fbpx

Liposuctie korting

Cosmetische ingrepen zijn over het algemeen genomen behoorlijk prijzig. Zorgaanbieders vergoeden de meeste cosmetische ingrepen niet en dus komen de kosten volledig voor uw rekening. Liposuctie korting wordt door de meeste behandelend specialisten gegeven als u meerdere probleemzones laat behandelen. Ook het vergelijken van tarieven kan u een aardige besparing op de liposuctie kosten opleveren.

Wanneer kiest u voor liposuctie korting

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

Voor het intakegesprek en de nazorg worden geen extra kosten gerekend bij Acura Medisch Centrum. Let daarom bij het vergelijken van liposuctie tarieven en liposuctie korting ook op welke zorg een specialist u biedt. Zeker als u meerdere lichaamszones met liposuctie wilt laten behandelen kan een liposuctie korting interessant zijn. Goede klinieken willen graag eerst kennis met u maken tijdens een vrijblijvend consult. De medisch specialisten van Acura Medisch Centrum informeren u uitgebreid over de ingreep die u voor ogen heeft, maar ook te verwachten resultaten en de mogelijke complicaties die zich voor kunnen doen worden met u besproken. De arts bekijkt of uw verwachtingen haalbaar zijn en adviseert u over de behandelwijze die het beste bij u past. Na afloop van het consult ontvangt u een prijsopgave met daarin een volledig kostenoverzicht. Het staat u uiteraard vrij om te vragen of er een liposuctie korting van toepassing is bij uw behandeling.

Laat een liposuctie korting niet boven gegarandeerde kwaliteit gaan

In uw zoektocht naar aantrekkelijke liposuctie tarieven zult u ontdekken dat de goedkoopste aanbieders zich voornamelijk in het buitenland bevinden. Klinieken in onder meer Marokko, Turkije en zelfs Colombia werven u als patiënt graag voor een ‘goedkope’ liposuctie behandeling. Voordat u gebruikt maakt van een op het oog aanlokkelijke liposuctie korting of prijs is het belangrijk om te weten dat er ook op het gebied van nazorg en kwaliteit iets te zeggen valt. Want hoe hoog is uw liposuctie korting als het resultaat niet naar tevredenheid is, u niet of onvoldoende kunt communiceren met de behandelend specialist en er geen sprake is van professionele nazorg? Een liposuctie is een medische ingreep waar risico’s aan verbonden zijn. Een behandeling kan in het buitenland door lage arbeidskosten wellicht voor een lagere prijs aangeboden worden, maar als u met het vliegtuig moet reizen dan zijn ook daar kosten aan verbonden. Hier telt u dan ook de overnachtingkosten en vliegreis bij op. Acura Medisch Centrum staat voor optimale kwaliteit en beschikt over ervaren artsen en medisch personeel. De hoge kwaliteit is belangrijk en mede daarom worden alle medewerkers van het medisch centrum op regelmatige basis bijgeschoold op diverse gebieden.

Maak een weloverwogen keuze

Uw gezondheid en lekker in uw vel zitten zijn twee factoren die van groot belang zijn voor uw welzijn. Als een liposuctie behandeling daar een positieve bijdrage aan kan leveren, dan kunt u overwegen een ingreep te ondergaan. Bereid u zich goed voor door onder meer ervaringsverhalen van anderen te lezen. Hier kunt u uw voordeel mee doen. De eerste liposuctie korting krijgt u op eenvoudige wijze door de tarieven met elkaar te vergelijken of door meerdere zones tegelijk te laten behandelen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu