fbpx

Liposuctie love handles

Overweegt u een liposuctie van de love handles? Love handles of zwembandjes behoren voor veel mensen tot de meest frustrerende vetophopingen. Deze uiterst vervelende vetrolletjes zijn een doorn in het oog. Niet alleen vrouwen ergeren zich mateloos aan het opgehoopte vet, ook mannen hebben regelmatig last van love handles. Als u druk bezig bent geweest om een paar kilo kwijt te raken, is het extra vervelend als het vet maar niet verdwijnt. U kunt dan een liposculptuur of liposuctie love handles overwegen. De veilige ingreep zuigt het vet op effectieve wijze af, met blijvende resultaten als gevolg.

Liposuctie love handles.
Liposuctie love handles.
Succesvolle liposuctie love handles

Kent u dat? De teleurstelling tijdens het passen van een nieuwe broek? De broek past, maar aan de bovenkant komen uw vetrelletjes boven de rand uit. Niet mooi en bovendien onflatteus. Een grotere maat broek is niet wat u wilt en deze maat zit eigenlijk ook niet lekker. Wat dan? Als u ondanks sporten en gezond eten niet van uw zwembandjes afkomt, kunt u een liposuctie love handles overwegen. Met een liposculptuur kunnen de overtollige vetcellen verwijderd worden. Vet dat verwijderd is komt niet meer terug. Ook niet op andere plaatsen in uw lichaam. Uw lichaamscontouren verbeteren en uw lichaam is meer in verhouding. De huid wordt strakker en u zit beter in uw vel. Na een succesvolle liposculptuur past die nieuwe broek u wel en stapt u met vertrouwen het pashokje uit. Liposuctie is een veilige methode om overtollig en plaatselijk vet weg te halen. Het is bovendien een ingreep die wereldwijd wordt uitgevoerd.

Flanken liposuctie ervaringen

Love handles, ook wel uw flanken genoemd, zijn een voor vet geliefde plaats om zich te verzamelen. Wanneer het vet zich ophoopt, is het moeilijk om het zelfstandig kwijt te raken. Naast diëten, sporten en speciale oefeningen kunt u zich richten op een chirurgische of cosmetische behandeling. Hier en daar leest u informatie over de verschillende behandelmogelijkheden die tegenwoordig worden aangeboden. Liposuctie is een van deze mogelijkheden. Online vindt u onder meer ervaringsverhalen over liposuctie love handles en het verwijderen van zwembandjes. Hoe hebben anderen de behandeling ervaren? Welke resultaten worden bereikt? Bekijk ook de liposuctie love handles voor en na foto’s die u online ziet. In tegenstelling tot resultaten die in een kliniek getoond worden, tonen lotgenoten ook foto’s van direct na de behandeling. U krijgt dan een beter idee van het verloop van het herstel en de ontwikkeling van het uiteindelijke resultaat. Komt u op een liposuctie forum terecht? Kijk dan naar de vragen die gesteld worden en de onderwerpen die besproken worden. Alleen al door mee te lezen, bereidt u zich voor op de behandeling die u overweegt te ondergaan.

Behandeling en herstel liposculptuur zwembandjes

Liposuctie is een op zich kortdurende ingreep die met behulp van lichte sedatie wordt uitgevoerd. Afhankelijk van de plaats die behandeld wordt, kan soms ook van plaatselijke verdoving gebruik gemaakt worden. De arts heeft de behandeling uitgebreid met u besproken en begeleidt u tijdens de ingreep op efficiënte en ervaren wijze. Het gebied dat behandeld wordt, wordt afgetekend en dan begint de eigenlijke ingreep. Via een aantal kleine incisies wordt een grote hoeveelheid verdovende vloeistof ingespoten. Nadat dit middel is ingewerkt, gebruikt de arts het Vaser systeem om met een sonde en geluidsgolven het vet zo vloeibaar mogelijk te maken. Dit heeft als voordeel dat het vet eenvoudig kan worden afgezogen. Bovendien zorgt de warmte van de sonde ervoor dat uw huid krimpt en strakker wordt. Hechtingen zijn in de meeste gevallen niet nodig, pleisters volstaan om de incisies af te plakken. U krijgt een bandage of draagt elastische kleding na de ingreep. Het is normaal dat u zich de eerste dagen na de ingreep beurs voelt. Dit gevoel trekt na verloop van een aantal dagen vanzelf weg. De resultaten ontwikkelen zich geleidelijk aan en zijn na drie tot zes maanden optimaal. Uw zwembandjes zijn verdwenen en uw lichaam is meer in verhouding. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Meer informatie liposuctie love handles

Wilt u ook weer in uw favoriete broek passen, maar dan zonder zichtbare vetrolletjes? Wilt u weten of liposuctie een geschikte behandeling is die bij uw situatie past? Laat u dan informeren door de artsen van Acura Medisch Centrum. Tijdens een uitgebreid, vrijblijvend intakegesprek worden uw zwembandjes bekeken en uw gezondheid besproken. De arts laat u aan de hand van voorbeelden zien, hoe de resultaten van een liposuctie behandeling kunnen zijn. U wordt op de hoogte gebracht van de eventuele bijwerkingen en complicaties die zich voor kunnen doen en u ontvangt een prijsvoorstel. Uiteraard heeft u alle tijd om vragen te stellen. Een afspraak maakt u telefonisch of door een e-mail te sturen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie love handles’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Liposuctie love handles – FAQ

1. Kom ik in aanmerking voor love handles liposuctie?

Liposuctie is bedoeld voor het wegzuigen van hardnekkig opgehoopt vet, niet als methode om snel kilo’s te verliezen. Kandidaten hebben een realistische verwachting en beschikken over een nog goede huidelasticiteit. Na de behandeling volgt u een gezonde levensstijl en voedingspatroon. Bovendien rookt u niet en/of bent u bereid om te stoppen met roken. Uw geschiktheid wordt onderzocht en besproken tijdens een consult bij een van onze artsen.

2. Hoe bereid ik me voor op een liposuctie behandeling?

De arts geeft specifieke instructies die u voorbereiden op de ingreep. Dat houdt onder andere in dat u ten minste twee weken voor de behandeling stopt met roken en bepaalde medicatie en voedingssupplementen vermijdt. Als voorbereiding op het herstel krijgt u het advies compressiekleding aan te schaffen en gezonde maaltijden te bereiden.

3. Is liposuctie van de love handles pijnlijk?

Een liposuctieprocedure gebeurt onder plaatselijke verdoving, zodat u geen pijn ervaart. Hoewel lichte tot matige ongemakken en napijn voorkomen, blijft een echt pijn gevoel uit. Met behulp van pijnstillers kunt u het oncomfortabele gevoel verlichten. Ongemakkelijke gevoelens zijn van korte duur, na een paar dagen zou dit moeten zijn verdwenen.

4. Zie ik gelijk resultaat?

Liposuctie geeft niet meteen resultaat. Als gevolg van de behandeling zijn de love handles gezwollen. Het duurt enige tijd voordat deze zwellingen afnemen en de huid zich opnieuw strak trekt. De resultaten worden geleidelijk zichtbaar. Vanaf vier tot zes maanden na de liposuctieprocedure is er sprake van een definitief resultaat.

5. Zijn de resultaten van love handles liposuctie blijvend?

Verwijderde vetcellen komen niet meer terug. De achtergebleven vetcellen kunnen groter worden en nieuwe vetophopingen vormen. Om langdurig van het resultaat te genieten, raden onze artsen aan om na de ingreep veranderingen in uw levensstijl en bewegingspatroon aan te passen. Eet gezonder en sport regelmatig, zo houdt u uw lichaam in beweging en krijgen vetcellen nauwelijks kans zich te ontwikkelen.

6. Kan ik meerdere probleemgebieden tegelijk mijn love handles laten behandelen?

Ja, het is mogelijk om meerdere gebieden tegelijk te laten behandelen. Populaire combinaties zijn de buiken, dijen, armen en heupen.

7. Welke risico’s heeft liposuctie van de love handles?

Iedere operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee. Vaser liposuctie is doorgaans veilig met een kleine kans op bijwerkingen. Bijwerkingen om rekening mee te houden zijn zwellingen, bloeduitstortingen, losse huid, vochtophopingen, asymmetrie of huidonregelmatigheden en misselijkheid. Complicaties als littekens, een blijvend doof gevoel en/of een vetembolie zijn zeldzaam. Bij aanhoudende en/of toenemende klachten neemt u contact met ons op.

8. Is liposuctie de enige manier of van love handles af te komen?

Liposuctie resulteert in een verbeterde lichaamsvorm. Het opgehoopte vet is verdwenen, maar de huid kan slap blijven. Daarom is het belangrijk dat uw huid voldoende elastisch is. Als dit niet het geval is, is een buikwandcorrectie een mogelijke alternatieve ingreep om van uw love handles af te komen.

9. Kan ik mijn gewone kleding aan na liposuctie?

Liposuctie draagt bij aan de manier waarop uw kleding flatterend is. Hardnekkige vetophopingen zorgen ervoor dat u niet altijd uw favoriete kleding draagt. De eerste periode na de ingreep is het behandelgebied gezwollen en ziet uw kleding strakker dan verwacht. Na verloop van tijd verdwijnen de zwellingen en verstrakt de huid, waardoor uw lichaamscontouren verbeterd worden.

10. Wordt mijn taille kleiner na liposuctie?

Het verwijderen van vet kan de taille verkleinen, al hangt dit ook af van uw botstructuur. Erfelijkheid bepaald de botstructuur, wat tot een brede taille kan leiden. In dat geval neemt de breedte van het behandelgebied niet af. Wel ziet u dat de vetophopingen verdwijnen.

11. Is wandelen van invloed op love handles?

Te lang achterelkaar zitten is niet goed. Een goede gewoonte om van uw love handles af te komen is door na elke 30 minuten op te staan en een paar minuten rond te lopen. Door dit frequent toe te passen en uw zitpatroon te doorbreken, maakt u een groot verschil in het uiterlijk van love handles.

12. Zijn love handles genetisch bepaald?

Genetica speelt een rol in de vorming en het uiterlijk van uw lichaam. Vet wordt van nature opgeslagen rondom de love handles, maar deze kunnen ook een gevolg zijn van lichaamsveroudering, de menopauze en hormonale onbalans. Soms is ook het lichaamstype van invloed op de vetopslag.

13. Bestaan love handles alleen maar uit vet?

Love handles zijn het resultaat van vetophopingen rondom de taille. Dit buikvet is hardnekkig en moeilijk weg te krijgen. Ook al heeft u het ideale gewicht, u kunt last hebben van love handles.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu