fbpx

Liposuctie in Amstelveen, Zaandam

Liposuctie behoort tot één van de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingrepen in zowel Nederland als België. Het is een effectieve operatietechniek om plaatselijke vetophopingen te verwijderen met behulp van innovatieve zuigcanules. Sport u op regelmatige basis, maar lukt het niet om dat vervelende buikje kwijt te raken? Liposuctie in Amstelveen, Zaandam of omgeving wordt door de ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum met een moderne behandelmethode uitgevoerd.

Liposuctie in Amstelveen of Zaandam?
Liposuctie in Amstelveen of Zaandam?
Liposuctie in Amstelveen, Zaandam of omgeving verbetert uw lichaamscontouren

Zowel mannen als vrouwen worden geconfronteerd met een onderkin, dikke (boven)benen en zwembandjes. In uw strijd tegen deze vetophopingen kunt u eindeloos diëten, sporten en trainen. Het resultaat is vaak teleurstellend. Liposuctie biedt een definitieve oplossing en rekent af met de storende vetophopingen. Afhankelijk van de mogelijkheden en uw verwachtingspatroon worden met liposuctie goede resultaten bereikt. U ziet een duidelijke volumevermindering waar de vetophopingen zichtbaar waren en uw lichaamscontouren verbeteren. De behandeling kan met succes worden toegepast op plaatsen als de heupen, uw bovenbenen, uw kin en de boven- en onderbuik. Wilt u afvallen? Dan is liposuctie daarvoor geen geschikte behandeling.

Verschillende termen voor de liposuctie behandeling

Als u een liposuctie behandeling overweegt en informatie zoekt over de ingreep, dan komt u diverse termen tegen. Liposuctie en liposculptuur zijn de meest gebruikte benamingen voor de cosmetische ingreep. De behandeling werd bekend onder de naam liposuctie. Deze benaming is in de loop van de tijd veranderd naar liposculptuur. Beide benamingen hebben dezelfde inhoud als het op de behandeling aankomt. Waar liposuctie vrij vertaald ‘afzuigen van vet’ betekent, heeft liposculptuur een wat vriendelijkere omschrijving ‘vet sculpturen’. Tijdens een liposuctie in Amstelveen, Zaandam of omgeving wordt het vet zowel weggenomen als uw lichaamscontouren gemodelleerd.

Moderne liposuctie behandeling met de Vaser techniek

Bij de moderne privékliniek van Acura Medisch Centrum in Weert werken cosmetisch artsen die jarenlange ervaring hebben met het uitvoeren van liposuctie behandelingen. Mannen en vrouwen worden met succes behandeld. Liposuctie wordt bij Acura Medisch Centrum uitgevoerd met de ultramoderne LipoSelection van Vaser. De Vaser methode werkt met ultrasone geluidsgolven.Hierdoor wordt het overtollige vet eerst vloeibaar gemaakt, zodat het makkelijker verwijderd kan worden. Het voordeel van een liposuctie die met de Vaser methode wordt uitgevoerd, is dat er minder kans is op beschadiging van zenuwen, bloedvaten en bindweefsels. De methode staat bekend om het snelle herstel, waarbij u niet veel last ervaart van stijfheid en/of blauwe plekken.

VaserLipoSelection biedt goede resultaten

Liposuctie in Amstelveen, Zaandam of omgeving waarbij de Vaser methode wordt toegepast, verschilt gedeeltelijk met een ‘standaard’ liposuctie. Ook bij de Vaser methode wordt een verdovende vloeistof in de aangebrachte incisies gespoten. Deze vloeistof helpt het vet vloeibaarder te maken. Na een korte inwerktijd brengt de cosmetisch arts een dunne buis in. Ultrasone geluidsgolven maken het plaatselijk opgehoopte vet vloeibaar, zodat het met ultrafijne zuignaalden kan worden weggezogen. De behandeling zelf is vrijwel pijnloos. Het herstel van de ingreep verloopt meestal vlot, waarbij het belangrijk is om een elastische broek of bandage te dragen. Dit is afhankelijk van de behandelde zones. De druk zorgt ervoor dat uw huid beter vastkleeft aan de onderlaag.

Meer weten over liposuctie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van liposuctie? De moderne privékliniek van Acura Medisch Centrum in Weert is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Contact opnemen kan zowel telefonisch, online als via e-mail. Noteer de vragen over een liposuctie ingreep en neem ze mee naar het intakegesprek. U krijgt van de behandelend arts informatie over de innovatieve behandeltechniek, de mogelijkheden die passen bij uw situatie en een overzichtelijke prijsopgave.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een liposuctie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Amstelveen, Zaandam’ een consult inplannen voor een liposuctie of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu