Liposuctie billen of kont

Overweegt u een liposuctie van de billen of kont? Het lukt niet bij iedereen om met een combinatie van afvallen en sporten plaatselijke vetophopingen kwijt te raken. Uw billen zijn typisch zo’n plaats waar overtollig vet zich ophoopt om zich uiterst moeilijk te laten verwijderen. Dit kan tot gevolg hebben dat uw billen niet meer in verhouding zijn met de rest van uw lichaam en u hierdoor lichamelijke en psychische ongemakken ervaart. Met behulp van een liposculptuur of liposuctie billen of kont wordt het onderhuidse vet verwijderd en krijgt u contouren die in verhouding zijn met uw lichaam.

Liposuctie billen of kont.
Liposuctie billen of kont.
Bilverkleining, liposuctie billen of kont

Liposuctie resultaten zijn persoonlijk en lopen uiteen. Als uw huid nog over voldoende elasticiteit beschikt en de billen niet te veel afhangen is een liposuctie een geschikte behandeling. Daarnaast wordt, om uw geschiktheid voor de ingreep te bepalen, gekeken naar uw gezondheid en medicijn gebruik. Medicijnen zoals bloedverdunners en aspirine kunnen niet vlak voor of tijdens de liposculptuur gebruikt worden. De arts geeft u een doseringsschema, waarbij wordt aangegeven wanneer u uw normale medicijn gebruik kunt hervatten. Wist u trouwens dat de adviezen en tips die cosmetisch artsen geven voor een billen liposuctie uw herstellen bevorderen en de kans op bijwerkingen verkleinen? Naast het bespreken van uw gezondheid wordt tijdens een intakegesprek uitgelegd hoe de bilverkleining of liposuctie kont wordt toegepast. Bij deze ingreep kan gekozen worden voor een verdoving door middel van sedatie of een plaatselijke verdoving. Via een aantal kleine sneetjes of incisies, die in uw bilplooien worden geplaatst, wordt verdovende vloeistof ingespoten. Daarna wordt met de Vaser techniek een sonde ingebracht waarmee geluidsgolven het vet vloeibaar maken. De vetcellen kunnen eenvoudig en efficiënt worden weggezogen met een fijne canule. Eens de vetcellen verwijderd zijn komen ze niet meer terug. Dat betekent dat de resultaten van een liposculptuur behandeling blijvend zijn.

Strakke resultaten liposuctie kont of billen

U dient op een redelijk constant gewicht te blijven om het resultaat van de liposuctie te behouden. Geadviseerd wordt om regelmatig te bewegen, een aangename sport uit te kiezen en uw lichaam in conditie te houden. Als u dit doet in combinatie met een afwisselend en verantwoord voedingspatroon dan blijven gewichtsschommelingen vaak achterwege. De resultaten van de liposculptuur of bilverkleining zijn niet direct na afloop van de liposuctie kont optimaal. Uw lichaam moet herstellen van de ingreep en de eerste weken kan dit gepaard gaan met zwellingen aan de billen. Na zo’n drie tot zes maanden is het eindresultaat optimaal. In de tussenliggende periode doet u het de eerste week tot tien dagen rustig aan en draag u een elastische broek om blauwe plekken en zwellingen te beperken. Wees voorzichtig met zware lichamelijke arbeid en intensief sporten. Neem de tijd om uw dagelijkse activiteiten langzaamaan te hervatten. Overhaast niets. U voelt zelf aan wanneer u voldoende bent hersteld om uw normale routine op te pakken.

Kont of bil Liposuctie goedkoop?

Als u een liposculptuur overweegt, is het raadzaam om prijzen en mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Cosmetische ingrepen zijn doorgaans niet goedkoop en met een degelijke vergelijking kunt u uw voordeel doen. De prijzen voor liposuctie lopen uiteen en elke behandelaar hanteert eigen tarieven. Let bij het bestuderen van de prijzen op de inhoud van de behandeling. Welke techniek wordt toegepast? Is er sprake van sedatie of een plaatselijke verdoving? Hoe is de nazorg geregeld? Zijn er eventueel bijkomende kosten? Een op het zicht aantrekkelijk goedkope aanbieding kan vaak met de nodige extra’s alsnog duur uitpakken. Acura Medisch Centrum hanteert heldere tarieven met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

De behandeltarieven zijn compleet en volgen op een persoonlijk behandelvoorstel dat u van de cosmetisch arts ontvangt. Het is daarnaast mogelijk om een behandeling in termijnen te betalen. Om dit mogelijk te maken wordt er samengewerkt met een kredietmaatschappij. Let op dat u bij het afsluiten van een geldlening extra kosten, waaronder rente, verschuldigd bent.

Gespecialiseerde liposuctie kont

Overweegt om uw billen te laten verkleinen met behulp van een liposculptuur? De behandeling biedt prima resultaten en na de herstelperiode heeft u weer billen die in verhouding zijn met de rest van uw lichaam. De ervaren artsen van Acura Medisch Centrum nodigen u graag u voor een vrijblijvend intakegesprek in Amsterdam of Weert. Tijdens het gesprek heeft u de gelegenheid om vragen te stellen die betrekking hebben op de ingreep en de resultaten die in uw situatie verwacht kunnen worden. De artsen leggen u de behandeling nauwkeurig uit en besteden daarbij ruim aandacht aan eventuele risico’s en bijwerkingen die een liposuctie heeft. Een afspraak maakt u telefonisch of door een e-mail te sturen. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie billen of kunt’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu