Liposuctie hals

Overweegt u een liposuctie van de hals? Niemand staat te springen bij een storende onderkin. Veroudering en huidverslapping geven uw gezicht een oudere uitstraling en daar komt dan bij sommigen ook nog een dubbele kin bij. U probeert er alles aan te doen om de kin weg te krijgen, maar soms helpt sporten en gezond eten niet. Het overtollige vet is hardnekkig en laat zich niet zomaar verwijderen. Liposculptuur of hals liposuctie is een relatief veilige behandeling waarmee u de onderkin succesvol te lijf kunt gaan.

Liposuctie hals.
Liposuctie hals.
Liposuctie hals en onderkin

Diverse factoren zijn van invloed op het ontstaan van een onderkin. Het meest voor de hand liggende feit is ouder worden. Ouder worden doen we allemaal. Alleen zijn niet bij iedereen de tekenen van het ouder worden zichtbaar door het uitzakken van de huid. Uw huid verliest in de loop der jaren elasticiteit waardoor uw hals gaat uitzakken en een onderkin kan ontstaan. Zowel mannen als vrouwen storen zich hier aan en zoeken naar mogelijkheden om weer een jeugdige uitstraling te hebben. Als sporten, gezond leven en speciale oefeningen niet helpen dan kan een behandeling zoals een hals liposculptuur of liposuctie hals uitkomst bieden. Vaak gaat er een lange periode van onzekerheid en stress aan een cosmetische behandeling vooraf. Het is een ingrijpende beslissing en bovendien een ingreep die u niet dagelijks uit laat voeren. Het succes van een hals liposculptuur zit in het juiste verwachtingspatroon en de ervaring van de arts die de behandeling uitvoert.

Mooie halslijn met liposuctie hals

Niets is zo persoonlijk als een hals liposuctie. Iedereen heeft andere verwachtingen en deze kunt u tijdens een intakegesprek naar voren brengen. Een cosmetisch arts bespreekt met u graag de mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt van hetgeen liposuctie voor uw hals kan betekenen. De huid in het te behandelen gebied moet nog voldoende elastisch zijn om voor liposuctie in aanmerking te komen. Is dit niet het geval dan kan een arts u een andere behandeling zoals een halslift adviseren. Afhankelijk van de mogelijkheden die passen bij uw situatie stelt de arts een behandelplan op en worden zowel de voor- als nadelen van de liposuctie hals met u besproken. Overigens is liposuctie een uiterst veilige ingreep die uitstekende resultaten biedt. Toch kan er sprake zijn van tijdelijke bijwerkingen waaronder blauwe plekken en zwellingen. De eventuele risico’s van de liposculptuur worden uitvoerig besproken tijdens het intakegesprek.

Kortdurende ingreep liposculptuur hals

De liposculptuur zelf wordt nauwkeurig gepland. Voorafgaand aan de ingreep wordt uw huid afgetekend en neemt de arts het behandelplan nogmaals door. Vervolgens volgt er een lichte sedatie. Via een aantal kleine incisies wordt verdovende vloeistof ingespoten. Met behulp van het Vasersysteem worden de vetcellen vloeibaar gemaakt, waarna ze met een kleine canule worden afgezogen. De incisies zijn zo klein dat hechten vaak niet wordt gedaan, waardoor een mooiere genezing wordt bereikt, afplakken is voldoende. Kort na de ingreep kan er nog vloeistof uit de incisies lekken. Maakt u zich hierover geen zorgen, dit is tijdelijk en een normaal verschijnsel na een hals liposculptuur. Om zwellingen zoveel mogelijk te beperken draagt u de eerste week na de ingreep een bandage. Uw huid krijgt zo de kans optimaal te herstellen en de huidlagen kunnen aan elkaar kleven. U kunt al snel uw dagelijkse activiteiten en werkzaamheden hervatten. De behandelend cosmetisch arts geeft u hierover meer informatie.

Blijvende resultaten hals liposculptuur

Liposuctie resultaten van de hals zijn niet onmiddellijk na de ingreep zichtbaar. Een eerste verbetering wordt duidelijk als de zwellingen beginnen weg te trekken. Voordat het uiteindelijke resultaat is bereikt, zijn drie tot zes maanden verstreken. U heeft een strakke halslijn en van een onderkin is geen sprake meer. Liposuctie geeft blijvende resultaten. Dat neemt niet weg dat het verouderingsproces gewoon door gaat, dit kan helaas niet gestopt worden. Als u bewust leeft met daarbij een verantwoord voedingspatroon en geen grote gewichtsschommelingen dan blijven de resultaten mooi. De verwijderde vetcellen komen immers niet terug.

Is een liposuctie van de hals ook iets voor u?

Stoort u zich aan een afgezakte huid in uw hals? Krijgt u het overtollige vet in de halsstreek ondanks sporten en gezond eten niet weg? Bent u benieuwd wat een liposculptuur u te bieden heeft? Acura Medisch Centrum staat bekend om uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de hoge mate van zorg- en dienstverlening. Zowel de behandelend artsen als de professionele medewerkers heten u van harte welkom in de kliniek voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt rekenen op een grote mate van discretie in combinatie met uitstekende liposuctie resultaten. Meer weten? Een afspraak maakt u snel telefonisch of door het onlinecontactformulier in te vullen. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie hals’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu