fbpx

Liposuctie in Eindhoven

Gezond eten, regelmatig sporten en actief bezig zijn. Het zijn helaas geen garanties om overtollig vet kwijt te raken. Hoe goed u ook uw best doet, plaatselijke vetophopingen kunnen hardnekkig zijn. Liposuctie in Eindhoven of omgeving is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De behandeling biedt een mogelijkheid om het overtollige vet blijvend te verwijderen. Acura Medisch Centrum is gespecialiseerd in de liposuctie behandeling en heeft klinieken in Amsterdam en Weert.

Liposuctie in Eindhoven?
Liposuctie in Eindhoven?
Verfijnde en hoogwaardige liposuctie in Eindhoven of omgeving

Het bereiken van uw ideale lichaamsgewicht en bijpassende lichaamscontouren lukt niet altijd met alleen diëten en sporten. Hinderlijke zwembandjes, dikke heupen en bovenbenen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gebieden waar plaatselijke vetophopingen voor kunnen komen. Een liposuctie biedt uitstekende resultaten. Met behulp van verfijnde apparatuur en een hoogwaardige behandelmethode wordt het overtollige vet verwijderd. Vet dat verwijderd is, komt het niet meer terug. De behandeling is een van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland en is daarom één van de veiligste cosmetische ingrepen. U krijgt natuurlijke lichaamscontouren, waarbij van plaatselijke vetophopingen geen sprake meer is. Liposuctie in Eindhoven of omgeving is niet bedoeld als relatief eenvoudige manier om af te vallen en gewicht te verliezen. Als er sprake is van overgewicht of obesitas, wordt een andere behandeling geadviseerd.

Uitstekende resultaten met liposuctie behandelingen

Acura Medisch Centrum bereikt met de Vaser methode uitstekende resultaten bij liposculptuur behandelingen. Voor een liposuctie kunt u bij de Acura privékliniek in Weert terecht. Tijdens een intakegesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken. De ervaren cosmetisch arts bekijkt de storende vetophopingen en legt de innovatieve behandeltechniek uit. Net zoals bij een standaard liposuctie vindt de ingreep plaats onder volledige verdoving plaats. Kleine incisies worden tijdens de ingreep gemaakt, waarin een verdovende vloeistof wordt gespoten. Daarna worden dunne buisjes ingebracht die ultrasone geluidsgolven verspreiden. Hierdoor wordt het vet vloeibaar gemaakt en kan dit met fijne canules uitstekend worden weggezogen. De Vaser methode, met ultrasoon geluid, beperkt de kans op beschadiging van onder meer bloedvaten en zenuwen die in het te behandelen gebied aanwezig zijn. Het herstel van liposuctie verloopt voorspoedig en uw figuur verbetert.

Verbeter uw lichaamscontouren met liposuctie

De eerste resultaten van de liposuctie behandeling zijn een aantal dagen na de ingreep zichtbaar. In de loop van de weken en maanden wordt het eindresultaat steeds beter zichtbaar. Het verloop verschilt van persoon tot persoon. Om uw lichaamscontouren weer mooi te maken, is het belangrijk om kort na de liposuctie behandeling weer te gaan bewegen. Begin eerdaags met wandelen door uw huis. Dit kunt u opbouwen tot een volledige wandeling. Daarnaast is het belangrijk om de elastische broek en/of bandages te dragen. Deze geven ondersteuning en druk, waardoor uw huid in staat wordt gesteld aan de onderlaag te kleven. Het vermindert daarnaast de zwellingen. Bloeduitstortingen en zwellingen in het behandelde gebied zijn normale verschijnselen na de liposuctie. De blauwe plekken trekken in de dagen na de ingreep langzaam weg. Zwellingen kunnen langer zichtbaar zijn. Vetcellen die verwijderd zijn, komen niet meer terug. Het wordt aangeraden om een constant gewicht te hebben en behouden.

Liposuctie consult in Eindhoven of omgeving?

De privékliniek van Acura Medisch Centrum in Weert is vanuit Eindhoven eenvoudig te bereiken. Overweegt u een liposuctie om overtollige vetophopingen te laten verwijderen? Iedere cosmetische behandeling begint met een intakegesprek. Laat uzelf door de cosmetisch artsen vrijblijvend adviseren over liposuctie met de Vaser methode. Afhankelijk van het aantal zones dat u wilt laten behandelen, brengt de arts een persoonlijk behandelvoorstel uit. Het kan voorkomen dat een andere cosmetische ingreep beter aansluit bij uw situatie. Artsen streven samen met u naar de best mogelijke resultaten. Om dit te kunnen realiseren, is informatie over uw algemene gezondheid en medische achtergrond van onmisbaar belang. Neem dit mee tijdens het intakegesprek in Weert.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een liposuctie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie in Eindhoven’ een consult inplannen voor een liposuctie of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu