fbpx

Liposculptuur Venray

Zoekt u informatie over liposculptuur in Venray en omgeving? Hardnekkige ongewenste vetophopingen laten zich niet zomaar verwijderen. Ondanks sporten en een aangepast voedingspatroon blijft het vet zitten op bijvoorbeeld uw heupen, dijen, buik en benen. Liposuctie of liposculptuur in de omgeving van Venray is een veel uitgevoerde ingreep om het opgehoopte vet te verwijderen en uw lichaamscontouren te verbeteren.

Succesvol vetophopingen verwijderen

Overmatige en ongewenste vetophopingen worden veroorzaakt door een opeenstapeling van vetcellen. Terwijl de rest van uw lichaam een normale vetlaag heeft, vallen de vetophopingen extra op. Hoeveel u ook beweegt en hoe gezond u ook leeft, het vet laat zich niet tot zeer moeizaam verwijderen. Als dit bij u het geval is en u over een gezonde BMI-waarde beschikt kunt u liposculptuur in Venray of omgeving overwegen. Een van de voorwaarden voor liposuctie is dat uw huid voldoende soepel en elastisch is. Liposculptuur is geen middel om af te vallen of om overgewicht effectief te behandelen. De ingreep verbeterd uw contouren. Een enkele keer is het moeilijk om een perfect symmetrisch resultaat te behalen en kunnen onregelmatigheden in de huid niet gecorrigeerd worden. Voor een goed eindresultaat laat u de ingreep door ervaren specialisten uitvoeren.

Werkwijze liposculptuur Venray of omgeving

Liposuctie wordt meestal met plaatselijke verdovingen toegepast, in overleg kan ook een volledige narcose worden overwogen. Na het zetten van de verdovingen worden een aantal kleine incisies in het behandelgebied gemaakt. Een grote hoeveelheid tumescente, verdovende, vloeistoffen wordt via de gemaakte sneetjes ingespoten. Als de vloeistoffen zijn ingewerkt wordt het vet door middel van ultrasone geluidsgolven vloeibaar gemaakt en met een canule weggezogen. De arts maakt zigzag bewegingen en kan u tijdens de ingreep vragen om op te staan, zodat de voortgang beoordeelt kan worden. Nadat het vet is verwijderd, worden de incisies afgeplakt met hechtpleisters en worden een drukverband of elastische drukkleding aangebracht. De eerste dagen kan er nog wat van de achtergebleven vloeistof uit de wondjes lekken. Dit stopt vanzelf. Een opname in de kliniek is niet nodig. Nadat u bent bijgekomen van de ingreep en de arts u heeft gezien, kunt u naar huis. Autorijden is niet toegestaan, laat u door iemand thuisbrengen.

Herstel liposuctie

Na de liposuctie draagt u een elastisch korset, een elastische broek of drukverbanden. De eerste 2 weken draagt u de drukkleding 24 uur per dag, daarna kunt u ’s nachts de drukkleding uitlaten. Door de druk worden zwellingen tegengegaan en krijgen de huid- en weefsellagen kan om met elkaar te verkleven. Douchen kan een dag na de ingreep. Het is gebruikelijk dat u zich de eerste week na de liposculptuur beurs voelt, er zijn ook bloeduitstortingen zichtbaar. Eventuele pijn kunt u bestrijden met een paracetamol. De klachten nemen vanzelf af en na twee tot zes weken bent u herstelt van de ingreep. Ondanks een goede voorbereiding en een zorgvuldig uitgevoerde liposuctie bestaat er een kans op complicaties. U kunt te maken krijgen met ernstige infecties en littekenvorming. Na de ingreep is uw huid gezwollen, gevoelig en verkleurd. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Een enkele keer is de huid in het behandelde gebied tijdelijk gevoelloos. Al direct na de ingreep is verbetering van de lichaamscontouren zichtbaar. Door de zwellingen en het herstel van uw lichaam kan het tot zes maanden duren voordat het eindresultaat zichtbaar is. Soms is het bereikte resultaat asymmetrisch en is een aanvullende liposculptuur nodig om verfijning te bereiken. Vet dat verwijderd is kan niet meer terugkomen. In dat opzicht zijn de resultaten van een liposuctie blijvend. Dat neemt niet weg dat u na de behandeling niet te veel in gewicht aan mag komen. Sporten, bewegen en een afwisselend voedingspatroon voorkomen dat u zwaarder wordt en achtergebleven vetcellen zich kunnen ontwikkelen en nieuwe vetophopingen veroorzaken.

Betaalbare liposculptuur omgeving Venray

Liposuctie behandelingen worden niet altijd door de zorgverzekering vergoed. Uitzonderingen hierop worden gemaakt wanneer een medische indicatie en/of medische noodzaak is voor de ingreep. Het vergelijken van de behandeltarieven kan interessante voordelen opleveren. Een betaalbare liposuctie wordt aangeboden door Acura Medisch Centrum in Weert. De ervaren artsen passen de ingreep met behulp van het moderne Vaser® systeem toe. U kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit, ervaring en persoonlijke zorg- en dienstverlening. Bent u benieuwd of liposculptuur een ingreep is die bij u past? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. U kunt Acura Medisch Centrum telefonisch bereiken op 0495 – 54 78 48. Het is ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu