fbpx

Liposculptuur Weert

Overweegt u liposculptuur Weert en omgeving? Liposuctie of liposculptuur is een behandeling waarmee u de contouren van uw lichaam weer in balans kunt laten brengen. Zeker wanneer diëten en voldoende bewegen niet het gewenste resultaat hebben, en de plaatselijke vetophopingen verbranden, kan liposculptuur uitkomst bieden. Tijdens een chirurgische ingreep worden de opgehoopte vetcellen weggezogen. Liposculptuur in Weert wordt succesvol uitgevoerd door de gespecialiseerde artsen van Acura Medisch Centrum.

Voorbereiding liposculptuur in Weert

Wanneer u nadenkt over liposculptuur en u besluit de ingreep te ondergaan is het van belang uzelf voor de ingreep voor te laten lichten over de mogelijkheden en het behandeltraject. Een ervaren arts bespreekt tijdens een consult uw klachten en uw verwachtingspatroon. De arts stelt vragen over uw gezondheid en wil weten of en welke medicatie u voorgeschreven heeft gekregen. Indien de arts dit noodzakelijk vindt kan een bloedonderzoek gedaan worden en eventueel wordt een hartfilmpje gemaakt. Liposuctie is een persoonlijke behandeling en is in geen geval een methode om snel wat overtollige kilo’s kwijt te raken. De ingreep wordt uitsluitend aangeboden en toegepast aan mensen met een gezond BMI. In andere gevallen zal de arts adviseren eerst het nodige aantal kilo’s af te vallen. Afhankelijk van uw wensen kunnen meerdere lichaamsgebieden tijdens een liposuctie behandeld worden. Acura Medisch Centrum werkt met de Vaser® methode, waarbij het vet door middel van ultrasone geluidsgolven vloeibaar wordt gemaakt. Het vet afzuigen is door deze innovatieve techniek makkelijker en de kans op beschadigingen aan omliggende weefselstructuren wordt tot een absoluut minimum beperkt.

Liposculptuur behandeling

De ingreep zelf duurt 1 tot 2,5 uur, afhankelijk van het aantal lichaamsgebieden dat wordt behandeld. Voor aanvang van de liposuctie tekent de arts de gebieden die behandeld worden af en verdoofd de huid plaatselijk. Eventueel kan de plaatselijke verdoving in combinatie met een roesje worden gegeven. In de huid worden een aantal kleine incisies gemaakt waar een verdovende vloeistof in wordt gespoten. De vloeistoffen hebben zo’n 20 minuten nodig om in te werken, waarna het Vaser® systeem het vet vloeibaar maakt. Het wegzuigen gebeurt door middel van een kleine canule. Tijdens de ingreep kan de arts u vragen om op te staan, zodat een goed resultaat bereikt kan worden. De incisies worden met hechtpleisters afgeplakt en u draagt drukkleding of een elastische broek. Een enkele keer wordt de ingreep over twee sessies verdeelt. Dit is met name het geval bij uitbreide liposuctie behandelingen waarbij meerdere lichaamsgebieden behandeld worden. Opname in de kliniek is niet nodig. U mag de kliniek dezelfde dag verlaten.

Herstel na liposculptuur in Weert

De elastische broek en/of drukkleding die u na de behandeling draagt, draagt u de eerste 2 weken dag en nacht. Geadviseerd wordt om een aantal setjes aan te schaffen, zodat u deze regelmatig kunt verschonen. De eerste dagen kan er nog vloeistof uit de wondjes lekken. Rij in geen geval zelf naar huis, maar neem een taxi of laat u ophalen door een bekende. Doe het de eerste dagen rustig aan, maar ga zeker niet stil zitten. Na twee weken kunt u de drukkleding ’s nachts uitlaten en alleen overdag dragen. Door het gebruik van de drukkleding worden zwellingen tegen gegaan en krijgen de verschillende huid- en weefsellagen de kans om aan elkaar te kleven. De vetcellen die worden verwijderd kunnen niet meer terugkomen. In dat opzicht is het resultaat blijvend. Al direct na de ingreep ziet u verbetering. De resultaten zijn 3 tot 6 maanden na de liposuctie optimaal. Om van het bereikte effect te blijven genieten is het belangrijk dat u niet in gewicht aankomt. Komt u toch aan? Dan krijgen de overige vetcellen kans om zich te vullen en worden nieuwe vetophopingen gevormd.

Betaalbare liposculptuur voor mannen en vrouwen

Liposuctie is een veilige ingreep die zowel bij mannen als vrouwen kan worden uitgevoerd. Om voor de ingreep in aanmerking te komen is er geen sprake van onderliggende ziektes en/of aandoeningen en heeft u een normale BMI waarde. De ingreep wordt niet toegepast bij obesitas. Tijdens een gratis consult in de kliniek wordt uw situatie in kaart gebracht en beoordeelt een specialist uw geschiktheid. Afhankelijk van uw wensen kunnen meerdere lichaamszones, zoals de buik, heupen en bovenbenen, tijdens een behandeling behandeld worden. Heeft u vragen over een liposuctie behandeling of wilt u weten wat de exacte kostprijs van de ingreep is? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U kunt de kliniek telefonisch bereiken op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu