fbpx

Liposculptuur zonder snijden

Wellicht heeft u er nog niet eerder over nagedacht, om te kiezen voor een liposculptuur zonder snijden? Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om vet kwijt te raken, zonder dat u hiervoor een operatie moet ondergaan. Wanneer we kijken naar de Nederlandse bevolking, blijkt het dat miljoenen mensen last hebben van overgewicht en ongewenste vetophopingen. Er bestaan verschillende manieren om hier iets aan te doen. De meest voor de hand liggende manier is natuurlijk om gezond te eten en veel te sporten. Maar ondanks een dergelijke gezonde levensstijl, is het nog steeds mogelijk dat bepaalde vetophopingen maar niet willen verdwijnen. Om deze reden zijn er verschillende behandelingen ontwikkeld die u alsnog van deze ongewenste vetophopingen af kunnen brengen. In dit artikel worden de verschillende manieren van liposculptuur zonder operatie uitgebreid toegelicht. Op deze manier kunt u dus eenvoudiger een keuze maken wat u wenst, een liposculptuur met of zonder snijden.

Liposculptuur zonder snijden.
Liposculptuur zonder snijden.
Liposculptuur met operatie

Hedendaags worden de woorden liposuctie en liposculptuur vaak door elkaar gebruikt. Er wordt dezelfde behandeling mee bedoeld. Door middel van een operatie wordt vet verwijderd. Wij maken bij Acura Medisch Centrum gebruik van de allernieuwste technieken op het gebied van de liposculptuur. Hierdoor is er sprake van een relatief korte herstelperiode. Daarnaast is de kans op complicaties bovendien minimaal. Wanneer er sprake is van kleine vetophopingen, wordt regelmatig gekozen voor een liposculptuur zonder operatie. Wanneer er echter sprake is van grotere vetophopingen, wordt er doorgaans gekozen voor de liposculptuur behandeling met operatie. Als u kiest voor deze behandeling, is het van essentieel belang dat u lichamelijk in goede conditie bent en uw gewicht stabiel is.

Liposculptuur zonder snijden, vet bevriezen of cryolipolyse

Heeft u al eens gehoord van de term vet bevriezen? Steeds meer mensen kiezen voor deze veilige en doeltreffende behandeling. Op deze manier kunt u namelijk vet kwijtraken zonder operatie. Deze ingreep wordt ook wel de cryolipolyse behandeling genoemd. Het lichaam kan worden onderverdeeld in diverse zones. Een zone kan bijvoorbeeld de buik, de bovenbenen of de rug zijn. Als u kiest voor een bepaalde zone, zal het cryolipolyse apparaat vacuüm zuigen op de benodigde plek. Vervolgens wordt het vetweefsel in dit gebied sterk afgekoeld. De temperatuur hiervan wordt zo laag, dat de vetcellen zullen afsterven. Vervolgens kunnen de afgestorven vetcellen door uw eigen lichaam worden afgevoerd. Let op dat er bij deze behandeling grote verschillen in kwaliteit bestaan. Deze kwaliteitsverschillen zorgen ook voor verschil in resultaat. Kies daarom altijd voor een kliniek met kundig medisch personeel, dat beschikt over de beste cryolipolyse apparatuur. Acura Medisch Centrum is verkozen tot beste kliniek van Nederland en beschikt over de nieuwste en beste apparatuur om vet te bevriezen. Er is bij deze ingreep dus sprake van liposculptuur zonder te snijden en zonder dat er een operatie nodig is. Direct na de behandeling kunt u alle dagelijkse bezigheden weer gewoon oppakken. De kans op bijwerkingen is dan ook minimaal.

Liposuctie zonder snijden, vet verwijderen met injecties

Heeft u al eens gehoord van de mogelijkheid om vet te verwijderen met behulp van injecties? Met injecties wordt een vloeistof in het vetweefsel ingebracht, wat de vetcellen zal verwijderen. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om resultaat te kunnen zien. De cryolipolyse wordt vaker toegepast dan deze liposuctie methode zonder snijden, maar het behoort tot sommige klinieken tot de opties. Omdat wij persoonlijk meer een voorstander zijn van vet bevriezen, bieden wij alleen deze behandeling aan om kleine ongewenste vetophopingen kwijt te raken.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposculptuur zonder snijden’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu