Liposuctie kuit

Overweegt u een liposuctie van de kuiten? Dikke kuiten komen geregeld voor en zijn in principe niets om u druk over te maken. Tot het moment dat de omvang van uw kuiten beperkingen oplevert of u onzeker maakt. U kunt niet meer zomaar ieder kledingstuk dragen en die stoere of mooie laarzen blijven ongebruikt in de kast staan. Te dikke kuiten kunnen onzekerheid en negatieve gevoelens met zich meebrengen. Met een eenvoudige ingreep als liposculptuur kunt u zich weer zelfverzekerd voelen over uw lichaam. De kuit liposuctie verbetert de omvang van uw kuiten, waardoor u korte kleding én laarzen weer met plezier kan dragen.

Liposuctie kuit.
Liposuctie kuit.
Liposculptuur van de kuiten of liposuctie kuit

Als u last heeft van dikke kuiten kunt u proberen dit met speciale oefeningen en regelmatig bewegen te verminderen. De kuiten zijn echter zo’n typische plaats waar hardnekkig vet zich graag ophoopt. Afrekenen met het opgehoopte, overtollige vet op de kuiten kan met behulp van een liposculptuur behandeling. Liposuctie kuit is een behandeling voor mannen en vrouwen die ondanks een gezond BMI het overtollige vet vaak niet vanzelf kwijtraken. De behandeling wordt wereldwijd al jaren met succes toegepast en biedt uitstekende, blijvende resultaten. Liposuctie is een cosmetische behandeling die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd en die doorgaans niet langer dan 1,5 tot 2 uur in beslag neemt.

Vasersysteem liposuctie kuit

Acura Medisch Centrum maakt bij de liposuctie ingreep gebruik van het innovatieve Vasersysteem. Dat betekent dat na het maken van incisies en het inspuiten van verdovende vloeistoffen het vet met behulp van geluidsgolven vloeibaar wordt gemaakt, waarna het efficiënt kan worden weggezogen. De warmte die van de sonde komt, zorgt er bovendien voor dat uw huid krimpt en strakker wordt. Na afloop van de liposuctie worden de incisies afgeplakt en draagt u een elastische broek, elastische kousen of een bandage. Draag deze kleding zolang de arts dat aangeeft. Vaak is dit de eerste week tot tien dagen na de kuit liposculptuur. Met hulp van de drukkleding worden zwellingen en blauwe plekken tot een minimum beperkt. Daarnaast krijgen de onderliggende huidlagen de kans om aan elkaar te kleven. Als gevolg van de ingreep kunt u een aantal dagen stijf zijn en een beurs gevoel ervaren. Dit is tijdelijk van aard. De meeste mensen hervatten de dagelijkse werkzaamheden na een week. Verricht u zware lichamelijke arbeid? Overleg dan met de behandelend cosmetisch arts wat de mogelijkheden zijn om weer aan de slag te gaan. Uw slankere kuiten worden geleidelijk aan steeds meer zichtbaar. Na drie tot zes maanden is het resultaat optimaal. Hoe de resultaten zijn, hangt ook af van het verwachtingspatroon dat u heeft.

Mooie kuiten met liposuctie

Na de liposuctie van de kuit zijn uw kuiten beter in verhouding met uw lichaamsvormen. Uw contouren zijn verbeterd en u draagt met vertrouwen kleding en schoenen die u daarvoor ongebruikt in de kast liet liggen. De resultaten van de ingreep zijn blijvend. De verwijderde vetcellen komen niet terug, ook niet op andere plaatsen in uw lichaam. Het is wel zo dat om van de resultaten te blijven genieten u beter niet teveel in gewicht aankomt. Gewichtstoename heeft als gevolg dat de andere vetcellen, die niet verwijderd zijn, zich kunnen ontwikkelen en opvullen. Dit kan leiden tot vetophopingen op andere plaatsen, waardoor de lichaamsverhouding verstoord worden. Geadviseerd wordt om na de liposuctie van de kuiten te blijven bewegen en sporten. Als u daarbij kiest voor een gevarieerd en verantwoord voedingspatroon, bent u aardig voor uw lichaam en krijgen vetcellen geen kans om zich te ontwikkelen.

Liposuctie kuit prijzen

Cosmetische behandelingen zijn niet goedkoop en worden meestal niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt op het moment dat er sprake is van een medische noodzaak en u hiervoor de nodige verklaringen en bewijzen kunt overleggen. De meeste liposuctie behandelingen worden echter uit cosmetisch oogpunt ondergaan. Dat houdt in dat u zelf de kosten dient te betalen. Acura Medisch Centrum heeft bewust gekozen voor betaalbare liposuctie tarieven. U bent daarbij zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een hoge mate van dienst- en serviceverlening. De artsen en medewerkers zijn ervaren in hun eigen vakgebied en volgen regelmatig workshops en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. De kuit liposuctie is een maatwerk behandeling. Tijdens een intakegesprek bekijkt de arts uw kuiten en bespreekt u samen de mogelijkheden die liposuctie te bieden heeft. Zowel de voor- als nadelen worden besproken en de risico’s en complicaties worden nader toegelicht. De arts stelt een persoonlijk behandelplan samen en overhandigt u een overzichtelijke prijsopgave. Meer weten of direct een afspraak maken voor een intakegesprek? U vindt Acura Medisch Centrum in Weert. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie kuit’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu