fbpx

Liposculptuur Kerkrade

Bent u op zoek naar informatie over een liposculptuur in Kerkrade en omgeving? Een van de plaatsen waar zich hardnekkig vet op kan hopen zijn de billen. Als uw billen in verhouding met uw lichaam te groot zijn, kunt u een liposculptuur behandeling overwegen. Tijdens liposculptuur in de omgeving van Kerkrade wordt het vet van onder de huid weggezogen. Niet alleen wordt hiermee het volume van uw billen aangepast, ook de lichaamscontouren verbeteren.

Voorbereiding liposculptuur Kerkrade of omgeving

Een liposuctie behandeling is een ingrijpende behandeling die de nodige voorbereiding vereist. Niet iedereen komt voor de ingreep in aanmerking en uw situatie wordt eerst door een cosmetisch arts beoordeelt. De arts vraagt naar uw beweegredenen om een liposuctie te laten doen en is benieuwd naar de verwachting die u heeft van de ingreep. Een enkele keer kan de arts het advies geven om uw billen te laten liften in plaats van liposuctie toe te laten passen. Ook vraagt de arts naar eventuele ziektes die binnen uw familie voorkomen, uw medicatiegebruik, uw algehele gezondheid, eerder doorgemaakte operaties, allergieën, zwangerschap en/of het geven van borstvoeding. De arts wijst u op het feit dat liposculptuur geen methode is om af te vallen. U dient in goede conditie te verkeren en het opgehoopte vet laat zich door sporten in combinatie met gezond eten niet verwijderen. In sommige gevallen, en dan met name als er sprake is van obesitas, wordt de ingreep afgeraden.

Liposculptuur billen omgeving Kerkrade

Al tijdens het consult heeft u met de arts besproken waar het vet zal worden verwijderd voor een natuurlijk resultaat. Voor de liposuctie behandeling worden de gebieden die behandeld worden op de huid afgetekend. De ingreep zelf wordt met plaatselijke verdoving uitgevoerd, waarbij tumescente liposuctie wordt toegepast. Na het verdoven van de huid en het maken van kleine incisies, wordt de tumescente vloeistof in de huid gespoten. Deze vloeistoffen maken het wegzuigen van vet eenvoudiger. Het vet wordt met fijne canules weggezogen en de incisies worden met hechtpleisters afgeplakt. De ingreep zelf duurt 1 tot 2,5 uur. Na de liposculptuur draagt u een elastische broek die zwellingen tegengaat. Deze broek draagt u gedurende een aantal weken dag en nacht. Na de ingreep kunt u vrij vlot de kliniek verlaten en thuis herstellen van de operatie. De arts geeft u verzorgingsadviezen en geeft aan dat bedrust niet nodig is en dat u ook in de dagen na de liposuctie gebaat bent met in beweging blijven. Het is normaal om de eerste dagen een beurs gevoel te hebben en uw billen kunnen pijnlijk zijn. Volg de instructies die u krijgt met betrekking tot zitten op en overhaast niets. Neem de tijd om te genezen. Door in beweging te blijven nemen de zwellingen vlot af en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Intensief sporten doet u de eerste 4 tot 6 weken na de operatie niet. De meeste mensen die een liposculptuur behandeling ondergaan zijn na een week weer volledig aan het werk.

Veilige, cosmetische ingreep

De liposuctie techniek wordt dagelijks toegepast en wordt wereldwijd als veilig beschouwd. Het is echter een chirurgische operatie waar risico’s aan zijn verbonden. Hoe groter de omvang van de ingreep is, hoe groter de kans op napijn. De pijn neemt geleidelijk aan af. Datzelfde geldt voor de zwellingen die een gevolg van de liposuctie zijn. Het duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden voordat alle klachten helemaal zijn verdwenen. Risico’s van een bil liposuctie zijn onder andere een asymmetrisch resultaat, een slappe huid, zenuwbeschadigingen, zichtbare littekens en/of bloedarmoede. Een enkele keer is een nieuwe liposuctie nodig om het resultaat te optimaliseren. Ernstige complicaties doen zich zelden voor. In zeldzame gevallen is er na de ingreep sprake van trombose, ernstige infecties en ernstige bloeduitstortingen. Wanneer u de raad en adviezen van de arts opvolgt is de kans op bijwerkingen zeer klein en geniet u langdurig van verbeterde lichaamscontouren.

Informatie liposculptuur in Kerkrade

Overweegt u nu een liposculptuur in Kerkrade of de omgeving van deze stad? Wilt u weer met vertrouwen een korte broek of zomers jurkje dragen? Bent u benieuwd of het overtollige vet op uw billen met behulp van liposuctie verwijderd kan worden? Laat uzelf informeren door de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert. Tijdens een gratis consult heeft u gelegenheid om vragen te stellen en krijgt u een persoonlijk behandelvoorstel. Het intakegesprek is vrijblijvend. Uiteraard kunt u voorbeelden bekijken van resultaten van liposuctie behandelingen die in de kliniek zijn uitgevoerd. Gebruikt u medicatie en/of heeft u een chronische aandoening? Neem zoveel mogelijk informatie mee naar het consult. De arts kan dan een weloverwogen advies geven. Een afspraak maken? Acura Medisch Centrum is bereikbaar op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu