Liposuctie rug

Overweegt u een liposuctie van de rug? Overtollig lichaamsvet is hardnekkig en niet makkelijk te verwijderen. Ook na langdurig en consequent sporten en diëten is er weinig beweging in te krijgen. Het vet hoopt zich onder meer op bij uw heupen, op uw bovenbenen en op uw rug. Zowel mannen als vrouwen hebben soms last van irritante vetophopingen die er voor zorgen dat uw bh of andere kleding niet meer comfortabel zit. Een cosmetische ingreep zoals een rug liposuctie kan dan een oplossing bieden. Liposculptuur of liposuctie rug is een behandeling met blijvende resultaten.

Liposuctie rug.
Liposuctie rug.
Wegzuigen vet van de rug met liposuctie

Een rug liposuctie is een behandeling die uitkomst biedt aan mensen met een gezond BMI. Heeft u last van ontsierende vetophopingen op uw rug? Bent u regelmatig in beweging en is uw gewicht stabiel? Dan kan een arts u een liposuctie behandeling adviseren. Het is een ingreep die erop gericht is om uw lichaamscontouren te verbeteren. Liposuctie is, in tegenstelling tot wat nog regelmatig wordt gedacht, géén behandeling om op korte termijn gewicht kwijt te raken en af te vallen. Het laten verwijderen van vet met behulp van liposculptuur is een ingrijpende behandeling, waar een gedegen voorbereiding bij komt kijken. Lees uzelf in, in zowel de mogelijkheden, de behandeltechnieken, de resultaten en de kosten van de liposuctie rug behandeling. Liposculptuur is een cosmetische ingreep die zowel in Nederland als in het buitenland wordt aangeboden. Zoek en lees ervaringsverhalen van anderen en vergelijk de diverse aanbieders met elkaar. Voorbereiden heeft als voordeel dat u niet helemaal onwetend aan een intakegesprek begint. U heeft een idee van de manier waarop een liposuctie rug wordt uitgevoerd en hoe het herstel kan verlopen. Voor een objectieve vergelijking kunt u bij een aantal klinieken een kennismakingsgesprek inplannen. De keuze wordt immers niet alleen bepaald door het aangeboden tarief. Uw gevoel telt ook mee. Wordt u serieus genomen? Krijgt u het gevoel begrepen te worden? Heeft u een ‘klik’ bij of met de behandelend arts? Om ontspannen aan de ingreep te beginnen is het belangrijk dat u zich welkom voelt. Heeft u geen vertrouwen in de arts of kliniek? Maak dan kennis met een andere behandelaar.

Korte ingreep, blijvende resultaten

De liposuctie is een ingreep die zo’n 1,5 tot 2 uur duurt en die onder lichte sedatie wordt uitgevoerd. De manier waarop verdoving plaatsvindt, wordt met u besproken tijdens het intakegesprek bij de behandelend arts. Een roesje, sedatie, wordt regelmatig toegepast. Van de ingreep zelf voelt u niets. Om het vet optimaal af te kunnen zuigen, worden een aantal incisies gemaakt. Na het inspuiten van een grote hoeveelheid verdovende vloeistof maakt de arts het opgehoopte vet vloeibaar met het Vaser systeem. Bijkomend voordeel van deze techniek is dat de sonde die gebruikt wordt, warmte afgeeft aan de huid. Uw huid wordt daardoor strakker. De incisies worden in de meeste gevallen niet gehecht, maar afgeplakt met wondpleister. Het is mogelijk dat in het begin nog wat vloeistof uit de wondjes lekt. Dit is tijdelijk en stopt vanzelf. Voor een goede genezing is het dragen van drukkleding een must. Zwellingen worden verminderd en de onderliggende huidlagen krijgen de kans om aan elkaar te kleven. Het herstel na een liposculptuur verloopt over het algemeen vlot. Slechts in enkele gevallen is er sprake van bijwerkingen of complicaties. Hierbij kunt u denken aan slechte wondgenezing en infecties. Bij een normaal herstel hervatten de meeste mensen hun dagelijkse werkzaamheden zo’n zeven tot tien dagen na de ingreep. Pas na drie tot zes maanden is het eindresultaat bereikt. Liposuctie rug heeft blijvende resultaten. Het vet dat is verwijderd kan niet terugkomen. Om uw lichaamsverhoudingen te behouden is regelmatig bewegen een aanrader. Het spreekt voor zich dat gewichtsschommelingen er voor kunnen zorgen dat andere vetcellen zich kunnen vullen en zich op andere plaatsen in uw lichaam op hopen. Gevarieerde en gezonde voeding kan een gewichtstoename voorkomen.

Ervaringen liposuctie rug

Overweegt u een liposuctie om het opgehoopte rug vet te laten verwijderen van uw rug? Probeer dan ervaringsverhalen van anderen te lezen. U komt door deze verhalen meer te weten over zowel de ingreep zelf als over de resultaten, prijzen en behandelend artsen. Daarnaast kunt u bij een of meerdere klinieken een afspraak voor een intakegesprek maken. Vergelijk de manier waarop u wordt verwelkomd en hoe de informatie wordt gegeven met elkaar. Heeft u een goed gevoel bij de kliniek van uw keuze of kijkt u toch liever even verder? Voor een goed resultaat is het belangrijk om ontspannen en met vertrouwen de ingreep te ondergaan. Acura Medisch Centrum is bekend om de klantvriendelijkheid, de prima prijs-kwaliteitsverhouding en de hoge mate van zorgverlening. Meer weten? U maakt een afspraak telefonisch of door een e-mail te sturen. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie rug’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu