fbpx

Liposculptuur Roosendaal

Bent u benieuwd naar liposculptuur Roosendaal en omgeving? Vet heeft de nare gewoonte om zich op bepaalde plaatsen in het lichaam op te stapelen. Zo kunt u te maken hebben met hardnekkig vet op uw bovenbenen, de dijen, uw buik, de bovenarmen, de taille en de billen. Het vet zit in de weg en verstoort de natuurlijke lichaamscontouren door opvallend aanwezig te zijn. Liposculptuur in de omgeving van Roosendaal is een uitstekende behandelmogelijkheid om uw oorspronkelijke lichaamscontouren te herstellen.

Liposuctie of liposculptuur Roosendaal of omgeving

Liposculptuur wordt ook liposuctie genoemd. Het is een van de meest toegepaste cosmetische ingrepen om overtollige en vastzittende vetophopingen te verwijderen. Regelmatig wordt gedacht dat liposculptuur een ingreep is om snel overgewicht kwijt te raken en af te vallen. Dit is echter niet waar. De ingreep is niet bedoelt om af te vallen en wordt niet toegepast als er sprake is van veel overgewicht en/of obesitas. Liposculptuur is bedoeld om uw lichaamscontouren te verbeteren. Na de behandeling is het belangrijk om uw gewicht stabiel te houden en te blijven bewegen. Wanneer uw gewicht toeneemt kan het effect van de ingreep verloren gaan, omdat u de overgebleven vetcellen de kans geeft zich op te vullen en nieuwe vetophopingen te vormen.

Waar laat u liposculptuur in Roosendaal en omgeving toepassen?

Als u alles heeft geprobeerd om van overtollig vet af te komen en u ontevreden bent met uw lichaamscontouren dan kan liposuctie verbetering brengen. De ingreep wordt sinds de jaren 80 van de vorige eeuw met succes toegepast. Het is een ingreep die u door een ervaren cosmetisch arts laat toepassen en waar u zichzelf op voor kunt bereiden. Tijdens een eerste consult zal een arts de mogelijkheden met u bespreken. U kunt aangeven waar u zich aan stoort en welke vetophopingen u wilt laten verwijderen. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor de ingreep heeft u een BMI dat lager is dan 30 en heeft u niet te maken met obesitas. Als er sprake is van overgewicht dan kan een arts u adviseren om eerst een aantal kilo’s af te vallen. De ervaren artsen van Acura Medisch Centrum in Weert passen jaarlijks honderden liposculptuur behandelingen met succes toe. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en laat nauwelijks littekens achter. Via een aantal kleine incisies wordt een grote hoeveelheid verdovende, tumescente vloeistoffen in het behandelgebied gespoten. Met behulp van ultrasone geluidsgolven wordt het vet vloeibaar gemaakt en met een fijne canule weggezogen. Nadat het vet is verwijderd worden de incisies met hechtpleisters afgeplakt en draagt u een aantal weken elastische kleding of een drukpak.

Vlot herstel, blijvende resultaten

Na de ingreep kunt u in uw eigen omgeving herstellen. De eerste dagen kunt u een beurs gevoel hebben en kan er nog wat vloeistof uit de wondjes lekken. Voor een vlot herstel is het belangrijk dat u in beweging blijft. Voorzichtig wat wandelen in eigen huis of tuin kan na een paar dagen uitgebreid worden. Intensief sporten is niet de bedoeling, luister naar uw lichaam en overhaast of overbelast uzelf niet. Al na een paar dagen gaan de meeste mensen terug aan het werk. Resultaten worden gaandeweg steeds beter zichtbaar. Uw lichaamscontouren verbeteren zich en uw kledingmaten van boven- en onderkleding komen met elkaar overeen. Zolang u niet in gewicht aankomt en nieuwe vetophopingen geen kans geeft zich te ontwikkelen geniet u blijvend van de ingreep die u heeft laten toepassen.

Tarief liposculptuur in Roosendaal en omgeving

Cosmetische ingrepen worden niet vaak en/of volledig door zorgverzekeraars vergoed. Ook liposuctie is een behandeling waarbij u zelf voor de kosten verantwoordelijk bent. Wanneer u een behandeling overweegt is het interessant om de diverse tarieven met elkaar te vergelijken. De ingreep wordt verspreid over Nederland aangeboden. Acura Medisch Centrum biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

Hoeveel u in totaal voor een liposuctie behandeling betaald kan een cosmetisch arts u vertellen tijdens een consult in de kliniek. Bij het behandeltarief zijn naast de behandeling ook de nazorg en controles inbegrepen.

Gratis liposuctie consult

Wilt u meer weten over het verwijderen van hardnekkige vetophopingen, liposculptuur Roosendaal of omgeving? Laat uzelf gratis adviseren door de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert. Tijdens een gratis consult wordt de liposculptuur techniek toegelicht en kunt u liposuctie voor en na foto’s bekijken van ingrepen die in de kliniek zijn toegepast. Meer weten? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar via 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu