Liposuctie knie

Overweegt u een liposuctie van de knie of knieën? Te dikke knieën kunnen behoorlijke onzekerheid met zich meebrengen. Plaatselijke vetophopingen kunnen zich op uw knieën voordoen, waardoor u moeite heeft met het dragen van strakke broeken of lange laarzen. Ontsierende dikke knieën brengen uw lichaamsverhoudingen uit balans. Het vet lijkt ook met sporten, bewegen en diëten niet weg te krijgen. Heeft u last van te dikke knieën en zoekt u daarvoor een oplossing? Liposculptuur of liposuctie knie verwijdert het overtollige vet blijvend en brengt uw lichaamsverhoudingen terug in balans. Bent u toe aan het dragen van mooie lange laarzen? Ook in uw situatie kan liposuctie een oplossing zijn.

Liposuctie knie.
Liposuctie knie.
Slanke knieën met een knie liposculptuur

Liposuctie is een behandeling voor mannen en vrouwen die te maken hebben met opgehoopt vet op de knie. Tijdens de ingreep wordt het overtollige vet verwijderd en eventuele klachten verminderd. Het verminderen van klachten kan onder meer bij vrouwen die lijden aan lipoedeem interessant zijn. Uw geschiktheid voor liposuctie knie wordt bepaald door een ervaren behandelend arts. Indien u regelmatig sport, beweegt en een gezond voedingspatroon volgt bent u doorgaans geschikt voor een behandeling. Voorwaarde is vaak dat u over een gezond BMI dient te beschikken. Als u denkt dat een liposuctie een handige, snelle manier is om af te vallen en gewicht te verliezen, heeft u het helaas verkeerd. Een knie liposuctie is bedoeld om uw lichaamscontouren te verbeteren en plaatselijke vetophopingen effectief te verwijderden. Resultaten ontwikkelen zich in de weken en maanden die volgen op de ingreep. Gemiddeld is het eindresultaat na drie tot zes maanden bereikt.

Blijvend mooie knieën door liposuctie

Het vet dat met de liposuctie knie wordt verwijderd, is blijvend verdwenen. Uw lichaam maakt tot in uw puberteit vetcellen aan. Vetcellen die verwijderd zijn, komen niet terug. Ook niet op andere ongewenste plaatsen. De resultaten van een liposuctie behandeling zijn vrijwel altijd blijvend. Volg voor blijvend mooie knieën de tips en adviezen van de behandelend arts op. Dit houdt onder meer in dat u regelmatig blijft bewegen en sporten. De keuze voor een verantwoord, afwisselend voedingspatroon is daarbij onmisbaar. Gewichtsschommelingen en gewichtstoename kunnen andere vetcellen in het lichaam activeren. Hierdoor ontstaan elders in uw lichaam overtollige vetophopingen, waardoor uw lichaamscontouren verstoord worden. Vaak is de motivatie om op gewicht te blijven vanzelfsprekend. U past na de liposuctie knie weer in uw favoriete laarzen en een strakke broek staat u geweldig.

Veilige ingreep en vlot herstel liposculptuur

Liposuctie behoort tot één van de meeste uitgevoerde cosmetische behandelingen wereldwijd. Het is een veilige behandeling die u voor mooie resultaten door een ervaren arts uit laat voeren. Liposuctie kan met een plaatselijke verdoving of sedatie, een roesje, worden uitgevoerd. U merkt niets van de ingreep. Via een aantal kleine incisies wordt het vloeibaar gemaakte vet efficiënt verwijderd. Acura Medisch Centrum past daarbij de innovatieve Vaser techniek toe. Met behulp van een sonde wordt het vet vloeibaar gemaakt, tegelijkertijd geeft de sonde warmte af waardoor uw huid krimpt en strak trekt. Het resultaat zijn slanke knieën en een mooie huid in het behandelde gebied. De ingreep vindt plaats op poliklinische basis, zodat u kort na de liposuctie de kliniek mag verlaten. De wondjes zijn afgedekt met pleisters en u draagt een elastische broek. De eerste dagen na de behandeling wordt geadviseerd om het rustig aan te doen. Afhankelijk van uw beroep en het soort werkzaamheden dat u verricht, kunnen de meeste activiteiten na een week tot tien dagen hervat worden. Verricht u lichamelijk zware arbeid? Bespreek werkhervatting dan met uw arts, zodat u niets overhaast. Net zoals alle andere chirurgische ingrepen is er een kans op bijwerkingen en complicaties. U kunt de kans hierop verkleinen door de instructies van de arts op te volgen. Het kan voorkomen dat u last heeft van blauwe en rode verkleuringen, zwellingen, slechte wondgenezing en infecties. De meeste verschijnselen zijn tijdelijk van aard en nemen in de dagen na de ingreep vanzelf af. Als u last heeft van aanhoudende bijwerkingen neem dan altijd zo spoedig mogelijk contact op met de behandelend arts.

Betaalbare liposuctie knie

Bij het overwegen van een liposculptuur en het vergelijken van de verschillende tarieven, ziet u dat liposuctie behoorlijk kostbaar kan zijn. Bovendien blijft vergoeding van uw zorgverzekeraar vaak achterwege. U zoekt naar een betaalbare behandeling, waarbij u zeker bent van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. U streeft immers naar slanke knieën die blijvend mooi zijn. Acura Medisch Centrum biedt betaalbare tarieven voor liposuctie behandelingen aan. Aangezien liposculptuur een persoonlijke behandeling is, wordt geadviseerd om een prijsopgave te vragen tijdens een intakegesprek in de kliniek. De arts bekijkt uw knieën en geeft gericht advies over de mogelijkheden en resultaten die bereikt kunnen worden. Meer weten of een afspraak maken? Dat kan zowel telefonisch als via e-mail. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie knie’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu