fbpx

Liposuctie onderbenen

Overweegt u een liposuctie van de onderbenen? Uw lichaam slaat vet op. Waar dit over het algemeen gelijkmatig verdeeld wordt over uw hele lichaam, kunnen sommige plekken te maken hebben met extra vet. Overtollig vet hoopt zich onder meer op bij uw onderbenen. Liposuctie van uw onderbenen is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van het opgehoopte vet dat zich niet laat verwijderen met sporten, afvallen en verantwoord leven. Liposculptuur of liposuctie onderbenen brengt uw lichaam weer terug in verhouding en maakt het weer mogelijk om uw benen te laten zien.

Liposuctie onderbenen.
Liposuctie onderbenen.
Slanke benen met een liposuctie onderbenen

Tijdens een liposuctie behandeling wordt overtollig vet verwijderd. De plaats of plaatsen waarop dit gebeurt, zijn vooraf met een cosmetisch arts besproken en afgetekend. Liposuctie van de onderbenen verbetert de contouren van uw benen en brengt uw lichaam meer in verhouding. Overtollig vet, ook wel vetpockets genoemd, bevinden zich onder meer bij uw onderbenen. Ondanks regelmatig bewegen en speciale oefeningen krijgt u het ongewenste vet niet weg. Te dikke onderbenen kunnen klachten en problemen veroorzaken. Van het niet passen of lekker zitten van een broek, tot schoenen die niet meer dicht kunnen of die onflatteus staan. Liposuctie kan deze klachten verminderen en wegnemen. De resultaten die met de behandeling bereikt worden, zijn goed en bovendien blijvend van aard. Wanneer de vetcellen verwijderd zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken dat ze terug komen. Voorwaarde voor het behoud van slanke benen is wel dat u regelmatig blijft sporten, gezond eet en niet teveel in gewicht aan komt. Liposuctie is een geschikte behandeling voor iedereen die last heeft van vervelende vetophopingen en daarbij regelmatig in beweging is met een verantwoord voedingspatroon. De ingreep is geen alternatief om snel gewicht te verliezen. Om in aanmerking te komen voor liposuctie, dient u een gezond BMI te hebben. Uw geschiktheid wordt tijdens het intakegesprek door een cosmetisch arts bekeken en beoordeeld.

Voorbereiding en behandeling liposuctie van de onderbenen

Liposuctie is een veilige, maar ingrijpende behandeling. U dient zich voor te bereiden op de behandeling, zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarom vindt er altijd een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden uw onderbenen bekeken en wil de arts graag weten wat u precies aan uw onderbenen wilt veranderen. Hiermee wordt gekeken naar uw verwachtingspatroon. Het komt soms voor dat iemand wensen of verwachtingen heeft die niet in lijn zijn met de realiteit en/of mogelijkheden die de ingreep biedt. Daar waar mogelijk zal de arts uw verwachtingen bijstellen. Een ander belangrijk onderwerp tijdens het gesprek is uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Bepaalde medicijnen die u gebruikt kunnen van invloed zijn voor, tijdens en na de ingreep. U ontvangt dan een aangepast gebruiksadvies, waarbij tegelijk wordt aangegeven wanneer u weer over kunt stappen op uw gewone dosering. Dit is onder meer van toepassing op aspirine en andere bloedverdunners. De behandeling zelf wordt uitgebreid toegelicht. Acura Medisch Centrum werkt met de Vaser techniek tijdens een liposuctie. Door het vet vloeibaar te maken, kan het op efficiënte wijze afgezogen worden. Bovendien maakt het systeem gebruik van een sonde die warmte afgeeft. Deze warmte laat uw huid krimpen en deze wordt strakker. De arts toont u de elastische kousen of drukkleding die u na liposuctie onderbenen draagt. Wees consequent met het dragen, want de drukkleding heeft een positief effect op zwellingen en blauwe plekken. Vaak volstaat een periode van een week tot tien dagen. Verwissel de kleding regelmatig. Gemiddeld kunt u na een week weer aan het werk.

Resultaten en kosten liposculptuur onderbenen

Uw onderbenen worden geleidelijk aan slanker en na zo’n drie tot zes maanden is het resultaat van de liposuctie optimaal. Uw benen zijn weer in verhouding en het dragen van een korte broek of laarzen doet u weer zonder schaamtegevoelens. Goed om te weten is dat de resultaten van een liposculptuur blijvend zijn. Om de resultaten te behouden, is echter wel regelmatig bewegen en een gezond voedingspatroon nodig. Stabiliteit en regelmaat is hetgeen uw lichaam nodig heeft na een liposculptuur. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

U bent verzekerd van hoogwaardige zorg en behandelingen die worden uitgevoerd door ervaren professionals. Bovendien wordt gewerkt met complete tarieven. Hiermee wordt vermeden dat u achteraf met bijkomende kosten, waar u niet op had gerekend, wordt geconfronteerd. De kliniek staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en de goede resultaten die bereikt worden. Wilt u meer weten over liposuctie? Acura Medisch Centrum beschikt over een kliniek in Weert, waar u welkom bent voor een vrijblijvend intakegesprek. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie onderbenen’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu