fbpx

Liposculptuur Venlo

Bent u op zoek naar informatie over liposculptuur Venlo en omstreken? Het is gebruikelijk dat uw lichaam vet opslaat. Wanneer dat echter op een specifieke plaats is en niet gelijkmatig verspreid over het lichaam, kan dat ongewenste vetophopingen opleveren. Het vet is hardnekkig en laat zich niet zomaar verwijderen door een aangepast voedingspatroon in combinatie met bewegen. Deze vetophopingen doen zich voor op plaatsen als de bovenarmen, heupen, boven- en onderbenen. Liposculptuur in Venlo of omgeving is een veel toegepaste behandeling om opgehoopt vet te verwijderen.

Liposculptuur voor betere lichaamscontouren

Liposuctie of liposculptuur is een behandeltechniek die wordt toegepast om plaatselijk opgehoopt vet te verwijderen. Heeft u last van vetophopingen op uw benen? Heeft u van alles geprobeerd om het vet weg te krijgen? Met liposculptuur in de omgeving van Venlo kan de vorm van uw benen verbeterd worden. Liposuctie is een ingreep die zowel bij mannen als vrouwen wordt toegepast. Waar de ingreep vaak uit cosmetisch oogpunt wordt ondergaan, kan liposuctie ook lichamelijke en psychische klachten verminderen. Wordt de ingreep bij iedereen met overmatige vetophopingen toegepast? Degene die voor liposculptuur in aanmerking komt heeft geen overgewicht en/of obesitas. De ingreep is geen snel alternatief voor het verliezen van gewicht. U dient een verantwoord en gezond voedingspatroon te volgen en regelmatig te bewegen. Liposuctie verwijderd vet dat zich op geen andere manier laat verwijderen. Wat ook nogal eens ten onrechte wordt gedacht is dat liposculptuur cellulitis geneest. Dit is niet het geval, al kan de cellulitis na een liposculptuur behandeling wel minder zichtbaar zijn. Ook zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven komen niet aanmerking voor de ingreep.

Voorbereiding en liposculptuur in Venlo of omgeving

Liposculptuur is een behandeling waar u zich op voorbereidt. De voorbereiding begint met een consult bij een cosmetisch arts, waar wordt gevraagd naar uw verwachting. Een ervaren arts kan aangeven wat realistisch is en welk resultaat u kunt verwachten. Ook worden uw benen bekeken. Om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden bespreekt een arts naast de ingreep ook andere punten met u:

 • Uw algemene gezondheid, bekendheid met allergieën en medicijngebruik.
 • Eventueel eerder doorgemaakte operaties.
 • Beoordeling van de huid op de plaatsen waar het opgehoopte vet zich bevindt.

Op de behandeldag worden eerst de plaatsen die behandeld worden door de arts op uw huid afgetekend. De ingreep zelf kan onder plaatselijke verdoving worden toegepast en begint met het geven van verdovende injecties in de huid, waar de arts vervolgens een aantal kleine incisies in maakt. Via de incisies worden grote hoeveelheden tumescente vloeistof ingespoten. Dit heeft een verdovende werking. Na het inspuiten duurt het ongeveer 20 tot 30 minuten voordat de daadwerkelijke liposuctie wordt toegepast. Het Vaser® systeem maakt met ultrasone geluidsgolven het vet vloeibaar waarna het met een fijne canule kan worden weggezogen. De arts doet dit al zigzaggend, zodat het vet zo gelijkmatig mogelijk wordt weggehaald. Tijdens de ingreep kan de arts u vragen om recht te staan, zodat het meest optimale resultaat wordt bereikt. In principe worden de incisies niet gehecht, maar afgeplakt met speciale hechtpleisters. De eerste 48 uur kan er nog wat van de verdovende vloeistof uit de wondjes lekken.

Herstel lipsculptuur

Na de ingreep draagt u drukkleding, een elastische broek, die de zwellingen tegengaat en die ervoor zorgt dat de verschillende weefsellagen aan elkaar kleven. U kunt zich de eerste dagen wat beurs voelen, maar het is niet nodig om bedrust te nemen. Voor een vlot herstel is het belangrijk in beweging te blijven, al doet u het de eerste dagen rustig aan. De elastische broek draagt u de eerste 2 weken dag en nacht, daarna volgens instructie van de arts. Direct na de ingreep is verbetering zichtbaar. De resultaten ontwikkelen zich naarmate de dagen en weken voorbijgaan en de zwellingen steeds verder afnemen. Het vet dat is verwijderd kan niet terugkomen en in dat opzicht zijn de resultaten blijvend. Dat neemt niet weg dat u na de lipsculptuur in Venlo of omgeving probeert gewichtstoename te vermijden. Wanneer u aankomt krijgen de andere vetcellen gelegenheid zich te vullen en nieuwe vetophopingen te vormen.

Consult liposuctie omgeving Venlo

Als u zich voorbereidt op een liposculptuur behandeling, of wanneer u wilt weten of de ingreep voor u een geschikte oplossing is kunt u een afspraak maken voor een gratis consult bij Acura Medisch Centrum. De moderne kliniek is gevestigd in Weert en de cosmetisch artsen passen jaarlijks een groot aantal liposuctie behandelingen toe. Een afspraak kunt u maken door telefonisch contact op te nemen met 0495 – 54 78 48. U kunt ook het online contactformulier invullen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu