fbpx

Liposuctie schouderbladen

Overweegt u een liposuctie van de schouderbladen? Storende vetophopingen kunnen zich voordoen op verschillende plaatsen van uw lichaam. Van zogenaamde love handles tot dikke dijen en enkels. Vet stapelt zich bij iedereen anders op, waardoor u, bijvoorbeeld, last kunt hebben van vet op uw schouderbladen. Als dit vet zich niet laat verwijderen ondanks sporten en gezond eten kunt u een liposculptuur of liposuctie schouderbladen overwegen. De behandeling geeft uw figuur betere contouren en het vet wordt blijvend verwijderd.

Liposuctie schouderbladen.
Liposuctie schouderbladen.
Resultaten liposuctie schouderbladen

Liposuctie is een ingreep die contour verbeterend werkt. De vet verwijderende techniek kan op verschillende lichaamsgebieden worden toegepast. Liposuctie schouderbladen is een ingreep die veelvuldig voorkomt. Als u langdurig bezig bent met regelmatig bewegen, sporten en gezond eten kan het frustrerend zijn om te zien dat de vetophoping bij uw schouderbladen niet weg te krijgen is. Uw kleding zit niet lekker en/of u heeft het idee dat het vet boven uw favoriete jurkje uitpuilt. Met liposculptuur kan dit vet verwijderd worden. Na afloop van de behandeling worden de resultaten in de weken en maanden die volgen steeds beter zichtbaar. Liposuctie is dan ook een behandeling die niet direct optimale resultaten geeft. Uw lichaam heeft tijd nodig om te herstellen. Waar u kort na de ingreep last heeft van blauwe en rode verkleuringen en zwellingen in het behandelde gebied, geneest dit vanzelf. De verkleuringen zijn het eerste verdwenen. Gemiddeld is het eindresultaat van een schouderblad liposuctie drie tot zes maanden na de liposuctie schouderbladen zichtbaar. Het vet dat verwijderd is, komt niet meer terug. Uw lichaam maakt vanaf de puberteit geen nieuwe vetcellen meer aan. Geadviseerd wordt altijd om uw gewicht op peil te houden. Gewichtsschommelingen kunnen voor de achtergebleven vetcellen aanleiding zijn om zich te ontwikkelen.

Behandeling schouderbladen liposuctie

De behandeling wordt voorafgegaan door een uitgebreid intakegesprek. Liposuctie is een behandeling die goede resultaten biedt, maar die net als iedere andere chirurgische ingreep een zekere kans op complicaties en bijwerkingen heeft. Het intakegesprek stelt zowel de behandelend arts als uzelf in de gelegenheid om meer te weten te komen. De arts is geïnteresseerd in uw gezondheid, eventuele (chronische) aandoeningen en medicijngebruik. Uiteraard wordt het probleemgebied bekeken en besproken. Liposuctie van de schouderbladen kan zowel bij mannen als vrouwen met een gezond BMI worden toegepast. De behandeling is echter geen snel alternatief om gewicht te verliezen en dus af te vallen. Doorgaans vindt de ingreep onder plaatselijke verdoving plaats. Om het overtollige vet te kunnen verwijderen, worden een aantal kleine incisies gemaakt. Hier wordt vervolgens een grote hoeveelheid verdovende vloeistoffen ingespoten. Daarna maakt de arts met behulp van de Vaser techniek het vet als het ware vloeibaar, dit is mogelijk door de geluidsgolven die de sonde van het Vaser systeem afgeeft, waarna het vet op optimale wijze kan worden afgezogen. Na afloop van de ingreep worden de incisies afgeplakt. Het is niet ongebruikelijk dat er nog vloeistof uit de wondjes lekt. Dit stopt vanzelf en is niets om u zorgen over te maken. U draagt elastische kleding om de zwellingen zoveel mogelijk tegen te gaan. Uiteraard geeft de arts u adviezen over de herstelperiode en de dingen die u wel of niet kunt doen. Door de adviezen op te volgen worden risico’s en bijwerkingen tot een minimum beperkt en heeft u een positieve hand in het eindresultaat.

Schouderblad liposculptuur prijzen

Liposculptuur wordt zowel in Nederlandse als buitenlandse klinieken aangeboden. Het is een populaire cosmetische ingreep, met blijvende resultaten. De prijzen die worden gehanteerd lopen sterk uiteen. Overweegt u een schouderblad liposuctie? Vergelijk dan de tarieven van meerdere aanbieders. Let daarbij op de inhoud van een behandeling en welk soort verdoving wordt toegepast. Acura Medisch Centrum biedt cosmetische behandelingen aan met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595
Afspraak liposculptuur intakegesprek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een liposuctie u te bieden heeft? Bent u benieuwd naar de kostprijs van de behandeling? De artsen en medewerkers van Acura Medisch Centrum staan u graag te woord. U kunt voor een vrijblijvend intakegesprek terecht in de kliniek in Weert. Beide klinieken zijn goed bereikbaar, dit zowel met eigen als het openbaar vervoer. Het gesprek stelt u in de staat de vragen die u heeft te stellen en goed geïnformeerd de kliniek te verlaten. U ontvangt een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Indien gewenst kan de liposculptuur behandeling ingepland worden. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met de medewerkers van Acura Medisch Centrum. Een alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie schouderbladen’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Liposuctie schouderbladen – FAQ

1. Kan ik een liposuctie voor mijn schouderbladen krijgen?

Goede liposuctie kandidaten (dat geldt voor alle probleemgebieden), zijn mensen die last hebben van hardnekkig vet dat niet of onvoldoende reageert op een verantwoorde levensstijl. U verkeert in goede gezondheid, heeft een verantwoorde BMI waarde en lijdt niet aan (chronische) aandoeningen die een probleem vormen voor een veilige liposuctie behandeling.

2. Wat zijn de beperkingen na liposuctie?

Na de behandeling is het behandelgebied gevoelig, gezwollen en zijn blauwe plekken zichtbaar. Normaal gesproken draagt u een aantal weken compressiekleding. Het wordt aanbevolen om het een aantal dagen rustig aan te doen, de meeste mensen zijn na 4 tot 6 weken volledig hersteld. Littekens als gevolg van de behandeling zijn minimaal vanwege de kleine incisies.

3. Hoe riskant is liposuctie van de schouderbladen?

Enkele mogelijke bijwerkingen van liposuctie zijn allergische reacties op de verdoving. Ook trillingen, tijdelijke gevoelloosheid en jeuk zijn mogelijk. Ernstige complicaties, zoals een vetembolie zijn zeldzaam.

4. Waarom zijn mijn schouderbladen nog steeds ‘dik’ na de liposuctie?

Het is belangrijk om te weten dat de resultaten niet meteen zichtbaar zijn. Het duurt enige tijd voordat de zwellingen zijn verdwenen en het behandelgebied is genezen. Bovendien is het behaalde resultaat niet per se permanent. Verwijderde vetcellen zijn voorgoed weg, maar de achtergebleven en onontwikkelde vetcellen bij de schouderbladen kunnen zich na verloop van tijd opvullen. Zorg goed voor uw lichaam, zodat u lang plezier heeft van de liposuctie en de verbeterde lichaamscontouren.

5. Heb ik na de liposuctie last van losse huid op mijn schouderbladen?

Zolang uw huid voldoende soepel en elastisch is, veroorzaakt liposuctie geen losse of slappe huid. Losse huid is een gevolg van lichaamsveroudering. Naarmate de jaren voorbijgaan verliest de huid de jeugdige elasticiteit, omdat uw lichaam minder collageen en hyaluronzuur aanmaakt.

6. Kan ik mijn armen bewegen na de liposuctie?

De arts geeft advies over de mate en intensiteit van bewegen na de behandeling. De eerste weken worden krachtige oefeningen en zware inspanningen, zoals tillen, afgeraden. Vanaf zo’n zes weken na de operatie zijn de meeste activiteiten weer verantwoord.

7. Kan schouderblad liposuctie een zenuwbeschadiging veroorzaken?

Liposuctie is een veilige behandelmethode met vooral bijwerkingen die van voorbijgaande aard zijn. De kans op zenuwbeschadiging van de bovenarm is aanwezig. Zenuwbeschadiging is een ernstige complicatie. Laat de behandeling uitvoeren door een ervaren arts en volg de adviezen na de ingreep op.

8. Gebeurt de liposuctie onder narcose?

Nee, liposuctie van de schouderbladen gebeurt met plaatselijke verdovingen. U voelt geen pijn van de behandeling. Voordat de arts het vet wegzuigt, wordt nog een grote hoeveelheid verdovende vloeistoffen geïnjecteerd. Met een canule wordt het vloeibaar geworden vet effectief weggezogen.

9. Hoeveel kost liposuctie van de schouderbladen?

Een liposuctie behandeling gebeurt op maat. Als u een enkele zone laat behandelen, zijn de kosten € 1295. Voor de twee zone komt daar een bedrag van € 695 bij. De derde zone en meer kosten € 595. U ontvangt een prijsopgave op maat, zodat u weet waar u aan toe bent en wat u precies mag verwachten.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu