolie leidt.

4. Hoe zijn de resultaten van lipofilling?
De resultaten zijn 4 tot 6 maanden na de behandeling optimaal. Veel mensen zijn tevreden met de resultaten. Het voordeel van lipofilling is dat de effecten blijvend zijn. Is het volume onvoldoende verbeterd, dan kan dit met een aanvullende lipofilling verder gecorrigeerd worden.

5. Kan de behandeling op een dag plaatsvinden?
Een opname in de kliniek is niet nodig. Lipofilling is een poliklinische behandeling. Bij behandeling in Turkije is het onmogelijk om op dezelfde dag heen en weer te reizen en ondertussen lipofilling te laten doen. Het is waarschijnlijk dat u een paar dagen in een hotel verblijft.

6. Hoeveel kost lipofilling in Turkije?
Het gebeurt vaak dat cosmetische behandelingen in Turkije goedkoper zijn dan in Nederland. Dit komen door een minderwaardige kwaliteit, maar ook met de kosten waar een kliniek mee heeft te maken. Loonkosten en kosten om de kliniek te laten functioneren zijn gemiddeld lager dan in Nederland en dit ziet u terug in de lagere behandelkosten.

7. Zijn de behandelkosten inclusief de reis en het verblijf?
Nee, dit is niet het geval. Een aantal Turkse klinieken biedt lipofilling inclusief 1 tot 3 hotelovernachtingen aan. Niet alle klinieken doen dit. Ook de reis brengt extra kosten met zich mee. Probeer een duidelijk overzicht te krijgen van alle kosten. Het kan zijn dat de totaalprijs tegenvalt en het prijsverschil met Nederland te verwaarlozen is.

8. Wordt lipofilling in Turkije vergoed?
Zorgverzekeraars vergoeden in Nederland lipofilling behandelingen in zeldzame gevallen met een medische indicatie. Om aanspraak te maken op de vergoeding moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een van de voorwaarden kan zijn dat de behandeling plaatsvindt bij een gecontracteerde kliniek. Lipofilling in het buitenland kan leiden tot een lagere vergoeding.

9. Is er begeleiding aanwezig?
Iedere kliniek heeft een eigen werkwijze. Als u voor lipofilling naar Turkije wilt, is het verstandig om het aanbod te vergelijken. Misschien dat een kliniek in Nederland een samenwerkende partner en/of een consulent heeft. Maak een afspraak voor een consult en laat u goed voorlichten over de lipofilling behandeling en de manier waarop het behandeltraject verloopt.

10. Kan ik lipofilling ervaringen lezen?
Online leest u niet alleen reviews over behandelingen die in Nederland hebben plaatsgevonden. Mensen delen ook ervaringen met behandelingen in het buitenland.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu