Liposuctie flanken

Overweegt u een liposuctie van de flanken? Hardnekkige vetophopingen lijken een voorkeur te hebben voor plaatsen waar ze extra opvallen. Uw buik, bovenbenen, heupen en flanken zijn hiervan prima voorbeelden. Veel mensen herkennen zich hierin. Bij een aantal mensen kunnen deze vetophopingen storende vormen aannemen en de lichaamsverhoudingen verstoren. Liposculptuur en/of een liposuctie flanken herstelt de verhouding en geeft uw lichaam een betere uitstraling.

Liposuctie flanken.
Liposuctie flanken.
Hardnekkig vet verwijderen met liposuctie van uw flanken

Heeft u alles geprobeerd om het opgehoopte vet op uw flanken te verwijderen? Blijft het gewenste resultaat ondanks sporten en gezond eten uit? Met een flanken liposculptuur kan het overtollige vet op effectieve wijze verwijderd worden. Liposuctie flanken is echter geen behandeling om snel af te vallen. Liposculptuur is bedoeld als behandeling om de contouren van uw lichaam te herstellen. Zeker in gevallen van overgewicht en obesitas kan liposuctie pas worden ondergaan als u zelfstandig voldoende kilo’s bent afgevallen. Bij een gezond BMI biedt liposuctie van de flanken een prima oplossing voor die laatste hardnekkige vetophopingen. Uw geschiktheid zal door een ervaren arts bekeken worden. In sommige gevallen kan een arts een andere behandeling voorstellen.
De liposuctie zelf wordt uitgevoerd onder lichte sedatie. U ervaart geen pijn tijdens de behandeling. Om het vet succesvol te kunnen verwijderen, worden een aantal incisies aangebracht. De arts spuit een zekere hoeveelheid verdovingsvloeistof in, waardoor het vet makkelijker verwijderd kan worden. Nadat de vloeistof is ingewerkt, wordt het overtollige vet met een canule opgezogen. Al met al is het een kortdurende ingreep die gemiddeld 1,5 tot 2 uur in beslag neemt. Na de liposculptuur of liposuctie flanken worden de incisies afgeplakt en draagt u een elastische broek of drukkleding. Het is belangrijk om deze drukkleding te dragen volgens voorschrift van de arts, het gaat zwellingen en blauwe plekken tegen. Om de huidlagen aan elkaar te laten kleven heeft uw lichaam baat bij een aantal dagen rust. U hoeft niet stil te zitten en lichte werkzaamheden kunt u snel hervatten. De eerste dagen is het normaal dat u een blauw en beurs gevoel ervaart. Dit gevoel verbetert en verdwijnt vanzelf. Kort na de liposculptuur kunt al een verbetering van uw figuur zien.

Liposuctie flanken ervaringen

De resultaten die met een liposculptuur behandeling bereikt worden zijn uitstekend. Veel mensen zijn tevreden met het eindresultaat. Het eindresultaat is vaak ook gelijk een motivatie om te blijven bewegen en niet te veel gewichtsschommelingen door te maken. De verwijderde vetcellen komen niet meer terug. Dat betekent echter niet dat de overige vetcellen zich niet opnieuw kunnen ontwikkelen. Deze hopen zich dan op andere plaatsen, waar ze niet zijn verwijderd, op waardoor de verhoudingen verstoord worden. Veel informatie over het bereiken en behouden van een resultaat leest u in liposuctie ervaringen van anderen. Handige tips en motiverende berichten geven soms net dat extra zetje om lekker te gaan sporten en te blijven genieten van uw verbeterde figuur. Zoek daarbij ook naar liposuctie flanken voor en na foto’s. U zult verbaasd zijn over de resultaten die met de ingreep bereikt worden.

Liposculptuur flanken prijzen

Een punt van aandacht bij de keuze voor een cosmetische ingreep zoals een liposuctie is het kostenplaatje. Zorgverzekeraars vergoeden slechts in uitzonderlijke gevallen en alleen als er sprake is van een medische noodzaak de kosten voor cosmetische behandeling. Als u al in aanmerking komt, heeft u de nodige medische verklaringen en bewijzen nodig voordat de vergoeding wordt toegekend. Dat maakt dat cosmetische behandelingen bijzonder kostbaar zijn. Om toch uw voordeel te kunnen doen, kunt u vooraf de prijzen van liposuctie behandelingen met elkaar vergelijken. De prijzen variëren per kliniek en lopen sterk uiteen. Als u prijzen vergelijkt let dan op wat u precies wordt aangeboden. Zijn de genoemde prijzen inclusief plaatselijke verdoving of sedatie? Is nazorg onderdeel van hetgeen een behandelaar u aanbiedt? Acura Medisch Centrum biedt complete zorg voor een competitieve prijs. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

Daarnaast is het mogelijk om een behandeling in termijnen te betalen. De kliniek werkt samen met een kredietmaatschappij. Zo kunt u de gewenste ingreep ondergaan zonder dat u direct het volledige bedrag dient te betalen. De kredietmaatschappij rekent onder meer rentekosten over het geleende bedrag. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Meer informatie over de liposculptuur?

Bent u benieuwd of uw hardnekkige vetophopingen met liposculptuur verwijderd kunnen worden? Maak een afspraak voor een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum. De artsen informeren u over de ingreep, de mogelijkheden en de resultaten die u kunt verwachten. Aan de hand van voor en na foto’s worden reeds bereikte resultaten getoond. U bent van harte welkom in onze kliniek in Weert.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie flanken’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu