fbpx

Liposuctie Amsterdam

Overweegt u een liposuctie in Amsterdam of omgeving? Storende vetophopingen hebben vaak een ding gemeen: ze verschijnen op specifieke plaatsen. U kunt last hebben van vet op uw bovenbenen, uw buik, uw kin en bovenarmen. Op zich is dit niet vreemd en u bent zeker niet de enige die hier last van heeft. Pas op het moment dat de extra pondjes uw lichaamscontouren verstoren, gaat u op zoek naar een oplossing. Liposuctie in Amsterdam bij Acura Medisch Centrum is een geschikte behandeling als zowel sporten en diëten u niet helpen de laatste vetophopingen kwijt te raken. Liposuctie geeft u verbeterde lichaamscontouren, waarbij tijdens de behandeling hardnekkig vet wordt verwijderd.

Liposuctie in Amsterdam?
Liposuctie in Amsterdam?
Liposuctie in Amsterdam of omgeving voor goed behandelbare vetophopingen

Plaatselijke vetophopingen kunnen een storend effect hebben. Zeker als u alles heeft gedaan om ze kwijt te raken, kunt u zich irriteren aan uw eigen lichaamscontouren. Liposuctie kan in dergelijke situaties voor verbetering zorgen. Dankzij de ingreep wordt het probleemgebied behandeld en in een beter evenwicht met uw lichaam gebracht. Als u vervolgens na de liposuctie in Amsterdam uw gezonde, actieve levensstijl blijft combineren met een gevarieerd en gezond voedingspatroon, worden de effecten verder geoptimaliseerd. In tegenstelling tot wat nog vaak wordt gedacht is een liposculptuur behandeling geen manier om snel en makkelijk af te vallen. Mannen en vrouwen die lijden aan overgewicht of obesitas komen doorgaans niet in aanmerking voor de intensieve ingreep. Liposuctie is een cosmetisch chirurgische ingreep, die er op gericht is u betere lichaamscontouren te geven.

Verbeter uw figuur met liposuctie in Amsterdam

Met een liposuctie behandeling worden ongewenste vetophopingen verwijderd. Het is een cosmetisch chirurgische ingreep die u uit laat voeren door ervaren artsen. De privékliniek van Acura Medisch Centrum in Weert is daartoe de aangewezen behandellocatie. Liposuctie en liposculptuur behandelingen worden door de artsen van Acura Medisch Centrum uitgevoerd met de hoogwaardige LipoSelection van Vaser. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ultrasone geluidsgolven om het opgehoopte vet vloeibaar te maken. Liposuctie wordt onder bij ons altijd onder volledige verdoving uitgevoerd. Als de verdoving is ingewerkt, worden kleine incisies in het probleemgebied aangebracht. Een verdovende vloeistof wordt vervolgens ingespoten. Daarna wordt de Vaser methode toegepast. Het voordeel van de innovatieve techniek is dat de kans op beschadigingen van uw bloedvaten en zenuwen tot een minimum wordt beperkt. Het herstelproces verloopt bij een liposuctie behandeling met de Vaser methode doorgaans vlot. Samen met u streeft de behandelend arts naar betere lichaamsproporties, zodat uw figuur verbetert.

Liposuctie in Amsterdam of omgeving is een veilige cosmetische ingreep

Liposuctie is een beproefde cosmetisch chirurgische ingreep. De behandeling behoort tot één van de meest uitgevoerde chirurgische behandelingen in Nederland en België. Slechts in uitzonderlijke gevallen doen zich blijvende complicaties voor. Behandelingen die met de Vaser methode worden uitgevoerd, hebben een minimale kans op bijwerkingen. Door de warmte die onderhuids wordt afgegeven, trekt de huid in het behandelde gebied beter samen. Dit heeft een soepel eindresultaat tot gevolg. Toch is er altijd een mogelijkheid op bijwerkingen, dit is overigens bij elke cosmetische en chirurgische behandeling het geval. Deze meest voorkomende en tijdelijke bijwerkingen zijn bloeduitstortingen, zwellingen van de huid en onregelmatigheden in de huid. Voorafgaand aan de liposuctie behandeling krijgt u van de behandelend arts tips, adviezen en instructies die de kans op complicaties verkleinen. Van belang is dat u ruim voor de geplande liposuctie behandeling stopt met roken en dit ook in de weken na de ingreep zoveel mogelijk vermijdt.

Voor- en nadelen van liposuctie in Amsterdam

Liposuctie in Amsterdam in een intensieve behandeling die zowel voor- als nadelen heeft. De voordelen zijn onder meer het feit dat de ingreep mooie en natuurlijke resultaten geeft. Zo kan de ingreep vlot en veilig worden uitgevoerd en verloopt het herstel vlot. Tijdens de behandeling wordt het vet met uiterst fijne canules afgezogen, waardoor er minder bloeduitstortingen ontstaan en de napijn tot een minimum wordt beperkt. Na een korte bijkomperiode kunt de u kliniek dezelfde dag verlaten en thuis rustig herstellen. Het is mogelijk om uw eigen vet op andere plaatsen in te brengen. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Op deze manier is een borstvergroting met eigen vet of een bilvergroting met eigen vet mogelijk.
Tegenover de voordelen staan ook enkele nadelen. Zeker als er meerdere zones behandeld worden, zullen er meerdere verdovende injecties gezet worden. De behandeling wordt echter onder volledige verdoving uitgevoerd. Hierdoor maakt u van de ingreep zelf vrijwel niets mee. Net zoals iedere andere medische en cosmetische behandeling kunnen zich complicaties en bijwerkingen voordoen. Slechte wondgenezing, een allergische reactie op de gebruikte verdovingsmiddelen of langdurige zwellingen zijn hiervan voorbeelden.

Uitstekende resultaten met de liposculptuur behandeling

De liposculptuur behandeling heeft uitstekende resultaten, die verbeterd kunnen worden door rekening te houden met een aantal instructies. Uw lichaam heeft na de ingreep tijd nodig om te herstellen. Uiteraard is er na de ingreep enig resultaat. Tijdens de dagen, weken en maanden na de ingreep wordt het eindresultaat steeds beter zichtbaar. Er is een significante afname van vetweefsel te zien bij de behandelde gebieden. Uw lichaamscontouren worden strakker. Over het algemeen is het resultaat van een liposuctie in Amsterdam of omgeving na zes maanden echt goed zichtbaar. Het kan meerdere maanden duren voor de zwellingen helemaal zijn weggetrokken. Maakt u zich hierover geen zorgen. Het hoort bij het herstel van de ingreep.

Meer weten over liposuctie in Amsterdam of Weert?

De moderne privékliniek van Acura Medisch Centrum in Weert en ligt op een locaties die zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer bereikbaar is. Parkeren is geen probleem. U kunt telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Daarnaast is de kliniek zowel online als per e-mail bereikbaar.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een liposuctie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Amsterdam’ een consult inplannen voor een liposuctie of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu