fbpx

Liposuctie in Alkmaar, Purmerend

Bent u ondanks voldoende lichaamsbeweging, sportieve activiteiten en een verantwoord voedingspatroon ontevreden met uw lichaamscontouren? Ongewenst vet kan soms hardnekkig zijn. Het opgehoopte vet zit op plaatsen zoals uw heupen, uw bovenbenen, uw buik en taille. Liposuctie in Alkmaar, Purmerend of omgeving kan een oplossing zijn om de vetophopingen te verwijderen. Liposuctie of liposculptuur is een veel uitgevoerde cosmetisch chirurgische ingreep voor zowel mannen als vrouwen.

Liposuctie in Alkmaar of Purmerend?
Liposuctie in Alkmaar of Purmerend?
Liposuctie in Alkmaar, Purmerend of omgeving verwijdert overtollig vet

Springt uw buikje in het oog of heeft u last van zogenaamde zwembandjes? Plaatselijke vetophopingen zitten vaak op ongewenste lichaamsdelen. Zeker als u alles heeft geprobeerd om ze kwijt te raken, kunt u zich gaan irriteren aan het aanwezige vet. Liposuctie in Alkmaar, Purmerend of omgeving betekent het wegzuigen van vet. Het is een veilige behandelmethode die wordt toegepast om plaatselijke vetophopingen voorgoed te verwijderen. Zoekt u een methode om snel af te vallen? Dan is liposuctie niet de aangewezen behandeling. Een van de voorwaarden om voor een liposuctie behandeling in aanmerking te komen, is dat uw huid in het probleemgebied soepel is. Huid die last heeft van cellulitis is niet direct geschikt voor liposuctie. De behandelend arts bekijkt uw huid en kan een weloverwogen behandeladvies geven. Zo ondergaat u altijd de cosmetische ingreep die het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit. Voor kleine overtollige vetophopingen kunt u ook een cryolipolyse behandeling overwegen.

Innovatieve liposuctie behandeling bij Acura Medisch Centrum

De moderne privékliniek van Acura Medisch Centrum in Weertwerkt met de innovatieve LipoSelection van Vaser. Liposuctie heeft mede door deze behandeltechniek uitstekende resultaten. De Vaser methode staat bekend om het vlotte herstel. De kans op beschadiging van uw bloedvaten en zenuwen wordt dankzij de techniek tot een minimum beperkt. Waarin verschilt deze behandelmethode van de standaard liposuctie behandeling? De Vaser methode werkt door middel van ultrasone geluidsgolven. Net zoals bij een andere liposuctie behandeling wordt de ingreep onder plaatselijke verdoving of met sedatie uitgevoerd. In de zones waar het vet verwijderd wordt, worden door de arts kleine incisies gemaakt. In deze incisies wordt een verdovende vloeistof gespoten. Na een korte inwerktijd wordt een dunne buis ingebracht die ultrasone geluidsgolven verspreidt. Hierdoor wordt het opgehoopte vet vloeibaar gemaakt en kan het effectief verwijderd worden. De omliggende weefsels blijven intact. Hierdoor is er na een liposuctie waarbij de Vaser methode wordt gebruikt minder last van stijfheid, pijn en blauwe plekken.

Risico beperkende liposuctie

Net zoals bij andere medische en cosmetisch chirurgische ingrepen heeft brengt ook een liposuctie risico’s en kans op bijwerkingen met zich mee. Samen met u streeft de behandelend arts naar een ingreep die zonder complicaties verloopt. Om dit te bewerkstelligen, krijgt u voor de ingreep instructies en adviezen die hierbij kunnen helpen. Deze instructies gelden voor de periode voorafgaand aan de behandeling en de weken daarna. Liposuctie in Alkmaar, Purmerend of omgeving met de Vaser methode is doorgaans een veilige ingreep. Desondanks kunnen zich algemene operatierisico’s voordoen. Hiertoe behoren een slechte wondgenezing, een allergische reactie op de verdovingsmiddelen, het ontstaan van zwellingen en bloeduitstortingen. De meest voorkomende complicaties zijn van voorbijgaande aard. De herstelperiode verloopt veelal vlot als u de bandages en/of elastische broek gebruikt, zoals uitgelegd door de arts.

Intakegesprek LipoSelectionVaser

Overweegt u om met een liposuctiebehandeling uw ongewenste vetophopingen te laten verwijderen? De Vaser methode wordt door Acura Medisch Centrum in Weert met succes toegepast. Bereikte resultaten zijn mooi. Uw lichaamscontouren worden blijvend verbeterd. Meer weten of een afspraak maken voor een intakegesprek? Contact opnemen kan telefonisch of per e-mail. Tijdens het intakegesprek kunt u uw verwachtingen weergeven, vragen stellen en kennis maken met zowel de cosmetisch arts als de kliniek. Er wordt gekeken of liposuctie de ingreep is die het beste bij u past. U ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een liposuctie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Alkmaar, Purmerend’ een consult inplannen voor een liposuctie of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu