fbpx

Liposuctie Valkenswaard

Overweegt u een liposuctie in Valkenswaard of omgeving? Plaatselijke, storende vetophopingen kunnen zeer hardnekkig zijn. Ondanks sporten, bewegen en gezond eten is er geen beweging in het vet te krijgen. Dit soort vetophopingen doen zich vaak voor op de heupen, de bovenbenen, de billen, de knieën en dijen. Ook op de bovenarmen, onderbuik en kin kan het vet zich ophopen. Een cosmetische ingreep zoals liposuctie in Valkenswaard of omgeving, is een beproefde methode om het vet blijvend te verwijderen.

Liposuctie Valkenswaard.
Liposuctie Valkenswaard.
Vetcellen wegzuigen met liposuctie in Valkenswaard of omgeving

Ontsierende, hardnekkige vetophopingen treffen veel vrouwen. Mannen hebben hier in mindere mate last van. De oorzaak voor het ontstaan van de vetophopingen zijn vaak hormonaal. Familiale aanleg komt eveneens geregeld voor. Naast volwassenen zijn het ook jonge meisjes die te maken krijgen met vet dat zich niet laat verwijderen. Liposuctie is een effectieve behandeling om vetcellen weg te laten zuigen. Het is echter geen behandeling om snel mee af te vallen en kilo’s kwijt te raken. Wilt u afvallen? Volg dan een geschikt dieet en ga meer bewegen. U kunt raad en/of hulp vragen aan uw huisarts of een diëtist(e) in uw strijd tegen de overtollige kilo’s. Heeft u na het afvallen nog altijd last van opgehoopte vetcellen? Dan kan een arts uw geschiktheid voor een liposuctie in Valkenswaard of omgeving tijdens een intakegesprek beoordelen. Tijdens dit gesprek wordt niet alleen gekeken naar de vetophopingen die u wilt laten behandelen. Een arts is geïnteresseerd in uw verwachtingen en wensen ten aanzien van de ingreep. Daarnaast zal de behandelend arts de volgende zaken met u doornemen en bespreken:

 • Uw algemene gezondheidstoestand en medisch verleden.
 • Eventueel medicijngebruik.
 • Uw voedingsgewoonten en levenswijze.
Liposuctie vanaf welke leeftijd?

Ontevredenheid over het uiterlijk of ongelukkig door aanwezige vetophopingen komt vaak voor. Waar liposuctie doorgaans een wens is van meerderjarigen, zijn er ook geregeld minderjarigen die een bepaald schoonheidsideaal voor ogen hebben. Voor cosmetische chirurgie hanteert Acura Medisch Centrum een minimumleeftijd van 18 jaar. Het komt soms echter voor dat jongeren, met name meisjes, al in de puberteit geconfronteerd worden met plaatselijke vetophopingen. De oorzaak hiervan is vaak familiale aanleg. Uiteraard kan tijdens een kennismakingsgesprek de mogelijkheid van liposuctie nader toegelicht worden. Eens iemand 18 jaar wordt en nog steeds ontevreden is met het opgestapelde vet, dan kan alsnog voor een ingreep gekozen worden.

Aanbieding liposuctie in Nederland bij Acura Medisch Centrum

Cosmetische behandelingen hebben een zeker kostenplaatje. Als u liposuctie in Valkenswaard of omgeving overweegt, is het normaal om zowel de mogelijkheden als kosten met elkaar te vergelijken. Staar u daarbij niet blind op een goedkope aanbieding, maar ga grondig te werk. Wat is er bij het aanbiedingstarief inbegrepen? Wordt u behandelend door een ervaren specialist? Hoe is de nazorg geregeld? Vraag bij meerdere aanbieders informatie op. Zo bent u beter in staat om de mogelijkheden te bekijken en de kosten te bestuderen. Acura Medisch Centrum heeft overzichtelijke liposuctie tarieven. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Liposuctie één zone€ 1.295
+ tweede zone€ 695
+ derde en elke volgende zone€ 595

Overweegt u liposuctie Turkije? Houd er dan rekening mee dat het behandeltarief wellicht lager ligt dan in Nederland. Bij het behandeltarief zijn echter de kosten voor reis- en verblijf niet inbegrepen. Na een liposuctie kunt u niet gelijk naar huis vliegen en verblijft u meerdere dagen ter plaatse. Ook kunnen zich problemen voordoen met de taal. Acura Medisch Centrum werkt met de moderne en beproefde LipoSelection® van Vaser® methode. Dit houdt in dat bij een liposuctie het vet eerst vloeibaar wordt gemaakt met ultrasone geluidsgolven. Dit maakt het vet makkelijker te verwijderen en het verkleint de kans op beschadiging van zowel uw zenuwen als bloedvaten. Het herstel na een liposuctie behandeling wordt hier aanmerkelijk door verkort.

Meer informatie liposuctie in Valkenswaard

Als u heeft gezocht op liposuctie Valkenswaard, bent u bij Acura Medisch Centrum in Weert aan het juiste adres. Heeft u genoeg van de overtollige vetophopingen op uw heupen? Krijgt u het vet op uw bovenbenen ondanks sporten en diëten niet weg? Wellicht dat een liposculptuur uitkomst kan bieden. De moderne kliniek van Acura Medisch Centrum in Weert heet u van harte welkom voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek is er gelegenheid om vragen te stellen en laat de arts u liposuctie voor en na foto’s zien. Uw probleemgebied(en) worden bekeken en u krijgt een persoonlijk behandeladvies. Wilt u gebruik maken van het voorstel? Dan kan een afspraak ingepland worden voor de liposuctie behandeling die u ondergaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een liposuctie en de kosten van een behandeling? U kunt Acura Medisch Centrum telefonisch bereiken. Telefoneert u liever niet? Vul dan het online contactformulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw vraag en/of opmerking.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Valkenswaard’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Liposuctie Valkenswaard – FAQ

1. Wat wil ik weten voordat ik over liposuctie nadenk?

Zorg ervoor dat u voor de ingreep uw ideale gewicht heeft en dit behoudt door een afwisselend, gezond voedingspatroon en regelmatige lichaamsbeweging. Als uw lichaam in vorm is voor de ingreep, verloopt het herstel een doorgaans voorspoediger en heeft u lang profijt van de liposuctie procedure.

2. Wat zijn de richtlijnen voor liposuctie in Valkenswaard?

Voor veilige liposuctie is het totale volume vet dat in een sessie wordt afgezogen beperkt. Het is een ingreep die geschikt is voor het verwijderen van hardnekkig vet op plaatsen als uw bovenbenen, buik, enkels, bovenarmen en kin. De ingreep wordt alleen toegepast als u een verantwoorde BMI waarde heeft, het is geen procedure om snel gewicht kwijt te raken.

3. Hoe gevaarlijk is liposuctie?

Jaarlijks worden duizenden procedures uitgevoerd, waarbij het aantal ernstige complicaties klein is. Vooral als u in goede gezondheid verkeerd en geen (chronische) aandoeningen heeft die de kans op bijwerkingen vergroten is het een veilige procedure. Vooraf vindt een uitgebreid consult bij een specialist plaats, deze onderzoekt u en neemt uw gezondheid met u door.

4. Hoeveel maten verlies ik met liposuctie?

Het laten verwijderen van hardnekkig vet kan helpen bij het krijgen van een slanker silhouet, waardoor uw kleding beter past. Afhankelijk van uw situatie en de plaatsen waar u vet laat verwijderen, is het niet ongebruikelijk om een tot twee kledingmaten te verliezen.

5. Waar doet liposuctie het meeste pijn?

Afhankelijk van uw pijngevoel voelt het behandelgebied een aantal beurs aan. Plaatsen als de heupen, de rug en de flanken zijn gevoeliger. Lage rugpijn kan een paar dagen aanhouden. De ongemakken zijn beheersbaar en nemen geleidelijk af.

6. Wat kan er misgaan bij liposuctie?

Liposuctie is een chirurgische ingreep waar risico’s aan zijn verbonden. Door een degelijke voorbereiding is de kans op ernstige complicaties klein. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat u blijvend een veranderd huidgevoel heeft. Schade aan dieper gelegen bloedvaten, spieren en zenuwen doet zich soms voor en in ernstige situaties ontstaan trombose, hart- en longklachten.

7. Wat is de veiligste liposuctie methode?

De meest populaire vorm van liposuctie is tumescente liposuctie. Deze methode is effectief, veilig en minder pijnlijk dan traditionele technieken. Onze specialisten werken met het innovatieve Vaser systeem, waardoor het vet vloeibaar wordt gemaakt en weggezogen. Het herstel verloopt vlot en resultaten zijn natuurlijk.

8. Vanaf welke leeftijd is liposuctie veilig?

Liposuctie wordt toegepast vanaf 18 jaar. Zolang uw gezondheid dat toelaat en u zich goed voorbereidt op de ingreep is er geen bovengrens.

9. Ben ik te dik voor liposuctie?

Over het algemeen komt u met een normaal gewicht in aanmerking voor de behandeling. Licht overgewicht hoeft geen probleem te zijn. Richtlijnen geven aan dat u een BMI waarde van 30 of lager heeft. Is deze waarde hoger? Probeer dan eerst op een verantwoorde manier om gewicht te verliezen. De waarde wordt gehanteerd om het risico op bijwerkingen en complicaties te verkleinen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu