fbpx

Liposculptuur Sittard

Bent u op zoek naar informatie over Liposculptuur Sittard en omgeving? Wanneer het niet lukt om met gezonde voeding en door te sporten van dat hardnekkige vet bij uw buik af te komen, kunt u een cosmetische behandeling overwegen. Liposuctie is een methode om hardnekkige en ongewenste vetophopingen te verwijderen. Een buik liposculptuur in Sittard of omgeving is een veel toegepaste manier om u van uw buikje en ‘zwembandje’ af te helpen.

Vet verwijderende liposculptuur

Liposuctie is geen behandeling om af te vallen. Vaak wordt dit, ten onrechte, gedacht. Mensen die te kampen hebben met overgewicht, obesitas en/of een hoog BMI wordt geadviseerd eerst de nodige kilo’s af te vallen anders wordt de gewenste ingreep niet toegepast. Een andere voorwaarde voor liposuctie is dat uw huid nog soepel is. De liposculptuur behandeling wordt toegelicht door een cosmetisch arts. Deze arts bespreekt de verwachtingen die u heeft en bekijkt of dit realistisch is. De techniek wordt toegelicht en de arts geeft informatie over de risico’s die aan de ingreep zijn verbonden. Tijdens het consult wordt bepaald of u het overtollige buik vet kan laten wegzuigen en wat hiervoor de beste behandeltechniek is. Besluit u om de ingreep toe te laten passen? Op de dag van de ingreep meldt u zich tijdig in de kliniek, zodat er foto’s gemaakt voor uw medisch dossier gemaakt kunnen worden. De arts tekent het gebied af op de huid dat zal worden gecorrigeerd en er worden plaatselijke verdovingen in de huid gegeven. Tijdens de liposuctie maakt de arts een paar kleine incisies waardoor een tumescente vloeistof wordt ingespoten. Deze vloeistof heeft een verdovende werking en wanneer de werking is ingetreden wordt het vet door middel van de ultrasone geluidsgolven van het Vaser® systeem vloeibaar gemaakt. Met een hol buisje, een canule, wordt het vet weggezogen. De incisies worden met hechtpleisters afgeplakt en u krijgt drukkleding aan.

Poliklinische liposculptuur Sittard of omgeving

Kort na de ingreep mag u weer naar huis. Schrik niet als er de eerste 48 uur nog wat vloeistof uit de wondjes lekt. Dit is achtergebleven tijdens de ingreep. Ook kan het behandelde gebied gezwollen zijn en zijn er bloeduitstorting zichtbaar. U kunt een beurs gevoel ervaren. Het is niet nodig om bedrust te nemen. De eerste 2 weken draagt u de drukkleding dag en nacht, zodat de verschillende huid- en weefsellagen goed op de plaats worden gehouden. Na een aantal dagen tot een week hervatten de meeste mensen hun werkzaamheden. Vermijd de eerste 6 weken zware dingen zoals bukken en/of tillen, dit komt de genezing niet ten goede. Liposuctie is een veilige, cosmetische ingreep. Complicaties doen zich zelden voor, al blijven er risico’s aan de ingreep verbonden. De arts bespreekt met u de eventuele bijwerkingen en complicaties en vraagt u om rekening te houden met:

 • Nabloedingen en slechte wondgenezing.
 • Zwellingen en/of verharding van de huid in het behandelde gebied.
 • Infecties en ontstekingen van zowel de huid als de onderliggende weefsels.
 • Tijdelijke gevoelloosheid van uw huid.
 • Asymmetrisch resultaat.

Het is belangrijk om u vooraf te realiseren dat een liposuctie behandeling géén alternatief is om af te vallen. Bij de ingreep wordt een verantwoorde hoeveelheid vet verwijderd. Hoeveel dit is, bepaald u in overleg met de cosmetisch arts. Al is er direct na de ingreep verbetering zichtbaar, het eindresultaat wordt 6 tot 9 maanden na de ingreep volledig zichtbaar. Uw lichaamscontouren verbeteren en uw zelfvertrouwen neemt toe. Een enkele keer is het resultaat asymmetrisch en kan een tweede liposuctie nodig zijn om het bereikte resultaat te verbeteren.

Informatie liposculptuur omgeving Sittard

Woont u in de omgeving van Sittard en heeft u interesse in een liposuctie behandeling? De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum nodigen u uit voor een gratis consult. Tijdens het consult kunt u vragen stellen en is het mogelijk om liposculptuur voor en na foto’s te bekijken. De artsen passen de ingreep al jaren met succes toe en werken met het state-of-the-art Vaser® systeem. Vergoedingsmogelijkheden zijn in geval van liposculptuur bij de meeste zorgverzekeraars beperkt. Eventueel biedt een aanvullend zorgpakket uitkomst. Dit staat vermeld in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Wilt u naast het overtollige buik vet ook vetophopingen op uw heupen of uw (boven)benen laten verwijderen? Het is mogelijk om tijdens een ingreep extra zones te laten behandelen. De mogelijkheden en kosten worden toegelicht tijdens het consult in de kliniek. Meer weten of direct een afspraak maken? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu