fbpx

Liposuctie Sittard

Overweegt u een liposuctie in Sittard of omgeving? Wilt u in de zomer met trots dat leuke jurkje of die lekker zittende korte broek aantrekken, zonder dat u zich schaamte voor dikke benen of knieën? Bent u het zat om uw buikje voor de spiegel in te houden? Hardnekkige vetophopingen zijn voor veel mensen een grote bron van ergernis. Heeft u ondanks gezond eten en regelmatig bewegen last van plaatselijke vetophopingen? Liposuctie in Sittard of omgeving is een veel voorkomende vorm van plastische chirurgie met uitstekende resultaten.

Liposuctie Sittard.
Liposuctie Sittard.
Geen alternatief voor snel afvallen

Liposuctie of liposculptuur is een behandeling die geschikt is om overtollige, plaatselijke vetophopingen te verwijderen. Vrouwen en mannen kunnen te maken hebben met vet dat zich opstapelt en dat ondanks een gezonde levensstijl niet weg te krijgen is. Liposuctie is een behandeling die kan helpen om het vet kwijt te raken. Goed om vooraf te weten is dat liposuctie geen alternatief is voor een dieet of om op snelle manier af te vallen. Alleen mensen met een stabiel gewicht en een niet te hoog BMI kunnen succesvol behandeld worden. Om een behandeling succesvol te kunnen ondergaan, is het hebben van een voldoende elastische huid een andere voorwaarde. Uw geschiktheid wordt beoordeeld door een ervaren arts, hierbij wordt gekeken naar:

 • Uw algehele gezondheidstoestand, medisch verleden en eventueel medicijn gebruik.
 • In het verleden doorgemaakte operatieve ingrepen.
 • Bestaande allergieën.
 • Roken en/of alcohol gebruik.
 • Het bespreken en bekijken van uw probleemzones.

Aan de hand van de bevindingen neemt de arts de mogelijkheden met u door. De arts adviseert u over de lichaamszones die voor liposuctie in aanmerking komen en welke resultaten u kunt verwachten.

Aankomen in gewicht na liposuctie in Sittard of omgeving

De ingreep is gericht op blijvende resultaten. U wilt immers voorgoed afrekenen met het opgehoopte vet. Bij Acura Medisch Centrum in Weert wordt de liposuctie uitgevoerd met de moderne LipoSelection® van Vaser® methode. Via kleine incisies, in de te behandelen gebieden, wordt een verdovende vloeistof ingebracht. Het Vasersysteem maakt door middel van ultrasone geluidsgolven het vet vloeibaar, waardoor het nog beter weggezogen kan worden. Deze innovatieve techniek biedt uitstekende resultaten en de kans dat zenuwen of bloedvaten beschadigd worden, wordt tot een minimum beperkt. Het vloeibaar geworden vet, wordt met een kleine canule opgezogen. Na de liposuctie worden de incisies afgeplakt en wordt een elastisch verband of drukkleding aangebracht. Zo worden zwellingen en bloeduitstortingen zoveel mogelijk tegengegaan. De eerste uren kan er vloeistof uit de wondjes lekken. Maakt u zich hier geen zorgen over. Dit neemt vanzelf af en houdt uiteindelijk op. Liposuctie is een relatief veilige behandeling. Het is echter een chirurgische ingreep, waarbij altijd een kleine kans op complicaties bestaat. In geval van liposuctie kunnen zich de volgende complicaties voordoen:

 • Allergische reacties op de gebruikte verdovingsmiddelen.
 • Nabloedingen.
 • Slechte wondgenezing en infectie gevaar.
 • Veranderd gevoel in het behandelde lichaamsgedeelte.
 • Teleurstellend of asymmetrisch resultaat.
 • Afhangende, slappe huid.

U kunt de kans op bijwerkingen verder verkleinen door de adviezen van de arts op te volgen. Daarnaast is het na de liposuctie in Sittard of omgeving belangrijk om niet teveel in gewicht aan te komen. Hierdoor wordt het resultaat beïnvloed en kunnen zich elders in uw lichaam nieuwe vetophopingen nestelen.

Liposuctie op afbetaling

Als u heeft gezocht op liposuctie Sittard, bent u bij Acura Medisch Centrum in Weert aan het juiste adres. Overweegt u overtollig vet door middel van liposuctie te laten verwijderen? U zult zien dat de kosten voor de gewenste behandeling uiteenlopen. Naast de naamsbekendheid en locatie van de kliniek is ook de ervaring van de behandelend arts mede bepalend voor de tarieven die gehanteerd worden. De kostprijs van liposuctie wordt bepaald door het aantal lichaamszones dat behandeld wordt. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

Wat de kosten in uw situatie exact zijn, kan tijdens het intakegesprek worden doorgenomen. Bij het behandelen van meerdere zones, lopen de kosten voor liposuctie op. Indien u overweegt om de kosten in termijnen te betalen, maakt u dit dan kenbaar tijdens het intakegesprek. U wordt dan, indien gewenst, in contact gebracht met een gespecialiseerde kredietmaatschappij. Als u de liposuctie in termijnen betaald, let dan wel op dat een kredietverstrekker extra kosten in rekening brengt. Bovendien wordt u gedurende langere tijd maandelijks herinnerd aan de cosmetische ingreep die u heeft ondergaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die liposuctie u te bieden heeft? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum in Weert.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Sittard’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Liposuctie Sittard – FAQ

1. Heeft liposuctie invloed op mijn gewicht?

Liposuctie is een beproefde methode voor het losmaken en verwijderen van hardnekkig vet dat zich heeft opgehoopt op plaatsen als de heupen, enkels, bovenbenen en armen. Ondanks een verantwoorde levensstijl en voldoende beweging laat dit vet zich niet verwijderen. Het is een operatie die niet bedoeld is om op relatief snelle manier veel gewicht kwijt te raken. Liposuctie laat geen extreem gewichtsverlies zien.

2. Hoeveel gewicht kan ik verliezen bij liposuctie?

De procedure is bedoeld om de lichaamscontouren te verbeteren, niet om overgewicht of obesitas aan te pakken. Liposuctie is veilig voor mensen met een gezond gewicht en een BMI lager dan 30. Afhankelijk van het aantal gebieden dat u laat behandelen, verliest u gemiddeld vijf kilo.

3. Kan vet terugkomen na een liposuctie behandeling?

Door liposuctie verwijderde vetcellen kunnen niet teruggroeien. Komt u veel in gewicht aan, dan zullen vetcellen die eerder niet ontwikkeld waren zich langzaam vullen, waarna op den duur nieuwe vetophopingen ontstaan. Op gewicht blijven is belangrijk.

4. Heeft liposuctie invloed op mijn zelfbeeld?

Liposuctie heeft vaak een verbetering van het zelfvertrouwen en eigenwaarde als resultaat. Liposuctie helpt bij het verbeteren van uw lichaamscontouren, waardoor u een beter gevoel krijgt over uw uiterlijk.

5. Heeft liposuctie negatieve bijwerkingen?

De eerste dagen ziet de huid in het behandelgebied er hobbelig uit. Begint u aan de ingreep met onvoldoende natuurlijke huidelasticiteit dan kunnen deze veranderingen permanent zijn. Onze specialisten nodigen u altijd eerst uit voor een uitgebreid consult en nemen de risico’s met u door. De grondige voorbereiding helpt bij het voorkomen van ongewenste complicaties.

6. Verandert liposuctie mijn lichaamsvorm?

Door vet te verwijderen verbetert liposuctie de proporties van uw lichaamsverhoudingen. Ongeacht welke natuurlijke lichaamsvorm u heeft, na de liposuctie zien uw contouren er beter uit.

7. Is liposuctie de moeite waard?

Liposuctie is een cosmetische ingreep waar risico’s aan zijn verbonden. Het is geen manier om gewicht te verliezen en niet iedereen is geschikt voor de ingreep. Tijdens het consult bespreekt u met de specialist uw situatie, de voor- en nadelen van liposuctie. Omdat uw gezondheid van belang is voor uw geschiktheid, stelt de arts vragen over eventuele aandoeningen waar u bekend mee bent en komt uw medische geschiedenis ter sprake.

8. Wat moet ik weten voordat ik over liposuctie nadenk?

Liposuctie is weliswaar effectief bij het verwijderen van hardnekkig vet, maar het is geen oplossing voor cellulitis. Onderzoek of liposuctie de behandeling is waarbij uw verwachtingen in resultaten omgezet kunnen worden.

9. Wanneer kan ik na liposuctie weer sporten?

Tijdens de eerste dagen van het herstel beperkt u fysieke activiteiten tot een minimum. Bedrust is niet nodig. Bouw de activiteiten rustig op en vermijdt overbelasting. Zes weken na de liposuctie is het mogelijk om weer inspannende werkzaamheden en activiteiten te doen.

10. Is liposuctie op latere leeftijd mogelijk?

Liposuctie is mogelijk bij volwassenen van alle leeftijden. U moet realistische verwachtingen hebben. De ingreep geeft u niet het lichaam terug toen u 20 of 30 jaar was. Op latere leeftijd duurt het herstel langer en trekt de huid zich niet altijd even goed terug als bij jongere volwassenen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu