fbpx

Liposuctie taille

Overweegt u een liposuctie van de taille? Vetrolletjes bij vrouwen, love handles bij mannen. Extra kilootjes op en rond de taille zijn voor velen een doorn in het oog. Het vervelende van deze vetophopingen is dat ze zich bovendien zeer moeilijk laten verwijderen. Hoe goed u ook uw best doet met bewegen, sporten en een gevarieerd voedingspatroon. Het teveel aan vet lijkt zich wel voorgoed op uw taille te hebben genesteld. Wilt u het overtollige vet kwijt raken? Liposculptuur of liposuctie taille is een effectieve ingreep, waarmee het vet blijvend wordt verwijderd.

Liposuctie taille.
Liposuctie taille.
Extra pondjes verwijderen met liposuctie taille

Vrijwel niemand is onbekend met extra pondjes die zich op specifieke plaatsen op uw lichaam bevinden. Waar vet zich vaak ophoopt op uw buik, uw benen, uw heupen, uw kuiten, uw enkels en/of uw gezicht, is een andere veel voorkomende plaats de taille. Het vet is bij de meeste mannen en vrouwen onopvallend aanwezig. Soms komt het voor dat het effect storende vormen aanneemt. Uw lichaamsvormen zijn uit balans en het enige waar u nog mee bezig bent zijn die irriterende vetrolletjes op uw taille. Met behulp van een liposuctie behandeling worden uw lichaamsvormen verbeterd en het hardnekkige vet op efficiënte wijze verwijderd. Liposuctie taille is een veilige ingreep die uitstekende resultaten geeft. Wanneer het vet verwijderd is, komt het niet meer terug. Ook niet op andere plaatsen op uw lichaam. Uw lievelingsbroek zit weer als gegoten en de vetrolletjes hebben plaatsgemaakt voor een strakkere huid.

Geavanceerde techniek liposuctie taille

Liposculptuur is een techniek waarbij plaatselijke vetophopingen worden verwijderd. Het is geen manier om op snelle wijze af te vallen en gewicht te verliezen. Om in aanmerking te komen voor een ingreep dient u over een gezond BMI te beschikken. In geval van obesitas en een te hoog BMI dient u eerst af te vallen. De liposuctie taille wordt onder plaatselijke verdoving of sedatie uitgevoerd. Om het vet te kunnen verwijderen, worden eerst kleine incisies in de taille gemaakt. Met behulp van een canule spuit de behandelend arts een ruime hoeveelheid verdovende vloeistof in het te behandelen gebied. De verdovende stoffen hebben korte tijd nodig om in te werken. Daarna wordt met het Vaser systeem het vet vloeibaar gemaakt en afgezogen. De sonde van het Vaser systeem geeft warmte af, waardoor de huid krimpt en strakker wordt. Het resultaat van de ingreep is dat het vet is verwijderd en uw huid mooi strak getrokken wordt. De arts rond de ingreep af door de incisies af te plakken. U draagt de eerste dagen na de ingreep drukkleding. Doe dit zolang de arts dit aanbeveelt. Niet alleen worden zwellingen door de drukkleding vermindert, de huidlagen krijgen kans op optimaal aan elkaar te kleven. Nadat u het een aantal dagen rustig aan heeft gedaan, is het vaak na een week mogelijk om uw werkzaamheden te hervatten.

Blijvende resultaten taille liposculptuur

Het is normaal dat u na de liposuctie een beurs en blauw gevoel heeft. Resultaten zijn nog niet echt zichtbaar. De dagen en weken na de ingreep nemen de blauwe verkleuringen en de zwellingen langzaam maar zeker af. Uw huid wordt geleidelijk aan strakker. Na drie tot zes maanden is het eindresultaat zichtbaar. Wist u dat het vet dat verwijderd is niet meer terugkomt? Uw lichaam maakt tot in de puberteit vetcellen aan. Vetcellen die verwijderd worden, kunnen niet meer terugkomen. Let daarbij wel op, dat u niet te veel in gewicht aankomt. Eens dat gebeurt kan dat aanleiding zijn voor de achtergebleven vetcellen om zich te vullen. Dit vet ontwikkelt zich dan op andere plaatsen, waardoor uw verbeterde lichaamscontouren veranderen. Kies daarom na een liposculptuur voor een gevarieerd voedingspatroon, waarbij u regelmatig beweegt om een stabiel lichaamsgewicht na te streven.

Betaalbare liposuctie taille

Liposculptuur is een behandeling die niet automatisch door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Het spreekt voor zich dat u zoekt naar een behandelaar die de juiste prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Acura Medisch Centrum is bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de hoge zorgstandaard die wordt geleverd. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

Overweegt u iets aan uw taille te laten doen? Heeft u last van ongewenste vetrolletjes? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij een van de cosmetisch artsen. Tijdens het gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken en bekijkt de arts uw probleemgebieden. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk behandelvoorstel met een prijsopgave overhandigd. De klinieken van Acura Medisch Centrum zijn gevestigd op een goed bereikbare locatie in Weert. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Een mogelijk alternatief voor de liposuctie is de cryolipolyse behandeling, hierbij wordt ook wel gesproken van vet bevriezen.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie taille’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Liposuctie taille – FAQ

1. Hoeveel centimeter verlies ik van mijn taille met liposuctie?

De resultaten hangen af van de hoeveelheid onderhuids vet dat zich in uw taille heeft opgestapeld. Het is mogelijk om tussen de een en zeven centimeter te verliezen.

2. Ziet mijn taille er meteen smaller uit na liposuctie?

Zoals bij elke chirurgische ingreep heeft uw lichaam tijd nodig om te genezen. De eerste dagen is het gebruikelijk dat u last heeft van een opgeblazen gevoel met zichtbare zwellingen rondom uw taille. Achtergebleven vloeistoffen verlaten uw lichaam op natuurlijke manier. Na een paar weken zijn de grootste zwellingen verdwenen en begint u resultaat te zien.

3. Mag ik na de liposuctie een tailletrainer dragen?

De eerste weken na de ingreep draagt u de geadviseerde drukkleding 24 uur per dag. De druk zorgt ervoor dat uw taille herstelt, omdat huid- en weefsellagen goed aan elkaar ‘kleven’. Verricht in deze periode geen zware inspanningen. Vanaf zes weken na de liposuctie is het verantwoord om weer intensief te sporten. Bespreek het gebruik van een tailletrainer met de specialist.

4. Kan mijn taille opnieuw vet vasthouden na de behandeling?

Verwijderde vetcellen groeien niet terug. Maar als u na een liposuctie in gewicht aan komt, kunnen achtergebleven vetcellen zich vullen en groeien. Het is belangrijk om een stabiel gewicht te houden en regelmatig te blijven bewegen.

5. Veroorzaakt het dragen van compressiekleding bijwerkingen?

Drukkleding vermindert zwellingen en biedt ondersteuning, maar kan ook teveel compressie geven. Overmatige compressie veroorzaakt huidirritaties en in ernstige gevallen schade aan de onderliggende weefsels. Gebruik drukkleding die comfortabel zit zonder dat het te strak aanvoelt.

6. Verandert liposuctie mijn figuur?

Liposuctie zuigt vetophopingen weg in een specifiek gebied. De hoeveelheid vet hangt af van het uiterlijk van het behandelgebied. Na de behandeling vormt de huid zich opnieuw en verbeteren uw lichaamscontouren.

7. Past mijn kleding beter na liposuctie?

Liposuctie helpt u bij het krijgen van een slankere lichaamsvorm. Uw kleding past beter en de behandeling helpt bij het verkleinen van een tot twee kledingmaten.

8. Wanneer kan ik mijn gewone kleding weer dragen na liposuctie?

De eerste zes weken na de liposuctie behandeling is het dragen van compressiekleding belangrijk. U draagt deze kleding onder uw ‘gewone kleding’.

9. Is liposuctie zichtbaar?

Na de behandeling kan uw huid anders aanvoelen en een veranderde textuur hebben. Misschien voelt uw huid slapper aan en ziet het behandelgebied er flets uit. Deze veranderingen zijn niet bijzonder en nemen vanzelf af.

10. Krijg ik rondingen van liposuctie?

Over het algemeen helpt liposuctie bij het bereiken van een zandlopervorm. Hardnekkige vetophopingen worden rondom de taille verwijderd, waardoor uw lichaamscontouren verbeteren.

11. Kan ik na de behandeling douchen?

De eerste 24 tot 48 uur na de ingreep is het beter om niet te douchen. Hou het behandelgebied droog. Wanneer u weer gaat douchen is het belangrijk om de incisies droog te deppen en niet te hardhandig over uw taille te wrijven. Baden kan weer vanaf twee weken na de liposuctie.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu