fbpx

Liposuctie Kerkrade

Overweegt u een liposuctie in Kerkrade of omgeving? Liposuctie is een vorm van plastische chirurgie die wordt toegepast om overtollige vetophopingen weg te zuigen. Hardnekkige vetcellen hopen zich vaak op op plaatsen als de heupen, billen, bovenbenen, knieën, bovenarmen en dijen. Steeds vaker worden ook vetophopingen rond de kin, hals en handen met behulp van liposuctie behandeld. Liposuctie verbetert uw figuur, waardoor u meer zelfvertrouwen krijgt.

Liposuctie Kerkrade.
Liposuctie Kerkrade.
Voor- en nadelen liposuctie

Geschikte kandidaten voor een liposculptuur of liposuctie in Kerkrade of omgeving zijn zowel gezonde mannen als vrouwen die te maken hebben met hardnekkige vetophopingen. Zeker vet dat zich ondanks gezond eten en voldoende lichaamsbeweging niet vanzelf laat verwijderen, kan met liposuctie behandeld worden. De resultaten die bereikt worden, zijn het meeste effectief als u ook na de ingreep verantwoorde voeding eet en daarbij in beweging blijft. Liposuctie is geen vervanging voor een snel dieet of een handige manier om af te vallen. Sterker nog als u te zwaar bent of een BMI heeft boven 30, dient u eerst gewicht te verliezen voordat liposuctie een mogelijke behandeling is. Voordelen van liposuctie:

 • De ingreep vindt plaats op poliklinische basis, waarbij u dezelfde dag naar huis mag om te herstellen.
 • Acura Medisch Centrum werkt met de moderne LipoSelection® van Vaser® behandelmethode. Hiermee wordt de kans op beschadigingen van bloedvaten en zenuwen beperkt. Het herstel verloopt bovendien vlotter.
 • Het vet wordt blijvend verwijderd.
 • Eerste verbeteringen zijn kort na de ingreep zichtbaar. De veranderingen ontwikkelen zich in de weken en maanden na de ingreep verder, totdat het eindresultaat wordt bereikt.

Liposuctie is echter niet altijd toepasbaar en kent naast voordelen ook bepaalde nadelen:

 • Liposuctie in Kerkrade of omgeving wordt meestal onder sedatie toegepast. Sommige patiënten kunnen dit als een nadeel beschouwen. Zeker als u angstig bent voor naalden, injecties en medische ingrepen, is de mogelijkheid van sedatie interessant voor u.
 • Liposuctie is niet geschikt als u grote hoeveelheden vet wilt laten verwijderen.
 • Na de ingreep wordt geadviseerd om voldoende te bewegen. Hiermee voorkomt u de kans op trombose in de benen en heeft u een positieve invloed op het herstel.
 • Het kan voorkomen dat u teleurgesteld bent in het resultaat. Dit is in de regel niet te wijten aan een mislukte ingreep, maar aan een verkeerd verwachtingspatroon.
Blijvend resultaat liposuctie in Kerkrade of omgeving

Wanneer de optimale resultaten van de liposuctie worden bereikt, is het belangrijk om uw verbeterde figuur te behouden. De verwijderde vetcellen komen niet terug. Uw lichaam maakt tot in de puberteit vetcellen aan, daarna niet mee. Dat betekent dat de liposuctie blijvende resultaten heeft. Na de ingreep stil gaan zitten en ongezond eten is echter geen optie. Veel in gewicht aankomen en grote gewichtsschommelingen, stellen de overgebleven vetcellen in staat zich te vullen. Dit kan nieuwe vetophopingen tot gevolg hebben, waarmee u de resultaten van de liposuctie teniet doet. Kies voor een afwisselend, gezond voedingspatroon en beweeg daarbij regelmatig. U geniet dan des te langer van de cosmetische ingreep die u heeft ondergaan.

Aanbieding liposuctie

Liposuctie is een populaire cosmetische ingreep. Behandelingen die door een ervaren arts worden uitgevoerd zijn bovendien veilig en bieden uitstekende resultaten. De kosten voor liposuctie lopen sterk uiteen. Liposuctie is een persoonlijke behandeling, een behandeling op maat. Afhankelijk van het aantal lichaamszones dat u laat behandelen, wordt de kostprijs bepaald. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

In geval u meerdere zones in een ingreep laat behandelen, kunnen de kosten oplopen. Kunt of wilt u de liposuctie niet in één keer betalen? Acura Medisch Centrum werkt samen met een gespecialiseerde kredietmaatschappij. Als u in aanmerking komt voor een lening, betaalt u maandelijkse termijnen aan de kredietverstrekker. Het spreekt voor zich dat u extra kosten, waaronder rentekosten, betaald.

Persoonlijk liposuctie voorstel

Als u heeft gezocht op liposuctie Kerkrade, bent u bij Acura Medisch Centrum in Weert aan het juiste adres. Aangezien iedereen andere wensen heeft als het op de lichaamscontouren aankomt, is liposuctie een gespecialiseerde ingreep. Heeft u last van opgehoopt vet dat ondanks gezond eten en sporten blijft zitten? Liposuctie kan ook voor u een geschikte oplossing zijn. Bent u benieuwd naar de resultaten die behaald worden? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn die passen bij uw situatie? Acura Medisch Centrum in Weert adviseert u vrijblijvend over een liposuctie behandeling. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijkt een arts uw geschiktheid voor de ingreep. U ontvangt een persoonlijk behandeladvies en heeft alle tijd om vragen te stellen. Meer weten? Een consult aanvragen kan zowel via de website als telefonisch.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Kerkrade’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu