fbpx

Liposuctie Roermond

Overweegt u een liposuctie in Roermond of omgeving? Bent u ontevreden met uw lichaamscontouren door vetophopingen? Is uw huid nog voldoende elastisch? Liposuctie kan oplossing bieden om uw lichaamsverhoudingen te herstellen. Hardnekkige vetophopingen doen zich voor op onder andere de dijen, heupen, billen of buik en zijn ondanks intensief sporten en gezond eten vaak moeilijk weg te krijgen. Liposculptuur is dan een geschikte cosmetische ingreep. De behandeling is echter geen alternatief om snel af te vallen.

Liposculptuur Roermond.
Liposculptuur Roermond.
Liposculptuur Roermond of omgeving

Liposculptuur of liposuctie in Roermond of omgeving is een blijvende oplossing bij het verwijderen van plaatselijke vetophoping. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar de mogelijkheid om de lichaamscontouren te verbeteren. Uw geschiktheid voor de ingreep wordt tijdens een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum beoordeeld door een ervaren arts. U dient over een goede gezondheid te beschikken en uw BMI mag niet hoger zijn dan 30. Liposuctie is niet bedoeld als vervanging van een dieet of om op eenvoudige manier kilo’s kwijt te raken. De vetcellen die weggezogen worden, komen niet terug. Om uw nieuwe figuur te behouden is het noodzakelijk om te blijven bewegen en een verantwoorde, gezonde levensstijl te volgen. Na een liposuctie aankomen in gewicht, wordt ten zeerste afgeraden. Door de gewichtstoename krijgen andere, niet verwijderde, vetcellen de kans om zich te ontwikkelen. Dit kan leiden tot nieuwe vetophopingen en verstoorde lichaamscontouren.

Wanneer liposuctie in Roermond of omgeving niet werkt

Bij het overwegen van liposuctie is het goed om te weten dat niet iedereen blijvende resultaten behaalt met de ingreep. Motivatie en de wil om na de ingreep gezond te leven zijn voor het behoud van de bereikte resultaten onmisbaar. Tijdens het intakegesprek krijgt u van de arts al tips en adviezen, waarmee u een positieve invloed uitoefent op het herstel en het resultaat. Liposuctie werkt niet als u in gewicht aankomt en vervolgens weer afvalt. Liposuctie Roermond of omgeving is een behandeling waar u zich grondig op voorbereidt, zodat u weet wat u kunt verwachten. Voorbereiden op liposuctie doet u niet alleen door te gaan sporten en uw eetgewoonten aan te passen. Lees u in, in de behandeling. Lees ervaringsverhalen van anderen en zie hoe het anderen na de liposuctie in Roermond vergaat. Hoe ontwikkelen de resultaten zich in de weken en maanden na de ingreep? Hoe behoudt u de bereikte resultaten? Voldoet een arts of een kliniek aan de verwachtingen. Door mee te lezen op een forum krijgt u bovendien antwoorden op de eerste vragen die u heeft over liposuctie. Het voorkomt bovendien dat u achteraf teleurgesteld bent in de bereikte resultaten.

Liposuctie in Nederland of liposuctie in Turkije?

Bereidt u zich voor op een liposuctie behandeling en vergelijkt u daarbij de mogelijkheden die u heeft? Het is tegenwoordig ‘normaal’ geworden om voor een cosmetische behandeling naar het buitenland te reizen. Liposuctie in Turkije wordt door diverse klinieken aangeboden en kan een aantrekkelijk alternatief lijken voor liposuctie in Roermond of omgeving. Zet de diverse kosten overzichtelijk op een rijtje. U zult zien dat de kosten voor liposuctie in Nederland en in Turkije aan het einde van de rit nauwelijks verschillen. Waarom lijkt liposuctie in Turkije dan zoveel goedkoper? Vanaf tarieven zijn altijd aantrekkelijk. Het is logisch om te zoeken naar een betaalbare ingreep. Dat Roermond of Weert met de auto bereikt kan worden en dat u na de ingreep direct naar huis kunt om in uw eigen omgeving te herstellen, wordt daarbij nogal eens over het hoofd gezien. Reist u naar Turkije voor een cosmetische ingreep? De kosten voor het heen en weer reizen, maar ook de kosten die u betaalt om ter plaatse in een hotel of appartement te verblijven zijn niet bij het behandeltarief inbegrepen. Dit zijn bijkomende kosten die bij een langer verblijf behoorlijk op kunnen lopen. Tel daarbij eventuele communicatieproblemen op en de kostprijs voor een buitenlandse liposuctie is al snel duurder dan in Nederland. Uiteraard is de keuze voor een kliniek persoonlijk en u bepaalt zelf waar u een liposuctie behandeling ondergaat.

Betaalbare liposuctie in Nederland

Als u heeft gezocht op liposuctie Roermond, bent u bij Acura Medisch Centrum in Weert aan het juiste adres. Acura Medisch Centrum past liposuctie behandelingen toe in de moderne privékliniek in Weert, op korte afstand van Roermond. De ervaren artsen werken met de Vasertechniek, waarbij het vet vloeibaar wordt gemaakt met behulp van ultrasone geluidsgolven. Het voordeel van deze methode is dat de kans op beschadigen van zenuwen en bloedvaten tot een absoluut minimum wordt beperkt. Bovendien verloopt het herstel vlot. Bent u benieuwd of u een geschikte liposuctie kandidaat bent? Wilt u weten wat een complete liposuctie behandeling kost? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar. Het is eveneens mogelijk om het onlinecontactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Roermond’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Liposuctie Roermond – FAQ

1. Wat moet ik weten voor een liposuctie behandeling?

Liposuctie is geen oplossing voor een slappe huid. Als u liposuctie ondergaat om overtollig vet te verwijderen op plaatsen met een losse huid, kan de behandeling de huid er rimpeliger uit laten zien. Tijdens het consult onderzoekt een specialist uw huid zorgvuldig en kijkt daarbij naar de elasticiteit en stevigheid.

2. Wanneer is liposuctie geen oplossing?

Patiënten met een BMI hoger dan 30 komen niet voor liposuctie in aanmerking. In deze gevallen is het een riskante ingreep. Waarschijnlijk is de hoeveelheid vet in het gewenste behandelgebied te groot om dit veilig te kunnen verwijderen. Daarnaast is het risico op overtollige huid die niet samentrekt na de behandeling (te) groot.

3. Hoe risicovol is een liposuctie behandeling?

Mogelijke risico’s die aan de ingreep zijn gebonden zijn postoperatieve infecties, langdurige genezingsproces, ophoping van vloeistoffen, stolling van bloed en/of vet, allergische reacties op de gebruikte verdovingsmiddelen en/of medicatie. Ernstige complicaties zoals trombose en permanent gevoelsverlies zijn zeldzaam. Voor de ingreep vindt een uitgebreid consult en vooronderzoek plaats.

4. Is liposuctie een behandeling die de moeite waard is?

De ingreep is de moeite waard als u achteraf tevreden bent met het bereikte resultaat. Dat betekent dat u een geschikte kandidaat bent, met een gezond gewicht. Uw gezondheid is van invloed op het herstel en resultaat. Wees tijdens het consult open over eventuele (chronische) aandoeningen en medicijngebruik.

5. Vanaf welke leeftijd is liposuctie veilig?

Er is geen leeftijdsgrens voor liposuctie. Gezonde volwassenen komen voor de ingreep in aanmerking als de gezondheid dat toelaat.

6. Kan ik normaal leven na liposuctie?

Normale activiteiten mogen hervat worden, zodra u zich daar goed en prettig bij voelt. De eerste dagen tot weken voorkomt u overmatige inspanningen. Binnen een paar dagen zijn de meeste mensen in staat weer lichte activiteiten en werkzaamheden te verrichten. Afhankelijk van de hoeveelheid vet die wordt verwijderd duurt het herstel soms wat langer.

7. Wat gebeurt er met mijn lichaam in de jaren na liposuctie?

De vetcellen die verwijderd zijn, komen niet terug. Dat betekent niet dat u onbeperkt in gewicht kunt aankomen. In het lichaam zijn onontwikkelde vetcellen achtergebleven. Deze vullen zich bij gewichtstoename en vormen nieuwe vetophopingen. Probeer verantwoord te leven met voldoende beweging en een verantwoorde voedingsgewoonte.

8. Zie ik er anders uit na liposuctie?

Omdat vet wordt verwijderd van opvallende gebieden, brengt liposuctie verbeteringen in uw lichaamscontouren aan. Hoewel het geen ingreep is om af te vallen, levert de behandeling uiterlijke veranderingen op.

9. Laat liposuctie blijvende littekens achter?

In het behandelgebied worden kleine openingen in de huid gemaakt, die kleine littekens achterlaten. In de meeste gevallen vervagen de littekens vlot en zijn ze met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Onze specialisten plaatsen de incisies op strategische plaatsen.

10. Zie ik er na de ingreep jonger uit?

Na de ingreep krimpt de huid in, waardoor een gladde, jeugdiger uitstraling ontstaat. Om dit te bereiken is uw huid voldoende elastisch en stevig. In sommige gevallen zijn combinatie ingrepen mogelijk om het huidverstrakkingsproces te verbeteren.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu