Liposuctie gezicht

Overweegt u een liposuctie van het gezicht? Naarmate we ouder worde,n is het niet vreemd om een paar kilo aan te komen. De huid in uw gezicht wordt daarmee voller en wat ronder. Waar u vroeger een strakke kaaklijn had, is deze lijn tegenwoordig vaak iets minder goed zichtbaar en uw eens zo strakke huid hangt er wat verslapt bij. Deze problemen kunnen op relatief eenvoudige wijze verholpen worden. Na een liposuctie behandeling heeft uw gezicht weer een frisse, jeugdige uitstraling. Liposculptuur of liposuctie gezicht kan toegepast worden bij onder meer een afhangende onderkin en hamsterwangen.

Liposuctie gezicht.
Liposuctie gezicht.
Strakke kaaklijn met liposuctie gezicht

De ene vetophoping laat zich wat eenvoudiger verwijderen dan de andere. Een gezonde levensstijl kan hierbij helpen. Sporten in combinatie met een gezond afwisselend voedingspatroon verwijdert ongewenst vet helaas niet altijd. Sommige vetophopingen zijn hardnekkig en gaan ook na diëten en sporten niet weg. Uw kaaklijn is hiervan een goed voorbeeld. Uiteraard spelen erfelijke factoren en het natuurlijke verouderingsproces hierbij ook een rol, maar overtollig vet kan op deze plaats lang standhouden. Liposuctie biedt een goede oplossing. Uw kaaklijn wordt door het afzuigen van het overtollige vet weer strak, wat resulteert in een frisse uitstraling. Datzelfde geldt ook voor liposuctie hamsterwangen. Uw gezicht krijgt haar natuurlijke contouren weer terug. Liposculptuur is een relatief veilige cosmetische ingreep, met een kleine kans op risico’s en bijwerkingen. Als u zich houdt aan de adviezen van de behandelend arts, verloopt het herstel vlot en geniet u van blijvende resultaten.

Natuurlijke contouren met liposculptuur gezicht

De liposuctie geeft uw gezicht de natuurlijke contouren terug. De behandeling wordt voornamelijk met een plaatselijke verdoving uitgevoerd. Indien u erg opziet tegen te behandeling dan kan in overleg met de cosmetisch arts ook voor een roesje gekozen worden. Via een aantal kleine incisies wordt verdovende vloeistof ingespoten. Het duurt even voordat deze middelen werken, waarna de arts het vloeibaar maakt met behulp van het geavanceerde Vasersysteem. Via een fijne canule wordt het vet vervolgens opgezogen. Vetcellen die verwijderd zijn, komen niet meer terug. De ingreep biedt blijvende resultaten. Na afloop van de gezicht liposculptuur kunt u een beurs gevoel hebben. De eerste week na de ingreep is het de bedoeling dat u een drukmasker draagt. Hierdoor worden zwellingen en blauwe verkleuringen tot een minimum beperkt. Tijdelijke verschijnselen als lichte zwellingen en napijn verdwijnen snel. Geadviseerd wordt om het in de eerste twee weken na de liposuctie rustig aan te doen. Uw werkzaamheden kunt u geleidelijk aan hervatten. Zware lichamelijke werkzaamheden en intensief sporten kunnen hervat worden op advies van de behandelend arts. Na zes tot negen maanden zijn de resultaten optimaal en straalt uw gezicht als nimmer tevoren.

Liposuctie gezicht prijs

Overweegt u om het overtollige vet bij bijvoorbeeld uw kin te laten verwijderen, maar houdt de prijs u tegen? Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

Als u de prijzen voor liposuctie gezicht behandelingen vergelijkt, zult u zien dat dit een zeer betaalbare prijs is. Prijzen en liposuctie ervaringen vergelijken is sowieso onderdeel van een goede voorbereiding. Weten wat er te koop is en wat u van een behandeling kunt verwachten. Vraag bij meerdere behandelaars een prijsopgave aan en neem de tijd om deze naast elkaar te leggen. Hoe wordt een behandeling uitgevoerd? Welke zorg is bij het genoemde tarief inbegrepen? Hoe is de nazorg geregeld? Vergelijken is meer dan alleen het kijken naar de totaal prijs onder de streep. Bovendien kunt u soms een aardig voordeel behalen door te vergelijken. Als u weet dat liposuctie kosten niet automatisch door uw zorgverzekeraar worden vergoed, zoekt u naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Acura Medisch Centrum kunt u rekenen op hoogwaardige zorg en behandeling door ervaren artsen die op de hoogte zijn van de nieuwste behandeltechnieken. U bent in vertrouwde handen.

Liposuctie gezicht ervaringen en resultaten

Een cosmetische behandeling aan en in uw gezicht kan ingrijpend zijn. Voordat u een weloverwogen keuze maakt, bent u benieuwd naar de resultaten die bereikt zijn. Ervaringen van liposuctie gezicht behandelingen worden geregeld met voor en na foto’s gepubliceerd. Meelezen op een liposuctie forum kan eveneens interessant zijn. Vaak vindt u hier een antwoord op de vragen die u heeft, waardoor u tijdens een intakegesprek bij een cosmetisch arts in staat bent gerichte vragen te stellen. U kunt ook een afspraak maken voor een informatief gesprek bij Acura Medisch Centrum. Tijdens het gesprek krijgt u meer informatie en uitleg over een liposuctie behandeling. Bereikte resultaten worden getoond aan de hand van voor en na foto’s van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Bent u benieuwd of een liposuctie uw gezichtscontouren verbeterd? De kliniek is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie gezicht’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu