fbpx

Liposuctie armen

Overweegt u een liposuctie van de armen? Dikke bovenarmen. U wordt er niet graag mee geconfronteerd. Het is een probleem dat zich vaker bij vrouwen dan bij mannen voordoet. En hoe zeer u ook uw best doet om uw hangende armen strakker te krijgen, het lukt helaas niet altijd. Als regelmatig bewegen, actief sporten en een gevarieerd voedingspatroon de overtollige vetophopingen niet verminderen, kunt u een arm liposculptuur of liposuctie armen overwegen. Dikke bovenarmen verdwijnen hierdoor en u krijgt er mooie, slanke armen voor terug.

Liposuctie armen.
Liposuctie armen.
Arm liposculptuur – liposuctie armen

Heeft u dikke bovenarmen? Er is geen enkele reden om met een ontevreden of zelfs schaamtegevoel over uw armen rond te blijven lopen. Het is een bekend gegeven dat ondanks veel sporten en een gezonde leefstijl het overtollige vet bij de bovenarmen niet altijd helemaal of onvoldoende verdwijnt. Slappe, hangende bovenarmen zijn hiervan vaak een gevolg. Als uw huid nog elastisch is, kunt u een cosmetische ingreep zoals een arm liposculptuur of een arm liposuctie overwegen. De behandeling wordt al jaren naar volledige tevredenheid en met uitstekende resultaten wereldwijd toegepast. Een ingreep als liposuctie van de armen is erop gericht om overtollig vet te verwijderen. Dit gebeurt met behulp van fijne canules die via kleine incisies worden ingebracht. De hoeveelheid vet die wordt weggezogen verschilt per persoon.

Slanke bovenarmen met een liposuctie armen

De liposuctie brengt de contouren van uw bovenarmen terug in evenwicht met uw lichaam. Verwacht echter niet dat een arm liposuctie een makkelijke manier is of een alternatief om af te vallen en gewicht te verliezen. Liposuctie van de armen is er als behandeltechniek op gericht om uw armen mooier te maken. Voorafgaand aan de ingreep vindt een uitgebreid intakegesprek bij een ervaren cosmetisch arts plaats. Uw bovenarmen worden bekeken en de arts is geïnteresseerd in uw wensen en verwachtingen van de arm liposuctie. Uw gezondheid wordt besproken, waarbij aandacht wordt besteed aan eventueel medicijngebruik en uw bekendheid met eventuele chronische aandoeningen. U krijgt vervolgens uitleg over het verloop van de liposculptuur behandeling aan de armen. De ingreep wordt uitgevoerd onder sedatie. Nadat de verdoving is ingewerkt, maakt de cosmetisch chirurg een aantal kleine incisies. Vervolgens wordt verdovende vloeistof. De arts zuigt het vet met behulp van een dunne canule op, hierbij wordt gestreefd naar symmetrische resultaten en lichaamsproporties die met elkaar in verhouding zijn. De incisies worden afgeplakt en verbonden met een drukverband. U kunt kort na de liposculptuur behandeling de kliniek verlaten.

Herstel en resultaten liposuctie armen

Na de ingreep begint de herstelperiode. Kort na het verwijderen van het vet heeft u al zichtbare resultaten. Het is belangrijk om het drukverband te laten zitten, volgens de instructies van de cosmetisch arts. Door de druk van het verband of de bandage krijgen de verschillende huidlagen kans op mooi met elkaar te verkleven. De eerste dagen kan er nog verdovingsvloeistof uit de incisies lekken en voelen de armen soms een beetje blauw en beurs aan. Dit zijn normale verschijnselen die uit zichzelf verminderen, totdat ze uiteindelijk zijn verdwenen. Als u het de eerste dagen na de arm liposculptuur rustig aan doet, kunt u vanzelf uw werkzaamheden en activiteiten langzaamaan hervatten. Sportieve activiteiten, zwemmen en het bezoeken van een sauna dient u een aantal weken op een laag pitje te zetten. Het uiteindelijke resultaat wordt na een aantal maanden bereikt. U ziet dan een opmerkelijk verschil en uw dikke bovenarmen zijn veranderd in mooie slanke armen die in lijn zijn met uw lichaamscontouren.

Voor- en nadelen liposuctie armen

Als u zich stoort aan uw dikke bovenarmen en alles heeft geprobeerd om af te rekenen met het ongewenste overtollige vet, kan een liposuctie behandeling uitkomst bieden. Het is een veilige ingreep met een relatief kleine kans op risico’s en bijwerkingen. De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend en bovendien blijvend. Daar staat tegenover dat het een behandeling is die door zorgverzekeraars meestal niet vergoed wordt. Om de resultaten zichtbaar te houden, is het belangrijk dat u grote gewichtsschommelingen vermijdt. Geadviseerd wordt om na een liposuctie regelmatig te bewegen en te kiezen voor een gevarieerde voedingswijze.

Is een liposuctie armen ook voor u geschikt?

Overweegt u om iets te laten doen aan uw bovenarmen, waar u zich al langere tijd aan stoort? Een liposuctie kan ook uw lichaamscontouren verbeteren. Laat u informeren door de ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en geeft u meer inzicht in de mogelijkheden en resultaten die met deze veilige behandeltechniek bereikt worden. U vindt Acura Medisch Centrum in Amsterdam en Weert. Een interessant alternatief voor de liposculptuur kan de cryolipolyse behandeling zijn. Er wordt hierbij ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie armen’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu