Liposuctie Valkenswaard

Overweegt u een liposuctie in Valkenswaard of omgeving? Plaatselijke, storende vetophopingen kunnen zeer hardnekkig zijn. Ondanks sporten, bewegen en gezond eten is er geen beweging in het vet te krijgen. Dit soort vetophopingen doen zich vaak voor op de heupen, de bovenbenen, de billen, de knieën en dijen. Ook op de bovenarmen, onderbuik en kin kan het vet zich ophopen. Een cosmetische ingreep zoals liposuctie in Valkenswaard of omgeving, is een beproefde methode om het vet blijvend te verwijderen.

Liposuctie Valkenswaard.
Liposuctie Valkenswaard.
Vetcellen wegzuigen met liposuctie in Valkenswaard of omgeving

Ontsierende, hardnekkige vetophopingen treffen veel vrouwen. Mannen hebben hier in mindere mate last van. De oorzaak voor het ontstaan van de vetophopingen zijn vaak hormonaal. Familiale aanleg komt eveneens geregeld voor. Naast volwassenen zijn het ook jonge meisjes die te maken krijgen met vet dat zich niet laat verwijderen. Liposuctie is een effectieve behandeling om vetcellen weg te laten zuigen. Het is echter geen behandeling om snel mee af te vallen en kilo’s kwijt te raken. Wilt u afvallen? Volg dan een geschikt dieet en ga meer bewegen. U kunt raad en/of hulp vragen aan uw huisarts of een diëtist(e) in uw strijd tegen de overtollige kilo’s. Heeft u na het afvallen nog altijd last van opgehoopte vetcellen? Dan kan een arts uw geschiktheid voor een liposuctie in Valkenswaard of omgeving tijdens een intakegesprek beoordelen. Tijdens dit gesprek wordt niet alleen gekeken naar de vetophopingen die u wilt laten behandelen. Een arts is geïnteresseerd in uw verwachtingen en wensen ten aanzien van de ingreep. Daarnaast zal de behandelend arts de volgende zaken met u doornemen en bespreken:

 • Uw algemene gezondheidstoestand en medisch verleden.
 • Eventueel medicijngebruik.
 • Uw voedingsgewoonten en levenswijze.
Liposuctie vanaf welke leeftijd?

Ontevredenheid over het uiterlijk of ongelukkig door aanwezige vetophopingen komt vaak voor. Waar liposuctie doorgaans een wens is van meerderjarigen, zijn er ook geregeld minderjarigen die een bepaald schoonheidsideaal voor ogen hebben. Voor cosmetische chirurgie hanteert Acura Medisch Centrum een minimumleeftijd van 18 jaar. Het komt soms echter voor dat jongeren, met name meisjes, al in de puberteit geconfronteerd worden met plaatselijke vetophopingen. De oorzaak hiervan is vaak familiale aanleg. Uiteraard kan tijdens een kennismakingsgesprek de mogelijkheid van liposuctie nader toegelicht worden. Eens iemand 18 jaar wordt en nog steeds ontevreden is met het opgestapelde vet, dan kan alsnog voor een ingreep gekozen worden.

Aanbieding liposuctie in Nederland bij Acura Medisch Centrum

Cosmetische behandelingen hebben een zeker kostenplaatje. Als u liposuctie in Valkenswaard of omgeving overweegt, is het normaal om zowel de mogelijkheden als kosten met elkaar te vergelijken. Staar u daarbij niet blind op een goedkope aanbieding, maar ga grondig te werk. Wat is er bij het aanbiedingstarief inbegrepen? Wordt u behandelend door een ervaren specialist? Hoe is de nazorg geregeld? Vraag bij meerdere aanbieders informatie op. Zo bent u beter in staat om de mogelijkheden te bekijken en de kosten te bestuderen. Acura Medisch Centrum heeft overzichtelijke liposuctie tarieven. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

Overweegt u liposuctie Turkije? Houd er dan rekening mee dat het behandeltarief wellicht lager ligt dan in Nederland. Bij het behandeltarief zijn echter de kosten voor reis- en verblijf niet inbegrepen. Na een liposuctie kunt u niet gelijk naar huis vliegen en verblijft u meerdere dagen ter plaatse. Ook kunnen zich problemen voordoen met de taal. Acura Medisch Centrum werkt met de moderne en beproefde LipoSelection® van Vaser® methode. Dit houdt in dat bij een liposuctie het vet eerst vloeibaar wordt gemaakt met ultrasone geluidsgolven. Dit maakt het vet makkelijker te verwijderen en het verkleint de kans op beschadiging van zowel uw zenuwen als bloedvaten. Het herstel na een liposuctie behandeling wordt hier aanmerkelijk door verkort.

Meer informatie liposuctie in Valkenswaard

Als u heeft gezocht op liposuctie Valkenswaard, bent u bij Acura Medisch Centrum in Weert aan het juiste adres. Heeft u genoeg van de overtollige vetophopingen op uw heupen? Krijgt u het vet op uw bovenbenen ondanks sporten en diëten niet weg? Wellicht dat een liposculptuur uitkomst kan bieden. De moderne kliniek van Acura Medisch Centrum in Weert heet u van harte welkom voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek is er gelegenheid om vragen te stellen en laat de arts u liposuctie voor en na foto’s zien. Uw probleemgebied(en) worden bekeken en u krijgt een persoonlijk behandeladvies. Wilt u gebruik maken van het voorstel? Dan kan een afspraak ingepland worden voor de liposuctie behandeling die u ondergaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een liposuctie en de kosten van een behandeling? U kunt Acura Medisch Centrum telefonisch bereiken. Telefoneert u liever niet? Vul dan het online contactformulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw vraag en/of opmerking.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Valkenswaard’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu