fbpx

Liposculptuur Tilburg

Bent u op zoek naar informatie over liposculptuur in Tilburg en omstreken? Stoort u zich aan hardnekkige vetophopingen op uw buik, dijbenen of kin? Zowel mannen als vrouwen hebben last van vet dat zich niet laat verwijderen. Liposculptuur in Tilburg en omgeving kan een mooie, contour verbeterende oplossing bieden. Deze techniek waarmee vet definitief wordt verwijderd behoort tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen ter wereld. Met name de buik, de bovenbenen en onderkin zijn populaire behandelgebieden.

Liposculptuur toepassingsmogelijkheden

Liposculptuur of liposuctie is een chirurgische ingreep waarbij een ervaren cosmetisch arts het opgehoopte vet voorgoed verwijderd. Het gaat om plaatselijk hardnekkig vet dat ondanks sporten niet zelfstandig weg te krijgen is. Liposculptuur is geen alternatief om snel af te vallen of gewicht te verliezen. Mensen met obesitas of overgewicht krijgen het advies om eerst de nodige kilo’s af te vallen voordat een liposculptuur behandeling in Tilburg of omgeving toegepast kan worden. De meeste toegepaste liposuctie behandelingen zijn:

 • Liposculptuur benen. Een van plaatsen waar vet zich ongewenst ophoopt zijn de benen. Dit kan zowel de binnen- als buitenkant van de benen zijn. Ook de dijen en de enkels kunnen worden behandeld door middel van liposuctie. De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend.
 • Liposculptuur buik. Zwembandjes, een bierbuikje of dat laatste beetje vet dat zich niet vanzelf laat verwijderen. Een liposuctie van de buik is een ingreep die bij mannen en vrouwen wordt toegepast. De ingreep verbetert uw lichaamsvormen blijvend.
 • Liposculptuur (onder)kin. Vet dat zich in uw kin ophoopt kan uw gezicht een oudere uitstraling geven. Als het vet door middel van liposuctie wordt verwijderd, wordt de kaaklijn verbeterd en heeft uw gezicht een frisse, jeugdige uitstraling.

De liposculptuur behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Voor de ingreep tekent de arts het gebied dat behandeld wordt af op uw huid en verdoofd uw huid plaatselijk. Vervolgens worden kleine incisies gemaakt en spuit de arts hier een behoorlijke hoeveelheid verdovende, tumescente vloeistoffen in. Het duurt 20 tot 30 minuten voordat de verdovingen werken. De arts maakt het vet vloeibaar met het Vaser® systeem dat werkt op basis van ultrasone geluidsgolven. In de incisies wordt een canule ingebracht waarna de arts het vet door middel van zigzag bewegingen verwijderd. U bent 1 tot 2,5 uur onder behandeling, afhankelijk van de te behandelen oppervlakte.

Herstel en risico liposculptuur Tilburg of omgeving

Kort na de liposuctie behandeling mag u de kliniek weer verlaten. Afhankelijk van het gebied dat u heeft laten behandelen draagt u de eerste weken een elastische broek, een elastisch korset en/of andere drukkleding. De druk gaat de zwellingen tegen en laat de diverse huid- en weefsellagen met elkaar verkleven. Uit de incisies kan de eerste dagen nog wat vloeistof lekken, dit neemt vanzelf af. Daarnaast kunt u een aantal dagen een beurs gevoel hebben. Het is niet nodig om bedrust te nemen, de cosmetisch arts moedigt u aan om vooral in beweging te blijven. Een eindje wandelen of eenvoudige huishoudelijke klusjes kunt u dan ook gewoon doen. Merkt u in de dagen of weken na de liposculptuur in Tilburg dat de huid gevoelloos is of heeft u pijn en koorts? Neem dan contact op met de kliniek, zodat de arts indien nodig in kan grijpen. Al na een aantal dagen gaan de meeste mensen die een liposuctie ondergaan weer aan het werk. Complicaties doen zich zelden voor.

Betaalbare ingreep met blijvende resultaten

De eerste verbeteringen zijn al na de ingreep zichtbaar. Ondanks de lokale zwellingen kunt u zien dat uw contouren veranderd zijn. Het duurt een aantal maanden voordat u het definitieve resultaat kunt beoordelen. De vetcellen die verwijderd zijn kunnen niet terugkomen. Toch is het ook na de liposuctie belangrijk om op gewicht te blijven en niet aan te komen. Wanneer u aankomt krijgen vetcellen die niet verwijderd zijn de kans om zich te vullen en nieuwe vetophopingen te vormen. Kies voor een gezonde levensstijl waarbij u regelmatig beweegt, zodat u optimaal plezier heeft van de ingreep die u heeft laten toepassen. Als u wilt weten wat de totale kostprijs van een liposculptuur in Tilburg en omgeving kost, dan kunt u een afspraak maken voor een consult bij een cosmetisch arts. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. De cosmetisch arts ligt de ingreep toe en laat zien welke resultaten de kliniek in het verleden heeft bereikt. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met Acura Medisch Centrum op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu