Liposuctie Venray

Overweegt u een liposuctie in Venray of omgeving? Vet lijkt zich graag op bepaalde plaatsen te nestelen. Typische plaatsen voor vetophopingen zijn de benen, de heupen en de buik, maar ook bovenarmen, knieën en de onderkin zijn lichaamslocaties waar vet een voorkeur voor heeft. Op zich is lichaamsvet niets vreemds en veroorzaakt het ook niet direct ongemakken. Vetophopingen kunnen echter zo’n sterk effect hebben, dat uw lichaamscontouren verstoord worden. De verhoudingen zijn verstoord en u kunt zowel lichamelijke als psychische klachten hiervan gaan ondervinden. Liposuctie in Venray of omgeving is een behandeling, waarbij uw lichaamscontouren worden verbeterd door het hardnekkige vet te verwijderen. Liposuctie is een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen in Nederland.

Liposuctie Venray.
Liposuctie Venray.
Figuurcorrectie met liposuctie in Venray of omgeving

Plaatselijke vetophopingen kunnen met liposuctie verbeterd en verwijderd worden. Het gebied dat behandeld wordt, komt in evenwicht met de lichaamsverhoudingen en uw figuur wordt verbeterd. Liposuctie is dan geen manier om snel gewicht te verliezen. De behandeling dient niet ter vervanging van een dieet. Om langdurig van de resultaten plezier te hebben is het belangrijk om ook na de liposuctie te blijven sporten en gezond, afwisselend te eten. De ingreep is geschikt voor vrijwel iedereen met een BMI dat niet te hoog is. Uw geschiktheid wordt beoordeeld tijdens een intakegesprek bij een ervaren arts van Acura Medisch Centrum in Weert. Wanneer is liposuctie effectief? Heeft u na het volgen van een gezond voedingspatroon in combinatie met voldoende beweging plaatsen waar het vet niet lijkt te willen wijken? Dan kan liposuctie in de omgeving van Venray een effectieve ingreep zijn. Het wegzuigen van vet op de buik, dijen, hals, taille, knieën en bovenarmen is een veilige methode met goede resultaten.

Hoe ziet een liposuctie behandeling eruit?

De doelstelling van liposuctie is het verwijderen van opgehoopt vetweefsel. Hiervoor maken de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum gebruik van de moderne LipoSelection® van Vaser® methode. Afhankelijk van het aantal lichaamszones dat u laat behandelen wordt de liposuctie onder plaatselijke verdoving of sedatie uitgevoerd. Nadat de verdoving is ingewerkt worden kleine incisies gemaakt waar een verdovende vloeistof in wordt gespoten. Daarna wordt met ultrasone geluidsgolven van het Vasersysteem het vet vloeibaar gemaakt. De techniek zorgt ervoor dat het overtollige vet beter opgezogen kan worden, zonder dat daarbij bloedvaten of zenuwen beschadigd raken. Vervolgens wordt met een kleine canule het vet weggezogen, hierbij wordt gestreefd naar evenredige lichaamsverhoudingen. De incisies worden afgeplakt en verbonden, waarna u elastische drukkleding dient te dragen. Drukkleding dragen na een liposuctie in Venray of omgeving is van belang om zwellingen en bloeduitstortingen tegen te gaan. De behandelduur is zo’n 1 tot 2,5 uur en is afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied en de aantal zones die behandeld worden. Uiteraard heeft u tijd om bij te komen van de ingreep in de kliniek. Na een korte controle door de behandelend arts en als alles goed met u gaat, mag u de kliniek verlaten. De eerste weken is het belangrijk om de drukkleding te blijven dragen. Door het gebruik van de drukkleding krijgen de verschillende weefsellagen kans om te herstellen. Geadviseerd wordt om na liposuctie in Venray actief te blijven en te bewegen.

Na de liposculptuur behandeling

De meeste patiënten die een liposculptuur of liposuctie behandeling hebben ondergaan, ervaren ook in de dagen na de ingreep weinig tot geen pijn. U kunt een wat beurs gevoel ervaren. De nieuwe contouren van uw lichaam worden al snel na de liposuctie zichtbaar. Om het eindresultaat te kunnen bewonderen, heeft u wat meer geduld nodig. Na drie tot zes maanden worden deze zichtbaar. Uw lichaamscontouren zijn strakker en de vetophopingen zijn verdwenen. U past weer in die broek die al een tijdje ongebruikt in de kast lag en uw favoriete jurkje draagt u vol zelfvertrouwen. Toch is het belangrijk om na de liposuctie op gewicht te blijven en niet teveel aan te komen. De vetcellen die zijn weggezogen zijn blijvend weg, maar dat betekent niet dat andere vetcellen zich niet kunnen ontwikkelen. Lekker in uw vel zitten, gaat prima samen met regelmatig bewegen. Alleen met een verantwoorde levensstijl heeft u lang plezier van de liposuctie behandeling.

Veilige liposuctie behandeling

Als u heeft gezocht op liposuctie Venray, bent u bij Acura Medisch Centrum in Weert aan het juiste adres. Liposuctie wordt door de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum al jaren met succes toegepast. Het is een veilige ingreep, die een kleine kans op complicaties en risico’s inhoudt. Een goede voorbereiding en de aanwezige ervaringen beperken de risico’s tot een minimum. U kunt de kans op bijwerkingen nog verder verkleinen door de tips en adviezen van de behandelend arts op te volgen. Een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Acura Medisch Centrum kan zowel telefonisch als via e-mail bereikt worden.

Gratis en vrijblijvend een liposuctie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘liposuctie Venray’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu