fbpx

Liposculptuur Eindhoven

Bent u op zoek naar liposculptuur Eindhoven en omgeving? Liposuctie kan een effectieve manier zijn om uw lichaam meer vorm te geven en hardnekkige vetophopingen te verwijderen. Er zijn echter bepaalde criteria waarmee u rekening moet houden bij het beslissen of liposculptuur in de omgeving van Eindhoven de beste optie is voor de veranderingen die u wilt toe laten passen. Niet voor iedereen is liposuctie de meest geschikte behandelmethode. Ervaren artsen kunnen u vertellen of en hoe liposculptuur bij u kan worden toegepast.

Stabiel gewicht

Liposculptuur is geen behandeling voor overgewicht en/of obesitas. Tijdens een gemiddelde behandeling verwijderd een arts zo’n 5 liter vet, dat komt neer op ongeveer 10 kilo in gewicht. Daarom zijn de beste liposuctie kandidaten mensen die tevreden zijn met hun lichaamsgrootte en gewicht, maar die hardnekkige vetophopingen willen laten verwijderen die ook ondanks sporten niet weggaan. In het streven naar de ideale lichaamsvorm gaan sommige mensen erg ver en worden extreme (crash)diëten gevolgd. Het gewicht kan daardoor afnemen, maar anderzijds kunnen na het bereiken van het streefgewicht en het loslaten van het dieet de verloren kilo’s terug komen. Ook na een liposuctie behandeling is het belangrijk om een stabiel gewicht na te streven. De verwijderde vetcellen kunnen niet terugkomen, maar op het moment dat u aankomt krijgen andere vetcellen de kans zich te ontwikkelen en nieuwe vetophopingen te vormen.

Soepele, elastische huid

Een andere voorwaarde voor liposculptuur in Eindhoven en omstreken is de elasticiteit van uw huid. Als u onlangs veel bent afgevallen en/of bevallen dan is de huid mogelijk los en uitgerekt. Wanneer u liposuctie laat toepassen om de losse huid te behandelen, kan het resultaat tegenvallen omdat de huid niet voldoende elastisch is. Dit komt omdat tijdens de liposuctie de vetcellen in het gebied dat behandeld wordt, permanent verwijderd worden. Op het moment dat vet wordt verwijderd uit een gebied dat relatief veel losse huid bevat, dan wordt de huid nog losser waardoor deze tegelijkertijd krimpt en rimpelt. Daarnaast verliest uw huid ook elasticiteit naarmate u ouder wordt. Op latere leeftijd kan de huid als gevolg hiervan minder goed krimpen. Als u een losse huid heeft, bijvoorbeeld rond uw middel, en u zoekt hiervoor een geschikte behandeling dan kan eventueel een buikwandcorrectie overwogen worden.

Geschikte liposculptuur Eindhoven en omgeving

Liposuctie is niet altijd een geschikt oplossing. Zo biedt de ingreep nauwelijks tot geen verbetering bij het behandelen van cellulitis. Dit komt omdat de ingedeukte vetophopingen dicht bij de huidoppervlakte zitten, terwijl liposculptuur erop gericht is de dieper gelegen vetophopingen te behandelen. Liposuctie kan in geval van cellulitis de huid beschadigen en een onregelmatige huidoppervlakte tot gevolg hebben. Wanneer u een oplossing puur voor cellulitis zoekt, zijn er andere behandelingen die betere resultaten bieden dan liposuctie. De liposuctie procedure kan zeer effectief zijn voor mensen met een gezond gewicht, maar met hardnekkige vetophopingen die niet reageren op voldoende lichaamsbeweging en een verantwoord voedingspatroon. Voordat u ingaat op een behandelvoorstel, is het belangrijk om de mogelijkheden te bespreken met een ervaren arts en uzelf voor te laten lichten over eventuele complicaties.

Veilige liposuctie

Mits de ingreep door een ervaren arts wordt toegepast, is het een veilige behandeling. Liposculptuur kent algemene chirurgische bijwerkingen zoals allergische reacties, nabloedingen en het tijdelijk nalekken van de wondjes, infecties, gevoelloze huid, littekens en asymmetrische resultaten. Ernstige complicaties doen zich vrijwel nooit voor. Wanneer u na de liposuctie de drukkleding draagt volgens voorschrift van de arts, wordt de kans op complicaties beperkt. De drukkleding gaat zwellingen tegen en zorgt ervoor dat de huid- en weefsellagen met elkaar verkleven. U draagt de drukkleding de eerste 2 weken dag en nacht. Geadviseerd wordt om een aantal setjes aan te schaffen, zodat u regelmatig kunt verschonen. Na de eerste weken kunt u de drukkleding ’s nachts uitdoen en volstaat het dragen overdag. Heeft u na de liposculptuur in de omgeving van Eindhoven last van aanhoudende napijn en/of koorts neem dan contact op met de kliniek. De meeste mensen herstellen zonder complicaties van een liposuctie behandeling.

Gratis liposculptuur consult

Wilt u af van het opgehoopte vet op uw heupen? Stoort u zich aan het vastzittende vet op uw taille? Liposuctie is een effectieve behandelmethode waarmee het vet permanent wordt verwijderd. De ingreep vindt in dagbehandeling plaats en u hoeft niet in de kliniek te worden opgenomen. Meer weten of wilt u een afspraak maken voor een gratis consult bij de kliniek in Weert? Neem dan telefonisch contact op via 0495 – 54 78 48. De ervaren artsen bekijken de mogelijkheden die bij u passen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu