Liposuctie love handles

Overweegt u een liposuctie van de love handles? Love handles of zwembandjes behoren voor veel mensen tot de meest frustrerende vetophopingen. Deze uiterst vervelende vetrolletjes zijn een doorn in het oog. Niet alleen vrouwen ergeren zich mateloos aan het opgehoopte vet, ook mannen hebben regelmatig last van love handles. Als u druk bezig bent geweest om een paar kilo kwijt te raken, is het extra vervelend als het vet maar niet verdwijnt. U kunt dan een liposculptuur of liposuctie love handles overwegen. De veilige ingreep zuigt het vet op effectieve wijze af, met blijvende resultaten als gevolg.

Liposuctie love handles.
Liposuctie love handles.
Succesvolle liposuctie love handles

Kent u dat? De teleurstelling tijdens het passen van een nieuwe broek? De broek past, maar aan de bovenkant komen uw vetrelletjes boven de rand uit. Niet mooi en bovendien onflatteus. Een grotere maat broek is niet wat u wilt en deze maat zit eigenlijk ook niet lekker. Wat dan? Als u ondanks sporten en gezond eten niet van uw zwembandjes afkomt, kunt u een liposuctie love handles overwegen. Met een liposculptuur kunnen de overtollige vetcellen verwijderd worden. Vet dat verwijderd is komt niet meer terug. Ook niet op andere plaatsen in uw lichaam. Uw lichaamscontouren verbeteren en uw lichaam is meer in verhouding. De huid wordt strakker en u zit beter in uw vel. Na een succesvolle liposculptuur past die nieuwe broek u wel en stapt u met vertrouwen het pashokje uit. Liposuctie is een veilige methode om overtollig en plaatselijk vet weg te halen. Het is bovendien een ingreep die wereldwijd wordt uitgevoerd.

Flanken liposuctie ervaringen

Love handles, ook wel uw flanken genoemd, zijn een voor vet geliefde plaats om zich te verzamelen. Wanneer het vet zich ophoopt, is het moeilijk om het zelfstandig kwijt te raken. Naast diëten, sporten en speciale oefeningen kunt u zich richten op een chirurgische of cosmetische behandeling. Hier en daar leest u informatie over de verschillende behandelmogelijkheden die tegenwoordig worden aangeboden. Liposuctie is een van deze mogelijkheden. Online vindt u onder meer ervaringsverhalen over liposuctie love handles en het verwijderen van zwembandjes. Hoe hebben anderen de behandeling ervaren? Welke resultaten worden bereikt? Bekijk ook de liposuctie love handles voor en na foto’s die u online ziet. In tegenstelling tot resultaten die in een kliniek getoond worden, tonen lotgenoten ook foto’s van direct na de behandeling. U krijgt dan een beter idee van het verloop van het herstel en de ontwikkeling van het uiteindelijke resultaat. Komt u op een liposuctie forum terecht? Kijk dan naar de vragen die gesteld worden en de onderwerpen die besproken worden. Alleen al door mee te lezen, bereidt u zich voor op de behandeling die u overweegt te ondergaan.

Behandeling en herstel liposculptuur zwembandjes

Liposuctie is een op zich kortdurende ingreep die met behulp van lichte sedatie wordt uitgevoerd. Afhankelijk van de plaats die behandeld wordt, kan soms ook van plaatselijke verdoving gebruik gemaakt worden. De arts heeft de behandeling uitgebreid met u besproken en begeleidt u tijdens de ingreep op efficiënte en ervaren wijze. Het gebied dat behandeld wordt, wordt afgetekend en dan begint de eigenlijke ingreep. Via een aantal kleine incisies wordt een grote hoeveelheid verdovende vloeistof ingespoten. Nadat dit middel is ingewerkt, gebruikt de arts het Vaser systeem om met een sonde en geluidsgolven het vet zo vloeibaar mogelijk te maken. Dit heeft als voordeel dat het vet eenvoudig kan worden afgezogen. Bovendien zorgt de warmte van de sonde ervoor dat uw huid krimpt en strakker wordt. Hechtingen zijn in de meeste gevallen niet nodig, pleisters volstaan om de incisies af te plakken. U krijgt een bandage of draagt elastische kleding na de ingreep. Het is normaal dat u zich de eerste dagen na de ingreep beurs voelt. Dit gevoel trekt na verloop van een aantal dagen vanzelf weg. De resultaten ontwikkelen zich geleidelijk aan en zijn na drie tot zes maanden optimaal. Uw zwembandjes zijn verdwenen en uw lichaam is meer in verhouding. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Meer informatie liposuctie love handles

Wilt u ook weer in uw favoriete broek passen, maar dan zonder zichtbare vetrolletjes? Wilt u weten of liposuctie een geschikte behandeling is die bij uw situatie past? Laat u dan informeren door de artsen van Acura Medisch Centrum. Tijdens een uitgebreid, vrijblijvend intakegesprek worden uw zwembandjes bekeken en uw gezondheid besproken. De arts laat u aan de hand van voorbeelden zien, hoe de resultaten van een liposuctie behandeling kunnen zijn. U wordt op de hoogte gebracht van de eventuele bijwerkingen en complicaties die zich voor kunnen doen en u ontvangt een prijsvoorstel. Uiteraard heeft u alle tijd om vragen te stellen. Een afspraak maakt u telefonisch of door een e-mail te sturen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie love handles’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu