fbpx

Liposuctie in Helmond, Roermond of Venlo

Plaatselijke vetophopingen komen voor bij een grote groep mannen en vrouwen. Heeft u ook last van hardnekkig vet op plaatsen als uw heupen, bovenbenen, kuiten, kin, bovenarmen of uw rug? Liposuctie in Helmond, Roermond, Venlo of omgeving is een effectieve cosmetische behandeling die opgehoopt vet voorgoed verwijderd.

Liposuctie in Helmond, Roermond of Venlo?
Liposuctie in Helmond, Roermond of Venlo?
Liposuctie is niet dé manier om snel af te vallen

In tegenstelling tot wat nog wel eens wordt gedacht, is liposuctie géén behandeling om snel af te vallen of gewicht te verliezen. Mannen en vrouwen die lijden aan obesitas of die te maken hebben met overgewicht komen in de regel niet in aanmerking voor de liposculptuur behandeling. Liposuctie kan worden toegepast als u ondanks regelmatig sporten en een gezond voedingspatroon last houdt van plaatselijke vetophopingen. U kunt zich gaan storen aan het zichtbaar aanwezige vet. Liposuctie in Helmond, Roermond, Venlo of omgeving verbetert uw lichaamscontouren. De weggezogen vetcellen komen niet meer terug. Komt u na de liposuctie veel in gewicht aan, dan kunnen vetcellen die zijn achtergebleven wel in volume toenemen. Om blijvend trots te zijn op uw verbeterde figuur is het belangrijk om op gewicht te blijven. Meerdere kilo’s kwijtraken kan geen kwaad voor het resultaat. Voor kleine vetophopingen is cryolipolyse wellicht een goede oplossing.

Voor wie is liposuctie in Helmond, Roermond, Venlo of omgeving geschikt?

In de beginperiode van de liposuctie waren het doorgaans jonge mannen en vrouwen die behandeld werden. Met de verfijning en verbetering van de behandeltechnieken kan tegenwoordig een grotere groep mensen van uiteenlopende leeftijden met succes behandeld worden. Uw geschiktheid voor liposuctie kan door een cosmetisch arts geadviseerd worden. Zeker als uw huid voldoende elastisch is en uw verwachtingen realistisch zijn, kan een liposuctie de juiste behandeling zijn. De ingreep is gericht op het verwijderen van plaatselijk vet waarbij uw lichaamscontouren verbeteren. Voor de behandeling is er een intakegesprek met een cosmetisch arts. U kunt voor de liposuctie behandeling een afspraak maken bij Acura Medisch Centrum in Weert.

Vaser liposuctie behandeling

Acura Medisch Centrum maakt gebruik van de Vaser methode bij een liposuctie. Deze innovatieve techniek maakt het mogelijk om met behulp van ultrasone geluidsgolven het vet vloeibaar te maken, voordat het wordt weggezogen. Het is een veilige behandeltechniek met uitstekende resultaten en een vlot herstel. Net zoals bij een standaard liposuctie worden voor de ingreep foto’s gemaakt die in uw medisch dossier terecht komen. Daarna worden de probleemgebieden afgetekend. Liposculptuur vindt plaats onder sedatie, ook wel een roesje genoemd. Nadat de verdoving is ingewerkt maakt de arts kleine incisies in de gebieden die behandeld worden. Hierin wordt een verdovende vloeistof gespoten. Als de vloeistof is ingewerkt, brengt de arts dunne buisjes in de incisies die ultrasone geluiden verspreiden. Het opgehoopte vet wordt vloeibaar gemaakt, waarna het met fijne canules wordt verwijderd. De incisies worden gehecht en verbonden met pleisters. Het is normaal dat er in de uren na de ingreep sprake is van nalekken. De duur van de ingreep is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld wordt.De arts kan u dit vertellen tijdens het intakegesprek.

Blijvende resultaten met liposuctie

Liposuctie kan uw lichaamscontouren verbeteren, het is echter geen absolute perfectie. Tijdens het intakegesprek zal de arts uitleggen welke resultaten u kunt verwachten. Hierbij kunt u voorbeelden zien van behandelingen die in het verleden hebben plaatsgevonden. Zeker als u realistisch bent in uw verwachtingspatroon kunt u positieve resultaten verwachten. U krijgt van de cosmetisch arts tips en adviezen die van belang zijn bij het bereiken van de gewenste resultaten. Denk hierbij onder meer aan het tijdig stoppen met roken. Beperk ook het gebruik van alcohol. Een afspraak bij Acura Medisch Centrum is vrijblijvend en kan zowel telefonisch als per e-mail gemaakt worden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een liposuctie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘Liposuctie in Helmond, Roermond of Venlo’ een consult inplannen voor een liposuctie of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu