fbpx

Liposuctie in Maastricht

Tegenwoordig zijn verschillende cosmetische behandelingen beschikbaar om uw ideale lichaamscontouren te verbeteren. Het is nu eenmaal een feit dat sommige vetophopingen ondanks diëten en regelmatig sporten niet vanzelf verdwijnen. Liposuctie in Maastricht of omgeving kan dan uitkomst bieden. Liposuctie is een moderne behandelwijze waarbij uw figuur verbeterd wordt. Acura Medisch Centrum beschikt over een kliniek in Amsterdam en Weert.

Liposuctie Maastricht?
Liposuctie Maastricht?
Liposuctie in Maastricht of omgeving rekent af met storende vetophopingen

Blijft u na verschillende lijnpogingen en regelmatig actief bezig zijn last houden van storende vetophopingen? Dan kan liposuctie een blijvende oplossing bieden. Liposuctie is een cosmetisch chirurgische behandeling, waarbij de resultaten permanent zijn. Verwijderde vetcellen komen niet terug, ook niet op andere plaatsen. De behandeling is geen manier om snel af te vallen. Als u last heeft van overgewicht of obesitas, dan komt u niet in aanmerking voor liposuctie behandeling. Liposuctie biedt een oplossing om plaatselijke vetophopingen te verwijderen. Hierdoor verbetert uw figuur en zit u beter in uw vel. Liposuctie is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Waar vrouwen meer last hebben van vetophopingen op de heupen, op de dijen en rondom de navel, worden mannen hier vaker mee geconfronteerd op de borst en taille. De verfijnde liposuctie techniek die wordt toegepast door de artsen van Acura Medisch Centrum, maakt een vlot herstel mogelijk.

Innovatieve liposuctie behandeling bij Acura Medisch Centrum

Liposuctie behandelingen kunnen met toepassing van verschillende technieken uitgevoerd worden. Acura Medisch Centrum werkt met de LipoSelection van Vaser. De Vaser methode is verfijnd en werkt met ultrasone geluidsgolven die het opgehoopte vet vloeibaar maken. Deze techniek vermindert de kans op vervelende bijwerkingen en beschadigingen van de omliggende bloedvaten en zenuwen in het behandelgebied. Liposuctie die met de Vaser methode wordt gedaan, staat bekend om de mooie resultaten en het snelle herstel. Liposuctie of liposculptuur is een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen in Nederland en België. De methode is beproefd en doorgaans uiterst veilig en effectief. Net zoals bij veel andere medische en cosmetische ingrepen mag het belang van de informatie en de instructies die artsen u geven niet onderschat worden. Door de tips en adviezen die u ontvangt op te volgen, vergroot u de kans op een resultaat dat voldoet aan uw verwachtingspatroon.

Storende vetophopingen worden verwijderd met liposuctie

Voorafgaand aan de liposuctie in Maastricht of omgeving vindt een uitgebreid intakegesprek met een ervaren arts plaats. Tijdens dit gesprek wordt de techniek toegelicht en de behandeling doorgenomen. Op de behandeldag worden eerst foto’s voor in uw medisch dossier gemaakt. De te behandelen gebieden worden afgetekend. Liposuctie wordt uitgevoerd onder volledige verdoving. De cosmetisch arts maakt kleine incisies in de te behandelen zones, waarin een verdovende vloeistof wordt gespoten. Als de vloeistof is ingewerkt, brengt de arts een dunne buis in waarmee de ultrasone geluidsgolven door het gebied worden verspreid. Het opgehoopte vet wordt vloeibaar. Met ultrafijne canules wordt het vloeibare vet verwijderd. Liposuctie met de Vaser methode is een behandeltechniek die bekend staat om het vlotte herstelproces. Doordat de vetophopingen voor het verwijderen vloeibaar worden gemaakt, kunnen deze ook beter verwijderd worden. Na de ingreep kunt u bijkomen in de kliniek, om vervolgens thuis verder te herstellen. Houd u tijdens de herstelperiode aan de instructies die u van de behandelend arts heeft gekregen.

Vrijblijvende informatie over de liposuctie ingreep

Heeft u last van plaatselijke vetophopingen waar u iets aan wilt laten doen? Liposuctie kan ook voor u een behandelmogelijkheid zijn. De artsen van Acura Medisch Centrum in Weert heten u van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Er wordt gekeken naar uw probleemzones, waarbij uw verwachtingspatroon van groot belang is. Artsen kunnen uw verwachtingen bijstellen naar realistisch haalbare resultaten. Tijdens het intakegesprek krijgt u een persoonlijk behandeladvies. Een afspraak maken kan telefonisch, online of via e-mail.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een liposuctie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie in Maastricht’ een consult inplannen voor een liposuctie of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu