fbpx

Liposuctie reviews

Liposuctie reviews – FAQ

1. Wat kan ik het beste doen voor een mooi liposuctie resultaat?
Het beste wat u doet, is het dragen van de compressiekleding. Dit vermindert de napijn en zwellingen die het gevolg zijn van de operatie. Ook helpt dit uw lichaam bij aan het aannemen van de nieuwe en verbeterde contouren. Volg het advies van de arts op.

2. Wanneer wordt liposuctie afgeraden?
Liposuctie is niet voor iedereen veilig. Naarmate u ouder wordt, loopt u meer risico. Datzelfde geldt voor mensen met obesitas en andere ernstige aandoeningen. Liposuctie is geen behandeling om af te vallen of gewicht te verliezen.

3. Is jeuk na de liposuctie een teken van genezing?
Tijdens een liposuctie behandeling is het mogelijk dat enkele kleine zenuwen verstoord worden, waardoor u af en toe een jeukend, kriebelend gevoel kan ervaren. Jeuk wisselt zich tijdens het herstel af met tijdelijke gevoelloosheid en een branderig gevoel. Het duurt enige tijd voordat het gevoel stabiliseert en weer normaal wordt.

4. Is het beter om voor of na liposuctie wat gewicht te verliezen?
Voor langdurige resultaten is het beter om voor de operatie zo dicht mogelijk bij uw ideale lichaamsgewicht te zijn. Na de ingreep blijft u op een stabiel gewicht. Gewichtsschommelingen kunnen ervoor zorgen dat achtergebleven vetcellen zich vullen en ophopen.

5. Hoelang duurt het voordat mijn huid strak is na liposuctie?
Het duurt gemiddeld 12 weken, uw lichaam vernieuwt zich na liposuctie. Ook al voelt u zich goed en ziet u al een paar dagen na de ingreep resultaat, deze ontwikkeling houdt nog enige tijd aan.

6. Hoe kan ik mijn herstel versnellen?
Blijven bewegen. Neem de eerste 24 uur na de liposuctie tijd om te rusten en herstellen. Daarna helpt lichaamsbeweging, waaronder korte wandelingen het genezingsproces te versnellen.

7. Waarom ben ik aangekomen na de liposuctie?
Het verwijderen van vet, betekent dat er in bepaalde delen van uw lichaam minder vetcellen zijn. De achtergebleven vetcellen kunnen zich nog steeds ontwikkelen en groter worden. Wanneer u na liposuctie een ongezonde levensstijl heeft, met een verkeerd dieet, is het mogelijk om gewichtstoename te ervaren.

8. Is liposuctie hetzelfde als een buikwandcorrectie?
Buikwandcorrecties zijn ingrijpender en meer omvattend dan alleen liposuctie. Bij liposuctie wordt alleen overtollig vet verwijdert, terwijl bij een buikwandcorrectie ook de buikspieren worden ingekort en overtollige huid operatief weggenomen.

9. Hoeveel kledingmaten verlies ik met liposuctie?
Met liposuctie is het mogelijk om ongeveer twee maten te verliezen. Afhankelijk van de zones die u laat behandelen, verwijderen artsen maximaal 6 tot 7 liter vet. De ingreep is een uitstekende oplossing voor plaatselijke vetophopingen die ondanks een dieet en voldoende lichaamsbeweging zichtbaar blijven.

10. Hoe ziet mijn huid eruit na liposuctie?
Als u voor de ingreep een stevige, onbeschadigde huid heeft, zonder striae, ziet u na de operatie een mooie, vlotte verstrakking van de huid. Mensen met een dunne, door de zon beschadigde huid en/of met striae kunnen het gevoel hebben dat de huid er ‘leeggelopen’ uitziet na de ingreep. Het is niet zeker of de huid zich volledig verstrakt na het verwijderen van het vet. U heeft hier voor de operatie met arts uitgebreid over gesproken.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu